Det er atter blevet offentliggjort, at borgerne i og omkring Odense endnu en gang kan se frem til Magiske Dage i oktober 2021.

Magiske Dage afholdes fra d. 21. - 23. oktober i efterårsferien. Dagene byder på et væld af aktiviteter, og allerede fra d. 18. oktober, kan de utålmodige se frem til opstartsaktiviteter til festivalen.

En Fantasy Festival

Mystik og magi er omdrejningspunktet for Magiske Dage. Under festivalen vil du kunne opleve store, knoldede trolde og højhattede troldmænd. Og fortvivl ikke, det er selvfølgelig en festival for hele familien.

Da festivalen er en byfest i de odenseanske gader, kan du tilgå aktiviteterne som det passer dig. Du skal derfor ikke købe adgangsbillet til selve eventet - dog skal du være opmærksom på, at nogle af aktiviteterne kræver billet eller tilmelding grundet begrænset kapacitet. Se mere på deres hjemmeside her, hvor der åbnes for salg af billetter og tilmelding fra d. 13. september kl. 10.

Er du mere til gys, uhygge og frygtindgydende aktiviteter, kan du læse mere om Skrækfest i Odense, der afholdes i september 2021.

Magiske Dage i Odense
Magiske Dage i Odense. Foto: Magiske Dage Odense

Programmet

Festivalen byder på et utal af magiske aktiviteter. Se frem til græskarudskæring, magisk morgengymnastik, Game of Thrones udstilling, Escape og oplevelsesrum, smykke- og kappeværksteder, middelaldermiddag på Den Gamle Kro og meget mere.

På Odense Katerdalskole kan du også opleve troldmandsskolen, hvor der åbnes op for undervisning til troldmænd og hekse. På Jernbanemuseet åbnes der op for rollespil uden for museets normale åbningstider.

Psst .. der er også Magical drinks på Privaten.

Se det hele aktivitetskalenderen her.