Fantasy Festival i Odense: Oplev Magiske Dage i efterårsferien

Hele Odense forvandles endnu engang til et magisk eventyrland, når fantasy-festivalen Magiske Dage indtager byen den 20.-22. oktober. Dagene byder på et væld af aktiviteter, når troldmænd, hekse, elvere og andre magiske væsner samles i Odense til et brag af en festival.

Læs også: Guide til en begivenhedsrig oktober måned i Odense!

Den magiske festival er tilbage i Odense

Mystik og magi er hele omdrejningspunktet for Magiske Dage. Under festivalen vil du kunne opleve store, knoldede trolde og højhattede troldmænd – og som sædvanlig er det en festival for hele familien.

Da festivalen er en byfest i de odenseanske gader, kan du tilgå aktiviteterne som det passer dig. Du skal derfor ikke købe adgangsbillet til selve eventet – dog skal du være opmærksom på, at nogle af aktiviteterne kræver billet eller tilmelding grundet begrænset kapacitet. Se mere på deres hjemmeside her. Herunder giver vi dig et indblik i nogle af de fortryllende arrangementer, som festivaldagene byder på.

Magiske Dage i Odense
Foto: Magiske Dage Odense

Magiske begivenheder til Fantasy Festival 2022

Lav din egen tryllestav

Har du altid drømt om at besøge Ollivanders i Diagon Alley – og gå derfra med din personligt udvalgte tryllestav? I Trædrejerens Værksted på Store Gråbrødrestræde 6 kan du komme en anelse tættere på, når du kan være med til at lave din helt egen tryllestav. Trædrejerens Værksted har åbent alle tre festivaldage kl. 10.00-17.00.

Ingen troldmand eller -kvinde uden en kappe

Med til din hjemmelavede tryllestav hører naturligvis også en kappe. Hos Kulturmaskinen kan du være med til at sy din egen kappe, så dit magiske outfit bliver fuldent. Vær dog opmærksom på, at der er pladsbegrænsning, og at man skal være tilmeldt et hold. Læs mere om tilmelding her.

Magisk lydvandring i Odenses gader

Odense er en by fuld af myter, sagn og fantastiske historier. Med den magiske lydvandring kommer du med på en fortryllende rejse. Det eneste, det kræver, er hovedtelefoner, en opladet mobil og lysten til at bevæge sig rundt i Odenses smukke gader. Starten finder sted i Kongens Have, og du kan læse mere om turen her.

Magisk græskarudskæring i hele uge 42

Storms Pakhus inviterer indenfor til magisk græskarudskæring hver eneste dag i uge 42. Fra kl. 11.00-15.00 er alle velkommen til at slå vejen forbi til en kreativ eftermiddag i pakhuset. Det er gratis at deltage, og hver person får udleveret et græskar hver – læs mere her.

Hold en ugle, og øv bueskydning i Eventyrhaven

Har du altid drømt om en følgesvend som Hedwig? Fredag den 21. og lørdag den 22. oktober kan du møde et af nattens allerklogeste dyr. Der afsættes fem minutter til hver enkelt person, og der forventes kø til arrangementet. Men er du vild med ugler? Så er det uden tvivl ventetiden værd. Samme tid og sted kan du prøve kræfter med bueskydning – kom forbi og se, om du kan ramme plet.

Naturama i Svendborg inviterer til magisk aften

Ønsker I at tage en lidt længere tur end blot i Odense, så er Naturama i Svendborg også en del af årets Magiske Dage Fantasy Festival. Torsdag den 20. oktober holder de aftenåbent, hvor der fortælles gode historie og uhyggelige fortællinger. Aftenen afrundes med en quiz og lygtejagt. Læs mere her.

Magisk mad og drikke

Fortryllende tærter hos The Pie Project

Hos den hyggelige café The Pie Project i Vintapperstræde kan du købe fortryllende tærter og boblene varme drikke. Der er åbent alle tre festivaldage fra kl. 10.00-20.00, så du har rig mulighed for at prøve de fantastiske tærter, kage og varme drikke. Læs mere om stedet her.

Smag magien hos Burger Anarchy

Den succesfulde odenseanske burgerrestaurant Burger Anarchy byder på tre forskellige magiske sliders. Slidermenuen er inspireret af Game of Thrones, og alle tre sliders har fået navne efter tre af hovedkarakterne: Jon Snow, Daenerys Targaryen og Cersie Lannister.

Butterbeer og brætspil hos Papas Papbar

Der er rig mulighed for hygge og magisk stemning hos Papas Papbar i festivaldagene. Med et stort udvalg af brætspil kan du slå dig løs med både venner og familie, når der samtidig i forbindelse med fantasy-festivalen serveres butterbeer, som du kender den fra Harry Potter.

Treretters festmåltid hos Grand Hotel

Grand Hotel inviterer alle unge troldmænd og -kvinder indenfor til en overdådig og magisk treretters menu. Med besøg fra diverse magiske og sære væsner er stemningen sat, når tre retter med inspiration fra Harry Potters eventyrlige univers serveres i festivaldagene.

Du kan også opleve en vaskeægte middelaldermiddag på Den Gamle Kro, prøve magiske drinks, komme til udstillinger på byens forskellige museer, lave dit eget magiske krus og meget, meget mere i de tre festivaldage.

Se det hele programmet her, og find lige det arrangement, der passer til dig, dine venner og familie.

I samme kategori

juni Odense
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
juni Odense
grand

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides