Annonce:

Det kan være en dyr fornøjelse at rejse sydpå på charterferie, hvis det både er i højsæsonen og man er afsted som en hel familie. Selvom mange danskere elsker at rejse, så er der også rigtigt mange som skifter sydens sol ud med det dejlige danske sommervejr. Én af de populære destinationer i Danmark er selvfølgelig Fyn, herunder også Odense.

Ferie i Danmark kan bare noget helt særligt, og det er der mange som nyder godt af også turister. Men selvom ferien afholdes herhjemme, så er det trods alt ikke det billigste land at leve i. Der er dog nogle gode tips og tricks til, hvordan man kan spare penge, også hvis man er på besøg i Odense og Fyn generelt.

Planlæg ferien

Det er altid en god idé at planlægge ferien på forhånd. Med dette menes der blandt andet at lave et feriebudget og booke overnatning og transport på forhånd. Det kan som regel betale sig. Hvis der skal lånes penge til ferien, så bør dette også gennemtænkes grundigt før en endelig beslutning.

Har du lån flere steder?

Du tænker måske, hvorfor lån bliver nævnt her men det er der faktisk en grund til. For når der skal være penge til ferien, så er der flere parametre at kigge på. Eksempelvis hvis man i forvejen har lån ved forskellige låneudbydere, hvorfor det man eventuelt kan tjekke en oversigt over samlelån på en sammenligningside for lån. Mange betaler til lån som er taget ved flere udbydere, og det kan faktisk være en dyr fornøjelse. Det kan endvidere også være stressende og uoverskueligt for nogle. Når man samler sine lån til ét enkelt sted, så kan der eventuelt være noget at spare i forhold til renter. Det er i hvert fald hver at tjekke ud.

På matchbanker.dk er det også muligt at sammenligne andre lån med hinanden. Oversigten viser blandt andet hvad andre kunder har givet af bedømmelser. Derudover kan man også sammenligne lånebeløb, løbetid og ÅOP med hinanden. Husk dog, at når det har med lån at gøre så er det enormt vigtigt at tænke sig grundigt om. Derudover bør man læse betingelserne og være helt sikker på, at man forstår alt det med småt. Hvis et eventuelt lån til ferien er på tale, så er det måske en god idé at overveje om der er andre veje til at skaffe feriepengene på. Eventuelt ved at begynde at spare op nu.

Alternativ overnatning

Hoteller kan godt løbe op i forhold til omkostninger på ferien, hvorfor det kan give mening at overveje alternative overnatningsmuligheder. Det kunne eksempelvis være campingpladser, hvor k sover i telt. Det kunne også være ferie på landet eller måske private udlejningssteder.

Gratis seværdigheder

Det er ikke alt der koster penge i Danmark og i Odense er der mange aktiviteter, som er helt gratis. Hvilke aktiviteter der er gratis i Odense og omegn, kan man finde oplysninger om på nettet. Hvis der er studerende med på rejsen, så er det også med at tjekke efter studierabatter på diverse attraktioner samt andre ting.