Det sker i november måned: 10 skønne begivenheder i Odense

November måned starter ud med et brag – det længe ventede Folketingsvalg skal afgøres! Når du har været nede og sætte dit kryds, så kan du roligt tage hjem og få dannet dig et overblik over resten af november. Herunder kan du læse mere om, hvad der gør november måned begivenhedsrig og hyggelig.

Skal du have stegt flæsk til valgaftenen? Læs vores guide til traditionel stegt flæsk i Odense.

4. november: J-dag i hele Odense

November måned starter traditionen tro ud med den klassiske J-dag. Sneen falder – og det kræver naturligvis årets første julebryg. Men har du endnu ikke besluttet, hvor festen skal startes henne? Så har vi et bud!

Hos Storms Pakhus lægger de nemlig fra land med 600 gratis juleøl frem til kl. 20.59. Der vil samtidig være vild 00’er fest med både DJ Rasmus Rudbæk og Yepha på scenen i løbet af aftenen. Læs mere om J-dags-arrangementet her.

Adresse: Lerchesgade 4, 5000 Odense C.

Foto: Storms Pakhus
Foto: Storms Pakhus

6. november: Efterårsløbet i Odense

Er du en glad motionist, så kan du nu løbe i efterårets flotte farver, når dette års Efterårsløb afvikles ude i Odenses skønne natur.

Du kan vælge imellem at løbe fem eller ti kilometer – og går det lidt for stærkt for dig, så kan du også vælge gåruten på fem kilometer i stedet. Der vil også være et børneløb på 2,5 km for børn i alderen 5-14 år. Tilmelding kan stadig nås – skynd dig at komme med til et af årets flotteste løb.

Adresse: Alléskolen/UngOdense, Niels Bohrs Allé 210, 5220 Odense SØ.

10. november: Spleen United gæster Musikhuset Posten

Efter en pause på en længere årrække skabte det begejstring, da Spleen United annoncerede, at de igen ville turnere rundt i Danmarks største byer. Det bliver derfor også et brag af en fest, når de den 10. november endelig gæster Musikhuset Posten i Odense. Læs mere om bandets kommende tour, og glæd dig til et gensyn med deres forrygende rockmusik.

Adresse: Musikhuset Posten, Østre Stationsvej 35, 5000 Odense C.

Foto: Musikhuset Posten
Foto: Musikhuset Posten

13. november: Klassisk velgørenhedskoncert for Julemærkehjemmene

Denne søndag kan du være med til at støtte en god sag. Odense Postorkester holder nemlig velgørenhedskoncert til fordel for de danske Julemærkehjem, som hvert år hjælper 1.000 udsatte børn i alderen 7-14 år.

Denne koncert vil være den 22. i rækken, og det bliver en sand fornøjelse, når det 35 mand store orkester spiller et sammendrag af klassiske værker, filmmusik, swing, musicals og meget mere. Skynd dig at sikre din billet her.

Adresse: Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C

17-20. november: Pretty Woman The Musical kommer til Odense

Vi kender alle den skønne klassiske kærlighedsfilm med Julia Roberts og Richard Gere i hovedrollerne – nu kan du opleve den selvsamme historie i nye forklædninger, når Pretty Woman The Musical kommer forbi Odeon i Odense.

Forestilligen varer omkring 2,5 time, og du kan vælge imellem fem forskellige spilletidspunkter. Læs meget mere om opsætningen af musicalen, de forskellige spilletider samt billetkøb lige her.

Adresse: Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C.

Foto: ODEON Facebook
Foto: ODEON Facebook

18. november: Den første julefrokost rammer Storms Pakhus

I november tages der hul på en lang række af julefrokoster, og hos Storms Pakhus er det naturligvis ingen undtagelse. Her inviteres du nemlig til årets første julefrokost den 18. november.

Der er julepynt, fest, farver og julestemning i lange baner – og naturligvis nissehuer til alle deltagerne. Mad kan købes fra alle boderne, og så er du med en billet til julefrokosterne sikret fri bar i fire timer. Læs mere om tilmelding samt datoerne for deres efterfølgende julefrokoster lige her.

Adresse: Lerchesgade 4, 5000 Odense C.

18. november: Julelys og kor ved Brandts Klædefabrik

Julen tager for alvor fat i Odense den 18. november, hvor der udover julefrokoster også tændes for julelysene ved Brandts Klædefabrik. Det sker kl. 17.00, men inden kan du nyde skøn julemusik sunget af Gospelkoret Nardus, som underholder med gospelkoncert fra kl. 16.15. Læs mere om arrangementet her.

Adresse: Amfipladsen, 5000 Odense C

Foto: Brandts Klædefabrik Facebook
Foto: Brandts Klædefabrik Facebook

19. november: Juletræet tændes på Flakhaven i Odense

Hvert eneste år tændes det høje og imponerende juletræ på Flakhaven, og i år er ingen undtagelse! Tag dine venner, familie, naboer – alle dine juleglade bekendte – under armen, og kom forbi til en af årets helt særlige julebegivenheder.

Til børnene deles der godteposer ud fra kl. 16.00-16.50, hvorefter der kl. 17.00 tændes for juletræets belysning. Samtidig tændes det resterende julelys i resten af byen, og der vil fra denne dag være julestemning i alle Odenses hyggelige gader.

Adresse: Flakhaven, 5000 Odense C.

20. november: Joey Moe julekoncert

De seneste tre år har Joey Moes mange julekirkekoncerter været udsolgt over hele landet. I år rykker han derfor også ind i nogle af de større koncerthuse med dette års julekoncert.

Til Joey Moes julekoncerter er der skruet ned for det sædvanlige tempo og i stedet fortolkes der klassiske julesange og -salmer i et akustisk univers. Find din billet til hans koncert i Odense på Ticketmaster.

Adresse: Magasinet, Farvergården 19, 5000 Odense C.

Foto: https://unitedstage.dk/events/joey-moe/
Foto: https://unitedstage.dk/events/joey-moe/

25. november: Black Friday i Odenses butikker

Måneden rundes af med den amerikanske tradition Black Friday. I år er ingen undtagelse, når Odenses mange butikker slår dørene op og inviterer indenfor til vilde rabatter og årets bedste tilbud. Så skynd dig at få styr på julegaveindkøbende, og hvad du ellers står og mangler – inden vi for alvor rammer julestemningen i december.

I samme kategori

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
det-sker-i-marts

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Natklubber i Odense
Nye spisesteder i Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Forsiden netop nu

Natklubber i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
40259_Paintball_generelt-1
Frokost-i-Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Genbrugshallerne-1
padelcity

Mest læste

Det sker i Odense

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
det-sker-i-marts

Mad og drikke

Nye spisesteder i Odense
Frokost-i-Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Dining-Week-odense

Kultur og musik

Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1
59658916_2278333785716134_8261398434561392640_n

Instagram Feed

Vores bedste guides