Sponsoreret artikel

Kalenderåret er nu 2022, og der er rigtig meget at glæde sig til i årets løb. Du har ikke mindst en masse at glæde dig til, hvis du går op i sport. 2022 kommer nemlig til at byde på en række af store sportsbegivenheder. Det gælder bl.a. begivenheder inden for fodbold, håndbold og tennis.

I artiklen her vil vi præsentere dig for tre sportsbegivenheder, som du ikke må gå glip af i 2022. Den ene begivenhed finder allerede sted i januar, så det nye år starter rigtig godt ud. Læs med og bliv inspireret.

#1 EM i håndbold for mænd

Følger du bare en lille smule med i, hvad der sker inden for håndboldens verden, så er det næppe gået din næse forbi, at der spilles EM i håndbold for mænd i 2022. Vi har at gøre med den 15. udgave af EM i herrehåndbold – et mesterskab, der selvfølgelig arrangeres af European Handball Federation.

Til EM i håndbold for mænd deltager de bedste europæiske håndboldlandshold – mere konkret dyster 24 landshold om guldet. De 24 lande / hold består bl.a. af Belgien, Spanien, Frankrig, Danmark, Rusland m.fl. I det indledende spil – gruppespillet – er landene inddelt i seks grupper. Danmark er i Gruppe A med Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro. Danmark er storfavoritter til at vinde denne gruppe, men som bekendt kan alting ske, når bolden er rund.

Tip: Du kan selvfølgelig bette på de mange spændende kampe, der er i vente i forbindelse med EM i håndbold anno 2022. Better du via Betfair, så husk at indløse en betfair velkomstbonus.

#2 VM i fodbold for mænd

Det er de færreste sportsbegivenheder, der kan måle sig med EM i fodbold. Det skulle da lige være VM i fodbold. Her er der nemlig ekstra meget på spil for de deltagende lande – der kæmpes nemlig om at løbe med titlen som verdens bedste fodboldlandshold.

VM i fodbold anno 2022 bliver den 22. udgave af turneringen – en turnering, der arrangeres af FIFA. Turneringen løber af stablen i slutningen af året og bliver spillet i Qatar.

I kvalifikationsspillet var Danmark en del af Gruppe F – en gruppe, som Danmark endte med at vinde. Danmark var i gruppe med Skotland, Israel, Østrig, Færøerne og Moldova. Danmark kvalificerede sig dermed til VM i fodbold – vel at mærke ganske overbevisende.

#3 Wimbledon-mesterskaberne

Er du mod forventning hverken til håndbold eller fodbold, men i stedet til tennis, så skal du glæde dig til Wimbledon-mesterskaberne anno 2022. Det er nemlig den mest prestigefyldte turnering inden for tennisuniverset.

Turneringen løber af stablen i sommeren 2022 og bliver den 135. udgave af mesterskabet. Til dette mesterskab deltager nogle af de dygtigste og mest vindende mandlige og kvindelige tennisspillere fra hele verden. Novak Djokovic er en af de store favoritter på herresiden, mens Serena Williams og Ashleigh Barty er nogle af favoritterne på kvindesiden.