Om 4 uger kan vi slå dørene op til det nye H.C. Andersens Hus for første gang, og det skal ikke gå stille for sig. Selvom det tidligere er meldt ud, at det bliver en soft opening på dagen – og i en kortere periode efter åbningsdagen, betyder det ikke, at Odense lader det gå stille hen, at denne nye attraktion skal åbne.

Hvis du gerne vil læse mere om det nye H.C. Andersens Hus kan du gøre det lige her.

H.C. Andersens Hus - Odense Opening
Grafisk illusion af H.C. Andersens Hus og omgivelser. Foto: www.mynewsdesk.com/

Odense Opening

Hvad er Odense Opening egentlig? Det er i sin enkelthed et kulturformat som åbner sommeren i Odense – og i dette tilfælde er udgangspunktet åbningen af det nye H.C. Andersens Hus. Formatet ønsker at underholde, udfordre, oplyse og tilbyde nye perspektiver på Odense – og ikke mindst verden.

Der præsenteres et bredt program kombineret med musik, kunst, talks, aktiviteter og events. I forhold til det det nye H.C. Andersens Hus vil fokus være fire gennemgående spor: viden og inspiration, kunst, musik og børn. Disse spor vil være tydelige i de forskellige events vi kan glæde os til at opleve.

Dette format er en måde, hvorpå man fejrer byen, som aldrig er set i Odense før, hvorfor det bliver spændende for alle at opleve. ”Vi er for alvor klar til, at odenseanerne og gæster udefra indtager byen og bliver en del af de mange underholdende og kunstneriske oplevelser, Odense Opening lægger op til. Jeg glæder mig rigtig meget til at genopdage Odense og blive inspireret på ny” udtaler Borgermester Peter Rahbæk Juel.

Store navne i vente

Sebastian Klein, Trentemøller, Rasmus Tantholdt, Lydmor og Rane Willerslev er nogle af de personer som du kan glæde dig til at opleve til Odense Opening. Der er arrangementer for både børn og voksne - og der er med sikkerhed nogle aktiviteter som vil være perfekte at skyde sommeren 2021 i gang med.

Nogle af stederne, hvor der vil blive optrådt, er Sortebrødre Torv, parkeringskælderen under det nye H.C. Andersens Hus, Odeon Plads og Munke Mose.

Odense Opening
Om 4 uger forvandles Sortebrødre Torv til en stor scene. Foto: Visit Odense

Hvornår: Odense Opening finder sted fra den 30. juni til den 6. juli 2021.
Hvor: Kulturformatet spreder sig over midtbyen i Odense - hvor det enkelte arrangement vil foregå fremgår af din billet eller programmet.
Billet: Grundet Covid-19 kræver det billet at deltage i talks, musikarrangementer og arrangementer for børn. Det vil dog stadig være gratis at deltage – men billetterne skal bookes for at sikre at alle restriktioner overholdes. Der kan kun bookes 2 billetter pr. person, og det kan du gøre lige her.

Derudover kan du læse meget mere om programmet og de forskellige events mv. lige her.