Derfor er permanent hårfjerning en effektiv metode

Vi har alle hår visse steder på kroppen, som nogle af os egentligt gerne vil være foruden. Lår, ansigtet og underarme er nogle af de steder, som mange bruger flere timer på at barbere, vokse og blege. Derfor er permanent hårfjerning med IPL-laser hurtigt gået hen og blevet en populær hårfjerningsmetode.

4 livsændrende fordele ved permanent hårfjerning

Der er flere grunde til, hvorfor permanent hårfjerning med IPL-lys er blevet en populær hårfjerningsmetode. Permanent hårfjerning har mange fordele frem for de konventionelle hårfjerningsmetoder såsom hårfjerningscreme, voks, barberblade og threading. I det nedenstående gennemgår vi fire fordele ved at gøre brug af permanent hårfjerning.

● Permanent hårfjerning er mindre smertefuld end andre konventionelle hårfjerningsmetoder. De fleste folk har et indtryk af, at en permanent hårfjerning behandling involverer smerte. Dette er dog ikke tilfældet. Alt afhængig af ens smertetærskel vil man mærke lidt ubehag i form af små prik i huden under behandlingen. Selve behandlingen tager dog ikke så lang tid, så de fleste mærker ikke meget til det.

● Permanent hårfjerning er en meget præcis hårfjerningsmetode. Det er derfor attraktivt for mange at gøre brug af behandlingen, hvis de gerne vil fjerne hår på mindre områder på kroppen, bl.a. rundt om overlæben eller ved bikinilinjen.

● Barberblade, voks og andre hårfjerningsmetoder har en tendens til at resultere i indgroet hår. Nogle har større tendens til at få indgroede hår, mens andre sjældent får det. Hvis man er uheldig og hører til den første gruppe, er permanent hårfjerning en bedre hårfjerningsmetode, da det hindrer indgroede hår. Behandlingen ødelægger håret ved roden, og der er derfor ingen måder, hvorpå håret kan gro indad.

● Det er en langsigtet løsning at investere i permanent hårfjerning frem for andre hårfjerningsmetoder. Naturligvis kan man også have behov for en “touch-up”, hvis man benytter sig af laserlys til hårfjerning. Det er dog en af de eneste langsigtede løsninger, der findes. Man kan som minimum forvente en hårreduktion af et behandlingsforløb. Da behandlingen er en langsigtet løsning, er det naturligvis også noget dyrere end barberblade eller en voksbehandling. Men ser man på sine udgifter af barberblade og voksbehandlinger gennem et helt liv, så kan det betale sig at investere i permanent hårfjerning frem for barberblade og voksbehandlinger.

Permanent hårfjerning i Danmark

I Danmark kan du få permanent hårfjerning i Århus, Odense, København og de fleste andre byer på en kosmetisk klinik, hvor prisen er mellem 600-3.600 kroner per behandling, alt efter hvor på kroppen man vælger at få en hårfjerning med laser.

Det er også muligt at gøre brug af små IPL-maskiner derhjemme, hvis man gerne vil prøve kræfter med laser hårfjerning i ens eget hjem. Man kan købe mange forskellige IPL-maskiner til en relativ billig pris online.

I samme kategori

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Natklubber i Odense
Nye spisesteder i Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Forsiden netop nu

Natklubber i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
40259_Paintball_generelt-1
Frokost-i-Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Genbrugshallerne-1
padelcity

Mest læste

Det sker i Odense

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
det-sker-i-marts

Mad og drikke

Nye spisesteder i Odense
Frokost-i-Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Dining-Week-odense

Kultur og musik

Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1
59658916_2278333785716134_8261398434561392640_n

Instagram Feed

Vores bedste guides