Er du vild med frygtindgydende aktiviteter, og elsker du at blive skræmt fra vid og sans? Så er horrorfestivalen Skrækfest sandsynligvis noget for dig.

Festivalen løber endnu en gang af stablen fra d. 22. - 26. september 2021 og afholdes på hhv. Hovedbiblioteket i Odense, Nordisk Film Biografer og Kulturmaskinen/Frølageret. Hele projektet er støttet af Odense Kommune og Statens Kunstfond.

Læs også: Oplevelser i Odense: her er 25 seværdigheder.

Årets hovedtema

I år bliver der sat fokus på dystopi. Forestil dig hvordan verden ville se ud, hvis de døde rejste sig fra deres grave, hvis al form for teknologi pludselig holdt op med at virke, eller hvis verden faldt fra hinanden på en helt tredje måde? Dystopien kommer til udtryk på mange måder, og det har du nu muligheden for at undersøge nærmere i løbet af årets Skrækfest.

Programmet

Programmet byder på lidt af hvert, og derfor er der underholdning og aktiviteter for alle, der er vilde med gys og uhygge - og for stort set alle aldre.

Forbered dig på klassiske horrorfilm, en række uhyggelige aktiviteter i Borgernes Hus, foredrag, skrækkelige brætspil, virtual reality m.m.

Se det fulde program her. Deltagelse i festivalen sker gennem tilmelding eller køb af billetter i programoversigten.

Skrækfest i Odense
Skrækfest 2021. Foto: Skrækfest

Skrækfest for børn

Skrækfest har også aktiviteter udelukkende forbeholdt børn i alderen 5-13 år. Aktiviteterne er selvfølgelig for børn, der elsker gys og uhygge, og det er gratis at deltage.

De uhyggelige aktiviteterne inkluderer f.eks. skattejagt med en zombieven, eller muligheden for at blive sminket uhyggeligt.

Skrækfest for børn foregår i Borgernes Hus i Odense d. 25. september fra kl. 10 - 15.