Annonce:

Godappetit.dk har for nyligt testet 12 forskellige måltidskasse-leverandører, der alle leverer måltidskasser til borgere i Odense. I artiklen her fremhæver vi de tre leverandører, der klarede sig allerbedst i denne test.

I løbet af de seneste år har der været en kraftig vækst i antallet af måltidskasse-leverandører, hvilket betyder, at der i dag er måltidskasser til stort set alle uanset præferencer til smag og antal leveringsdage.

Med andre ord betyder det, at uanset om du er til vegetarmad, på kur, til traditionel dansk mad eller noget helt fjerde, vil der stensikkert være mindst en måltidskasse-leverandør, som vil kunne levere, hvad du søger og i det antal dage, du ønsker.

For nyligt testede sammenligningsplatformen Godappetit.dk 12 forskellige måltidskasse-leverandører, der alle leverer måltidskasser til Odense.

Måltidskasse-leverandørerne blev bedømt med afsæt i følgende parametre:

-          Fleksibilitet

-          Kvalitet af råvarer

-          Ry blandt forbrugerne

-          Variation

-          Pris.

Herunder fremhæver vi de tre måltidskasse-leverandører, der fik allermest ros af folkene bag testen.

Vi starter med testvinderen.

1)     RetNemt

RetNemt er en af de førende måltidskasse-leverandører i Danmark, og noget tyder på, at succesen er ganske velfortjent.

I hvert klarede RetNemt sig bedre end alle andre leverandører i Godappetit.dk’s store test af måltidskasser.

4,4 ud af 5 stjerner lød den samlede bedømmelse på, og særligt når det kommer til fleksibilitet og kvalitet af råvarer roses RetNemt meget.

2)     HelloFresh

RetNemt var dog ikke nogen overlegen testvinder, for HelloFresh scorede næsten en lige så høj karakter. 4,3 stjerner blev det til for denne leverandør, så det var altså blot marginaler, der skilte de to ad.

Også HelloFresh scorede højt på fleksibilitetsparameteret. Ligeledes klarede denne leverandør sig godt i kategorierne: Pris og variation.

3)     Aarstiderne

På en flot tredjeplads finder vi Aarstiderne, som du måske kender som leverandør af frugtkasser og -kurve, et marked, de nemlig har en rigtig stor andel af.

Aarstiderne kan dog meget mere end blot at levere frugt; eksempelvis kan de også levere en masse lækre måltidskasser, og dette er de så dygtige til, at de formåede at snuppe en tredjeplads i Godappetit.dk’s test.

Få overblik over måltidskasse-leverandører, der leverer til Odense

Hvis du kunne tænke dig et komplet overblik over måltidskasse-leverandører, der leverer måltidskasser til Odense, kan du finde en overskuelig oversigt via dette link:

-          https://godappetit.dk/maaltidskasser-odense/

Via denne oversigt vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over priserne hos de forskellige leverandører. Ligeledes vil du kunne opnå indsigt i antallet af dage og personer, som de forskellige leverandører leverer til.