Fredag d. 10. september åbner Aldi en ny butik i Odins Brygge nær Odense Havn. Butikken har store åbne glasflader, hvilket betyder du kan nyde den flotte havneudsigt mens du handler dine dagligvarer i butikken. Butiksåbningen fejres med besøg af byrådsmedlem og medlem af By- og Kulturudvalget Maria Brumvig. Derudover vil der være goodiebags, særtilbud, en særlig konkurrence og gratis croissanter.

Byudviklingsprojektet Odins Brygge

Den nye Aldi-butik er en del af det nye byudviklingsprojekt på havnen, der har fået navnet Odins Brygge. Byudviklingsprojektet består af 82 arkitekttegnede lejeboliger, syv erhvervslejemål, et parkeringshus med over 300 p-pladser, to dagligvarebutikker hvoraf den ene er Aldi samt en restaurant.

Er du interesseret i at læse om nogle af de andre byudviklingsprojekter i Odense, kan du læse mere om nye byggegrunde her og om Thors Have her.

Stor, moderne Aldi - vil bidrage til det lokale

Den nye Aldi-butik ligger på Havnegade 8A og adskiller sig blandt andet med ind- og udgange, der giver let adgang fra både parkeringsplads og det aktive havneområde. Butikschef Kenneth Bo Hansen glæder sig til at byde kunderne velkommen:

”Det er en topmoderne Aldi, der har plads til de mange nye gæster fra blandt andet det spændende havneområde. Her er en butik, hvor man kan handle det hele på ét sted, og hvor der er plads til alle i vores store, brede gange.”

Derudover tilføjer distriktschef Ahmad Miari:

”Beliggenheden indikerer, at Aldi gerne vil være med, hvor det sker. Vi vil gerne møde den danske forbruger i øjenhøjde og bidrage til det lokale by-og havnemiljø”.

Stor, moderne Aldi åbner ved havnen
Ny Aldi-butik i Odins Brygge. Foto: Aldi

Åbningsfest

Allerede fra kl. 7.30 på åbningsdagen vil der være gratis croissanter til de morgenfriske og goodiebags til de første 100 kunder, der handler i butikken. I løbet af dagen vil butikken også få besøg af byrådsmedlem og medlem af By- og Kulturudvalget Maria Brumvig, som kort vil introducere butikken.

I de tre efterfølgende uger efter åbningsdagen, vil alle kunder have mulighed for at deltage i en konkurrence om at fylde en indkøbsvogn på blot to minutter.

Adresse: Havnegade 8A, 5000 Odense C
Åbningstider: 8.00-21.00