For tredje år i træk har Odense Boldklub sat en ny rekord når det kommer til salget af sæsonkort. Intet mindre end 2.919 sæsonkort er blevet solgt til den kommende sæson, hvilket tyder på, at der bliver fodboldfest på Nature Energy Park, når holdet skal spille på hjemmebane.

Køb af sæsonkort

Du kan stadig nå at blive ejer af et personligt sæsonkort til Odense Boldklub. Som voksen kan du både købe det som abonnement fra 69 kr. om måneden, eller du kan købe for et helt år fra 699 kr. Er du under 18 år koster et sæsonkort fra 299 - 499 kr. Det er også muligt at købe sæsonkort med en nummeret sektion, men så gælder der nogle andre priser. Du kan se hele prislisten her.

Salget af OBs sæsonkort slår rekord igen
Stadion - Odense Boldklub. Foto: Odense Boldklub

Eksklusiv OB-koncert

Som sæsonkortholder får du ikke bare adgang til OBs hjemmekampe - du får også adgang til en eksklusiv OB-koncert der afholdes i Den Fynske Landsby i slutningen af august. Det er Magtens Korridorer der sammen med En Lille Pose Støj lægger navn til koncerten. Alle sæsonkortholdere har mulighed for at tage en ven med til koncerten.

Den første hjemmekamp

Noget tyder på, at OB får en helt særlig opbakning, når de på søndag skyder sæsonen i gang med en kamp mod FCK - og i år kan fodboldfansene se frem til en tur på stadion, som de kendte den, inden corona gjorde sit indtog i Danmark.