Efter sidste års aflysning af Magiske Dage i Odense kribler det i fingrene på arrangørerne at få lov til at afholde arrangementet i år. I den forbindelse kan vi fra uge 26 til uge 31 glæde os til at en magisk sommerbutik slår dørene op i Vintapperstræde som skal være en slags opvarmning til efteråret.

Mangler du andre aktiviteter i løbet af sommeren kan du finde inspiration i vores guide til en aktiv ferie i Odense.

Varmer op i sommerferien

Desværre måtte vi jo aflyse Magiske Dage Odense sidste år. Festivalen vender heldigvis tilbage i efterårsferien (…) og derfor åbner vi allerede i sommerferien op for den magiske godtepose og inviterer eventyrglade børn og unge ind til en masse forskellige aktiviteter. Jeg er sikker på, at det også vil medvirke til at skabe liv og glade dage i byen” fortæller rådmand for By- og Kulturforvaltningen Christoffer Lilleholt.

Hvordan kaster man magisk besværgelse? Hvordan spiller man rollespil med papir og terninger? Og hvordan lærer jeg at tegne en sej drage? Mulighederne for at lære nyt er mange, når Magiske Dage Odense i sommerferien åbner den magiske sommerbutik i Vintapperstræde. Dette skal være med til at skabe liv og glade dage i byen henover sommeren, og samtidig skal det være opvarmning til efterårets Magiske Dage.

Magisk sommerbutik åbner i Odense
Foto: Odense Kommune

Hvad kan man opleve?


Der er en lang række af forskellige aktiviteter som børnene kan prøve kræfter med – herunder blandt andet rollespil på papir  såkaldt pen&paper. I samarbejde med butikken Faraos Cigarer giver sommerbutikken en introduktion til den særlige form for rollespil - og der vil også være mulighed for at se professionelle rollespillere udspille et eventyr omkring et bord.

Foruden en masse rollespil åbnes også den magiske workshop kaldt Troldmandens lærling, hvor byens fremtidige magikere blandt andet kan lære at lave magi, kommunikere med magiske væsener og tegne forskellige karakterer fra magiske universer. Man kan også lave havfrue amuletter, hemmelige æsker, fe-huse til haven og meget, meget mere.

Læs mere om det fulde program lige her.

Det praktiske

Butikken åbner mandag den 28. juni og lukker først igen den 31. juli, så der vil i hele sommerferien være spændende oplevelser i vente for børn og unge med hang til eventyr og magi.

Butikken holder åbent fra klokken 10.00 til klokken 17.00 hver dag.