Det sker i Odense i august: Her er 10 spændende ting, du kan opleve i denne måned

Odense indtages i august af et hav af forskellige arrangementer og events, som gør denne måned til en af de mest begivenhedsrige. Om du er til blomster, film, koncerter, comedy, god mad, kulturelle oplevelser, secondhandmarkeder eller noget helt andet, så opfylder et af de mange arrangementer i august uden tvivl dine ønsker.

Skal du køles ned i af august? Læs vores guide til de mange forfriskende isbutikker i Odense.

4. august: Pizza Night med fri vin hos Storms Pakhus

Hele august finder du en lang række arrangementer hos Storms Pakhus. Et af disse er Pizza Night den 4. august. Der vil denne aften blive serveret en masse lækre stenovnspizzaer, du kan afprøve – inklusive dessertpizza med Nutella. Skynd dig at samle dit bedste pizzaslæng og tilmeld jer til Pizza Night.

Tjek også Storms Pakhus’ mange andre arrangementer i resten af august.

Adresse: Lerchesgade 4, 5000 Odense C

Foto: Storms Pakhus
Foto: Storms Pakhus

10.-11. august: Huxi Bach testshow

Til efteråret drager den musikalske komiker Huxi Bach på tour i hele landet med sit 6. onemanshow ’Alt er godt’. Den 10. og 11. august er der dog mulighed for allerede at komme med til en lille smagsprøve lige her i Odense, når Teater95B lægger hus til Huxi Bachs første to testshows.

Hvis du godt kan lide at være på forkant, så skynd dig at købe en billet, så du er sikret et godt grin. Du finder billetter til de to testshows i Odense her.

Adresse: Teater95B, Vestergade 95B, 5000 Odense C

Foto: https://huxibach.dk
Foto: https://huxibach.dk

12.-13. august: Musik ved Bøgen

Musik ved Bøgen byder på to skønne koncerter i august:

Sømændene

Den 12. august står de ni musikere i Sømændene klar til at underholde odenseanerne, når de spiller op med sing-along og skålesange, der tager os tilbage til de sidste 20 års nostalgisk Sømands-rejse. Køb billetter til koncerten her.

Annika Aakjær

Den folkekære musiker og komiker Annika Aakjær overtager scenen fra Sømændene den 13. august. Her underholder hun publikum med sin anmelderroste musik og skønne fortællinger. Køb billetter til koncerten her.

Adresse: Restaurant Bondestuen, Sdr. Boulevard 85, 5000 Odense C

Foto: Musik ved Bøgen
Foto: Musik ved Bøgen

12.-14. august: Lyttefestival

Radiodrama.dk afholder Danmarks eneste lyttefestival i Odense. Festivalen ‘Lytteoplevelser i O-town’ løber af stablen for andet år i træk. I år byder de velkommen til endnu flere lokale og nationale samarbejder med blandt andre DR og Sans-1.

Festivalen består af en lang række oplevelser med lyd rundt omkring i Odense – alt lige fra audiowalks i Odenses gader, lyttesaloner i byens hyggelige caféer og lytteoplevelser, som du kan udforske på egen hånd. Læs mere mere om festivalen på deres hjemmeside.

Foto: Radiodrama.dk
Foto: Radiodrama.dk

17.-27. august: Spoken Word Festival

Dette års Spoken Word Festival skydes i gang den 17. august. De efterfølgende ti dage vil rumme et hav af oplevelser, som alle falder ind under årets tema ’Vækst’. Emnet kan tolkes frit lige fra økonomisk eller personlig vækst til planter og økosystemer.

Undervejs i festivalen kan du opleve performances, forfattersaloner, filosofiske samtaler, koncerter og poetry slam. Så er du glad for ord, poesi og debat, så er dette års Spoken Word Festival for dig. Få overblik over det fulde program her.

Foto: Spoken.dk
Foto: Spoken.dk

20. august: Lukas Graham i Tusindårsskoven

Verdenssuccessen Lukas Graham tager i år på tourné rundt i Danmark, og i denne måned sørger de for en af Odenses største koncerter nogensinde. Det populære band disker nemlig op med en oplevelse af de helt særlige, når de indtager Tusindårsskoven.

Det er et helt særligt set-up, der gør koncerten til noget ekstraordinært. Med en 360°-scene bliver publikum forkælet hele vejen rundt med et imponerende visuelt design. Der er stadig ledige billetter til den vilde koncert, og du sikrer dig dem lige her.

Adresse: Tusindårsskoven, 5000 Odense C

Foto: Musik.dk
Foto: Musik.dk

20. august: Vinyl og Vintagetøj

Plademessen er tilbage i Odense! Det populære koncept indtager i år Kulturmaskinen i hjertet af Odense, og der er ikke kun vinyler at finde denne gang.

Som noget helt nyt kombinerer Plademassen salg af vinyler med salg af secondhand- og vintagetøj. Læs mere om messen her.

Adresse: Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C

Foto: Vinyl og Vintagetøj Facebook
Foto: Vinyl og Vintagetøj Facebook

20. august: Mahamad Habane

Kan du ikke få nok af comedy, så er der gode nyheder. Mahamad Habane kommer til Odense med sit første onemanshow ’Ham der Komikeren’ den 20. august. Den står på knivskarpe jokes og godt humør, når Mahamad Habane deler ud af mere personlige anekdoter end tidligere.

Skynd dig at få fat på din billet, så du er sikret et godt grin i august.

Adresse: Magasinet, Farvergården 19, 5000 Odense C

Foto: Habane.dk
Foto: Habane.dk

21.-28. august: H.C. Andersen Festivals

Endnu en sommer betyder endnu en begivenhedsrig H.C. Andersen Festival. Hele Odense by forvandles til en eventyrlig festplads, når uge 34 er spækket med arrangementer, koncerter, blomsterfestival, comedy og meget mere.

Der vil være fantastiske og eventyrlige oplevelser for folk i alle aldre. Skynd dig at danne et overblik over de mange events her, så din august kan blive endnu federe.

Foto: HCA Festivals
Foto: HCA Festivals

29. august-4. september: OFF – Odense International Film Festival

Er du bidt af en gal filmnørd, så er det slutningen af august, du skal glæde dig til. OFF – Odense International Film Festival har traditionen tro en masse film og events på programmet.

Der vil være samtaler, quizzer, live podcast og film i mange forskellige kategorier – internationalt, dansk, animation, dokumentar og ungdom – i løbet af uge 34. Du kan også komme til open air-filmvisning, når blandt andet filmsuccessen ’Druk’ vises under åben himmel.

Se hele programoversigten og book dine billetter her.

Foto: Line Svindt, OFF pressefoto
Foto: Line Svindt, OFF pressefoto

Af: Lærke Malchau Olsen

I samme kategori

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
det-sker-i-marts

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Natklubber i Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Nye spisesteder i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Forsiden netop nu

Natklubber i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
40259_Paintball_generelt-1
Frokost-i-Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Genbrugshallerne-1
padelcity

Mest læste

Det sker i Odense

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
det-sker-i-marts

Mad og drikke

Nye spisesteder i Odense
Frokost-i-Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Dining-Week-odense

Kultur og musik

Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1
59658916_2278333785716134_8261398434561392640_n

Instagram Feed

Vores bedste guides