I går rejste landsholdet mod Baku hvor de i morgen klokken 18.00 skal spille mod Tjekket i kvartfinalen ved EM-slutrunden. I løbet af denne slutrunde har man kunne se kampene på storskærm rundt omkring i byen, og nu har Odense Kommune og Odense Cityforening inviteret til storskærmsarrangement i Kongens Have.

Hvis du gerne vil sidde indenfor og se kampen kan du eventuelt finde et sted i vores oversigt over EM på storskærm i Odense.


Hvad sker der?

Fodboldfeberen er over Odense – og ikke mindst hele Danmark. I løbet af slutrunden har vi blandt andet kunne se Danmarks kampe på Arkaden, GASA Petanque & Shuffle Bar, Molotov Burger & Cocktails, Storms Pakus, Kick Off Sportsbar eller Ryan’s m.fl. Nu kan odenseanerne dog glæde sig til at se Danmarks kvartfinale mod Tjekkiet under åben himmel i Kongens Have på storskærm!

Odense Kommune vil rigtig gerne bidrage til den fantastiske fodboldstemning der er rundt omkring i byen, og derfor inviterer de til fællesskabsfølelse og fodboldfest i Kongens Have. Der vil blive stillet en storskærm op således at alle kan se kampen der.

Gratis EM-brag i Kongens Have
Foto: Odense Kommune

Tidsplan

  • Dørene åbnes klokken 16.00 hvor man efterfølgende vil varme op til aftenens kamp sammen.
  • Kampen fløjtes i gang klokken 18.00 og arrangementet forventes at slutte klokken 21.00.

Det praktiske

Det er et gratis arrangement, og det eneste det kræver er en billet således at man kan sikre antallet af gæster i forhold til coronarestriktionerne. Du kan skaffe dig en gratis billet lige her. Vi gør opmærksom på at billetsalget starter fredag den 2. juli klokken 11.00. Du kan kun bestille 4 billetter pr. person, og derudover skal du huske at medbringe et gyldigt coronapas på dagen.

Det er tilladt at medbringe egne mad og drikkevarer til arrangementet, der vil også være mulighed for at købe øl og vand inde på pladsen. Det er også tilladt at medbringe tæpper ind på pladsen. Stole, paraplyer, pyro og lign. vil ikke være tilladt at medbringe.