Odense Guide: det sker i juni 2021

Endelig kan vi ane årets første sommermåned i horisonten. Måske solen også har tænkt sig at komme med – det håber vi i hvert fald! Vi har en hel del på programmet der kan opleves i denne måned. Læs med her, og få et overblik over hvad vi kan glæde os til i juni måned i vores skønne Odense.

Var der ikke lige nogle af disse events som faldt i din smag kan det være at du har lyst til at prøve et af Odenses Ecaspe Rooms – det er i hvert fald også en unik oplevelse vi varmt kan anbefale.

1. juni: Chris MacDonald – Op ad bakke – eller? foredrag

Tirsdag den 1. juni er det muligt at komme til et inspirerende og humoristisk foredrag med Chris MacDonald. Dette foredrag vil have fokus på at vende tingene som går op ad bakke til noget positivt samt at der er nogle helt fundmentale ting i vores liv som ikke er til forhandling. Hvad bør man egentlig bare gøre? Dette spørgsmål stiller Chris, og giver svarene med et optimistisk twist til at bringe lidt mere lys henover hverdagens hamsterhjul.

Hvor: Magasinet Odense (Farvegården 19, 5000 Odense C).
Hvornår: tirsdag den 1. juni 2021 klokken 20.00 – 21.00.

Det sker i juni 2021 - foredrag med Chris MacDonald
Foto: Tikko.dk

4. juni: Musik ved Bøgen med Johnny Madsen Band

Ejeren af Restaurant Bondestuen gentager succesen fra sidste sommer med Musik ved Bøgen med siddekoncerter i løbet af sommeren 2021. Det første navn der kan præsenteres er Johnny Madsen Band som går på scenen den 5. juni. Ønsker du en aften med god musik og fantastisk stemning er dette event lige noget for dig.

Hvor: Restaurant Bondestuen (Sdr. Boulevard 85, 5000 Odense C).
Hvornår: fredag den 4. juni klokken 20.00.
Du kan købe billetter lige her.

4. juni: Open By Night i Odense City

Denne dag holder byens butikker åbent fra 10.00 – 22.00. Der vil være gode tilbud og god stemningen at indlede sommerens første weekend med. Start med en omgang shopping og slut eventuel af med et lækkert måltid på en af byens caféer eller restauranter.  

5. juni: Musik ved Bøgen med Annika Aakjær

Ejeren af Restaurant Bondestuen gentager succesen fra sidste sommer med Musik ved Bøgen med siddekoncerter i løbet af sommeren 2021. Kom med til en aften med skønne Annika Aakjær som med sikkerhed ved skabe god stemning, spille fantastisk musik, og fortælle et par anekdoter eller ti.

Hvor: Restaurant Bondestuen (Sdr. Boulevard 85, 5000 Odense C).
Hvornår: lørdag den 5. juni klokken 20.00.
Du kan købe billetter lige her.

Foto: Ticketmaster.dk

11. juni – 13. juni: Det Fynske Dyreskue (digitalt)

Selvom det havde været et stort ønske at afholde Det Fynske Dyreskue fysisk har det desværre ikke være muligt. Derfor har arrangørerne tænkt i alternativer, og det er derfor muligt at være en del af et digitale dyreskue i denne weekend. De har lavet en video hvor man kan lave sine egne dyr, og på den måde holde dyreskue hjemme. Det er ikke det samme – men det er et fint alternativ.

Læs mere om det digitale dyreskue her.

11. juni: Odense Champagnefestival

Fredag den 11. juni inviteres alle champagne elskere til Champagnefestival på Odense Havn. Når du køber en billet til dette arrangement får du mulighed for at smage 10 forskellige champagner som er nøje udvalgt. Udover de 10 udvalgte glas er det muligt at tilkøbe sig til flere smagsprøver på aftenen. DJ Frank´e står for musikken under hele dette arrangement.

Hvor: Sverigesgade 16, 5000 Odense C.
Hvornår: fredag d. 11. juni 17.00 – 22.00.
Du kan læse mere om eventet og købe din billet her.

17. – 19. juni: 2. sorteringslagersalg med DAY og 2NDAY

Til dette lagersalg kan du få fingrene i 2. sorteringsvarer fra DAY og 2NDAY. Der sælges kjoler, jakker, bukser, toppe, bluser og blazers mm. Det vil være muligt at vælge 3 stk. for DKK 200,-. Det kræver billet at deltage til dette arrangement. Billetsalget starter onsdag den 26. maj.

Hvor: Højstrupvej 7B, 5200 Odense V.
Hvornår: torsdag 14.00 – 18.15, fredag 10.00 – 18.15, søndag 10.00 – 15.00.
Du kan læse mere om lagersalget samt købe billet her.

17. juni: Precasting til X-Factor

Torsdag den 17. juni har du mulighed for at tage til precasting til X-Factor 2022. Du vil ikke komme til at synge foran de tre dommeren men derimod et hold castere som derefter vil vurdere din chance for at gå videre. Du kan læse mere om castingen her.

Hvor: Arkaden Food Hall – Vestergade 86, 5000 Odense C.
Hvornår: torsdag den 17. juni 13.00 – 19.00.

20. juni: Skibhusløbet

Søndag den 20. juni inviteres der til Skibhusløbet i en revideret corona-udgave. Det betyder, at det kun er muligt at have 200 deltagere og at der er ikke mulighed for bad og omklædning efter løbet. Du kan tilmelde dig løbet lige her.

Løbet starter klokken 11.00 ved Marienlystenteret på Windelsvej.

23. juni: Sankt Hans på Engen

Vi kommer desværre ikke til at kunne fejre Sankt Hans på Engen i år. Derimod har vi lavet en liste over forskellige andre muligheder du har for at fejre Sankt Hans. Læs med lige her.

23. juni: D-A-D koncert på Byens Ø

Da alle sommerens festivaler er aflyst har Musikhuset Posten arrangeret en række koncerter på Odense Havn. De første til at sætte gang i dette initiativ er D-A-D som skal spille på Finlandkaj ved Byens Ø. Der er meget få billetter tilbage til denne koncert, så du skal ikke tøve længe med at købe din billet. Prisen er DDK 525,- i forsalg og DDK 545,- i døren. Sidstnævnte såfremt der er flere billetter.

Hvor: Byens Ø/Finlandkaj.
Hvornår: onsdag den 23. juni 2021 klokken 20.00.
Køb billetter lige her.

Det sker i juni 2021 - D-A-D koncert
Foto: Musikhuset Posten

24. juni: Magtens Korridorer koncert på Byens Ø

Da alle sommerens festivaler er aflyst har Musikhuset Posten arrangeret en række koncerter på Odense Havn. Oplev Magtens Korridorer som formår med bulder, brag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Denne koncert vil med sikkerhed skabe stor stemning og blive en fantastisk aften! Prisen er DDK 350,- i forsalg og DDK 370,- i døren. Sidstnævnte såfremt der er flere billetter.

Hvor: Byens Ø/Finlandkaj.
Hvornår: torsdag den 24. juni 2021 klokken 20.00.
Køb billetter lige her.

25. juni: Musik ved Bøgen med Anne Linnet og Sanne Salomonsen

Ejeren af Restaurant Bondestuen gentager succesen fra sidste sommer med Musik ved Bøgen med siddekoncerter i løbet af sommeren 2021. Tredje gang dette event løber af stablen i år er det muligt at opleve Anne Linnet og Sanne Salomonsen. Der er langt op til en stemningsfuld og hyggelig aften hvor de står for den skønne musik. God fornøjelse.

Hvor: Restaurant Bondestuen (Sdr. Boulevard 85, 5000 Odense C).
Hvornår: fredag den 25. juni klokken 20.00.
Du kan købe billetter lige her.

25. juni: Scarlet Pleasure koncert på Byens Ø

Da alle sommerens festivaler er aflyst har Musikhuset Posten arrangeret en række koncerter på Odense Havn. Tag med til en aften hvor dygtige Scarlet Pleasure skruer op for temperaturen på Byens Ø. Det bliver en aften med fuld brag, skøn musik og dejlige stunder. Prisen er DDK 350,- i forsalg og DDK 370,- i døren. Sidstnævnte såfremt der er flere billetter.

Hvor: Byens Ø/Finlandkaj.
Hvornår: fredag den 25. juni 2021 klokken 20.00.
Køb billetter lige her.

Foto: Gaffa

26. juni: Hugorm koncert på Byens Ø

Da alle sommerens festivaler er aflyst har Musikhuset Posten arrangeret en række koncerter på Odense Havn. Månedens sidste koncert på Byens Ø afholdes af Hugorm. Her bliver der inviteret til en koncert helt udover scenen med et band som er noget for sig. Prisen er DDK 275,- i forsalg og DDK 300,- i døren. Sidstnævnte såfremt der er flere billetter.

Hvor: Byens Ø/Finlandkaj.
Hvornår: lørdag den 26. juni 2021 klokken 20.00.
Køb billetter lige her.

26. juni: premiere på H.C. Andersen Paraden

Slut juni får H.C. Andersen Paraden præmiere. Her optræder H.C. Andersen Paraden på Eventyrslottes scene i Eventyrhaven med forestillingen ”24 små og store skulespillere, 24 eventyr, 24 minutter = en ægte Odense-oplevelse”. Dette er et helt gratis arrangement, og det løber henover hele sommeren.

Derudover er det muligt at møde Paraden foran Flakhaven hver mandag til fredag klokken 12.45.

Hvor: Eventyrslottets scene i Eventyrhaven.
Hvornår: mandag – lørdag klokken 11.00 og klokken 13.00 i uge 26 – 31.
Læs mere lige her.

Det sker i juni - H.C. Andersen Paraden
H.C. Andersen Paraden i Eventyrhaven. Foto: Visit Odense

26. juni: Musik ved Bøgen med Allan Olsen

Ejeren af Restaurant Bondestuen gentager succesen fra sidste sommer med Musik ved Bøgen med siddekoncerter i løbet af sommeren 2021. Tag med når Allan Olsen kommer til Odense for at spille skøn musik, og skaber en uforglemmelig aften hos Restaurant Bondestuen.

Hvor: Restaurant Bondestuen (Sdr. Boulevard 85, 5000 Odense C).
Hvornår: lørdag den 26. juni klokken 20.00.
Du kan købe billetter lige her.

30. juni: åbningen af det nye H.C. Andersens Hus

Endelig kan vi komme ind og se det nye H.C. Andersens Hus som åbner i hjertet af Odense. Det har været længe undervejs og onsdag den 30. juni 2021 slår de dørene op til en soft opening. Her kan du opleve et børne- og voksenunivers på baggrund af H.C. Andersens skønne fortællinger.

Hvor: H.C. Andersen Haven 1, 5000 Odense C.
Åbningstider: I perioden 30. juni – midt juli vil åbningstiderne være lavet som en soft opening hvor der ikke er offentliggjort præcise åbningstider. Fra midt juli vil åbningstiderne være 09.00 – 19.00 alle ugens dage.
Læs mere om stedet her.

Det sker i juni 2021 - Det nye H.C. Andersens Hus åbner
Grafisk illusion af H.C. Andersens Hus og omgivelser. Foto: www.mynewsdesk.com/

I samme kategori

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
det-sker-i-marts

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Natklubber i Odense
Nye spisesteder i Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Forsiden netop nu

Natklubber i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
40259_Paintball_generelt-1
Frokost-i-Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Genbrugshallerne-1
padelcity

Mest læste

Det sker i Odense

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
det-sker-i-marts

Mad og drikke

Nye spisesteder i Odense
Frokost-i-Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Dining-Week-odense

Kultur og musik

Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1
59658916_2278333785716134_8261398434561392640_n

Instagram Feed

Vores bedste guides