Er du Odenses bedste Excel-haj? Hvis ikke, så har du mulighed for at blive det nu!

 

ANNONCE

Måske bruger du Excel til dagligt. Måske har du kun brugt til sporadisk gennem din uddannelse. Eller måske har du slet ikke brugt Excel. Uanset hvad er Excel et værdifuldt værktøj, både i privaten og i erhvervet, og det er derfor gavnligt at lære programmet at kende. Men det kan være en stor mundfuld at lave gå i gang med at lære så omfattende et program. Heldigvis er der masser af mulighed for at få undervisning i det praktiske værktøj.

Lær Excel i dit eget tempo online

Du kan finde en lang række kurser til Excel, der udbydes både fysisk og online, og det er derfor muligt for dig at vælge den undervisningsform, der passer dig bedst. Kurset i Excel på NemProgrammering.dk er for eksempel online og lader dig lære programmet i dit helt eget tempo, når du har tid til det. På den måde er du ikke bundet af at skulle møde op og modtage undervisning i Excel, men kan gøre det på dine egne præmisser og lave de øvelsr, du har brug for.

Hvad kan du bruge Excel til?

Excel er et udbredt værktøj i industrien såvel som i privaten. Det er et praktisk værktøj til at opstille og håndtere store mængder af data, som også kan behandles og visualieres på diverse måder gennem Excel. Det er derfor et godt redskab til at danne et overblik over indsamlede data, så resultater kan præsenteres på en let og overskuelig måde, og så man eventuelt kan finde årsager og læsninger til eventuelle problemstillinger. Jo bedre man er til Excel, jo flere anvendelsesmuligheder ser man selv, og derfor er det et oplagt aktiv at blive bedre ti – især hvis man vil gøre sig attraktive på arbejdsmarkedet.

IT-færdigheder er mere efterspurgte på arbejdsmarkedet

Langt de fleste virksomheder behandler alt deres data på computere, og en række virksomheder er helt eller delvist computerbaserede, så det bliver mere og mere efterspurgt, at de ansatte har en vis forståelse for diverse programmer og teknologi. Her er det netop programmer som Excel, der er særligt universel, fordi det bruges til databehandling i stort set alle virksomheder. Flere og flere virksomheder efterspørger dog også folk med kompetencer inden for programmering, linkbuilding og photoshop, da det også er ved at blive uundværlige færdigheder og kompetencer for enhver virksomhed, der vil huskes af deres kunder i fremtiden.

Du kan læse mere om Excel og de muligheder programmer tilbyder på https://www.microsoft.com/da-dk/microsoft-365/excel

I samme kategori

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

c4_f_web-1140x760-1
Odense-Ra-dhus
Bellinge-F-lled
Hvor skal man spise i Odense?

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides