Årsager til at du bør undgå fast-design trends

Dette indhold er sponsoreret

Lige for tiden findes der utrolig mange interiør produkter, som bliver produceret både i øst og vest. Smukke er de – og også ofte billige at komme i nærheden af. Disse produkter er ofte produceret i udlandet og importeret til Danmark. Den billige arbejdskraft i udlandet gør, at vi i Danmark kan købe billige interiør produkter til vores hjem. Denne process er meget lig det, som der er sket med tøj og mode de senere år. Denne trend er blevet kaldet fast-fashion – og derfor er det måske på sin plads at kalde disse billigt producerede interiør produkter for fast-designs?

Der er mange årsager til, at det kan være rart at lave disse køb. Vi gør det vel alle sammen til en vis grad! Men der er faktisk mange årsager til at lade være. I denne artikel vil vi derfor introducere dig til nogle af disse.

Dårlig vs. høj kvalitet

Der er uden tvivl stor forskel på den kvalitet, som man køber. Hvis produktet har været billigt at producere og kan købes i en af disse forretninger, som forhandler fast-designs, er der heller ingen tvivl om, at kvaliteten ikke er den samme, som hvis man køber sit produkt i en af de større møbelhuse.

Produkterne kan hurtigt gå i stykker, når kvaliteten ikke er holdbar nok. Eksempelvis har vi vel alle oplevet, at et pudebetræk blev mindre eller skævt i størrelsen efter en vask og knap passede puderne i sofaen længere. Yderligere mister sofaen hurtigere farve i solen, hvis det er et billigere produkt – og det kan samtidig være svært at vaske diverse pletter af.

Pengepungen

Ovenstående leder os til dette punkt: Pengepungen. Selvom pågældende sofa måske var billigere i første omgang, skal du nu hurtigere ud og investere i en ny, fordi det er umuligt at vaske pletterne af sofastoffet.

Det kan altså hurtigt betale sig at købe produkter af højere kvalitet og med en bedre holdbarhed, når det handler om prisen. Måske du betaler mere, når investeringen skal laves – men du vil uden tvivl også have produktet i en længere årrække.

Mange store møbelhuse forhandler også designs, som er tidløse. Faktisk er det mange gange præcis disse designs, som disse fast-design forretninger efterligner til en vis grad. Vi ser eksempelvis stole fra forretninger, som hurtigt kan minde om en skalstol, en y-stol eller en CH20. Hvorfor ikke investere i en original, som holder i mange år fremadrettet?

Miljøet

Selvfølgelig skal det også hurtigt nævnes, at miljøet har meget bedre af disse holdbare interiør produkter. Disse skal nemlig ikke udskiftes nær så ofte, som fast-design møbler og interiør. På den måde sparer vi på jordens ressourcer, når vi investerer i holdbare møbler!

I samme kategori

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Natklubber i Odense
Nye spisesteder i Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Forsiden netop nu

Natklubber i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
40259_Paintball_generelt-1
Frokost-i-Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Genbrugshallerne-1
padelcity

Mest læste

Det sker i Odense

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
det-sker-i-marts

Mad og drikke

Nye spisesteder i Odense
Frokost-i-Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Dining-Week-odense

Kultur og musik

Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1
59658916_2278333785716134_8261398434561392640_n

Instagram Feed

Vores bedste guides