Artiklen er skreveti samarbejde med Roccamore

Roccamore, som er kendt for deres enormt behagelige stiletter og støvler, åbner torsdag den 29. september en popup-skobutik på Vestergade 79 i Odense. Her får du mulighed for at prøve et stort udvalg af behagelige pumps, stiletter og støvler. Tag dine veninder med til en hyggelig dag hos Roccamore, hvor I kan skåle i mousserende vin, imens I prøver de mange flotte sko.

Roccamore bringer butik til Odense

Med kun tre butikker i Danmark er der mange af Roccamores kunder, som benytter sig af webshoppen og derfor ikke har mulighed for at opleve skoene på, før de køber dem. Men samtidig tror Roccamore på, at den bedste oplevelse fås ved at afprøve skoens komfort og pasform i behagelige rammer i butikken.

De har flere gange afholdt Popup Shop Tour – og denne gang lægger de ud i Odense, når de torsdag den 29. september åbner en skobutik på Vestergade 79 midt i byen. Popup-butikken er åben hver dag i tidsrummet 12.00-18.00 frem til den 29. oktober. Odenseanske stilet-entutiaster kan således se frem til en måned, hvor de kan afprøve det store udvalg af sko samt møde de engagerede Roccamore-medarbejdere, som brænder for både kvalitetssko og den gode kundeoplevelse.

Roccamore tour
Foto: Roccamore

Man skal ikke lide for skønheden

Roccamore sælger sko ud fra konceptet om, at smukke sko ikke skal være ubehagelige at gå i. Derfor har de designet specielle indlægssåler, som fjerner en stor del af trykket på forfoden og gør skoen 44 % mere behagelig at gå i.

Det har de gjort uden at gå på kompromis med kvalitet og det smukke udseende. Hver eneste sko er håndlavet i Italien og testes grundigt, før skoen kommer på markedet og ud til kunden. Det sikrer en sko af høj kvalitet og et moderne udseende.

Vil du vide mere om Roccamore?

Roccamore bruger ikke klassiske kampagnemodeller til at vise deres sko frem, men derimod kvinder fra den virkelige verden - også kendt som #RoccamoreRebels. Dem kan du læse meget mere om lige her.

Er du interesseret i at vide mere om, hvorfor netop Roccamores sko er så komfortable, så kan du læse med her.

Vil du vide mere om hele deres Popup Shop Tour, så finder du en oversigt over byerne her.

Info om popup-butikken i Odense

Adresse: Vestergade 79, 5000 Odense C.
Åbningsperiode: 29. september-29. oktober
Åbningstider:
Mandag lukket
Tirsdag - fredag klokken 12:00 - 18:00
Lørdag klokken 10:00 - 17:00
Søndag lukket