Ideer til dagsture fra Odense

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange muligheder for dagsture fra Odense. Du kan tage en tur til København, Aarhus eller Esbjerg, for blot at nævne nogle få. Hvis du vil opleve lidt af Danmarks landlige skønhed, kan du tage en tur til Sjælland. Uanset hvilken type oplevelse du søger, er der sikkert en dagstur fra Odense, der passer til dig!

Tag en togtur fra Odense til Roskilde og spis burger

Det kan være en god dagsudflugt at tage en togtur fra Odense til Roskilde for at spise burger på Grillen Burgerbar i Roskilde. På denne måde kan man nyde den historiske by og få et lækkert måltid mad. Derudover er det også en god mulighed for at få motion, da man skal gå lidt for at komme til og fra togstationen. I Roskilde by kan du se domkirken og Vikingeskibsmuseet, hvilket er to af de største seværdigheder. Så tag en togtur fra Odense til Roskilde og få en dejlig dag ud af det!

Besøg Egeskov Slot – et af Danmarks smukkeste slotte!

En anden mulighed, der står lidt i kontrast til Grillen Burgerbar i Roskilde, er Egeskov Slot, som er et af Danmarks smukkeste slotte og ligger på Sydfyn. Slottet blev bygget i 1554 af Frands Brockenhuus og har været i familien Brockenhuus’ eje lige siden. I dag er Egeskov Slot åbent for offentligheden, og man kan bl.a. besøge den smukke have, kapellet, museumshaven med de mange gamle bygninger og selvfølgelig selve slottet. På Egeskov Slot findes der også et eventyrligt legetårn, som er det højeste i Europa, og et spændende museum med biler og motorcykler. Derudover afholdes der hvert år en stor vintage-messe på Egeskov Slot, hvor man kan komme helt tæt på de klassiske biler.

Udflugt til Svendborg – byen der byder på alt!

Svendborg er en hyggelig by, der ligger på Fyn. Svendborg har mange spændende butikker, hyggelige caféer og restauranter. Byen har også et rigt kulturliv med teatre, biografer og musikforeninger. Svendborg ligger desuden tæt på skov og strand, så der er gode muligheder for at nyde naturen. Svendborg er en af de ældste byer på Fyn, og den blev grundlagt i det 11. århundrede. I dag er Svendborg en af de mest populære turistbyer på Fyn, da den byder på et væld af aktiviteter for både store og små. Naturen ligger lige udenfor døren i Svendborg, hvor der er gode muligheder for at nyde skovens ro eller tage en dukkert i havet ved én af de mange strande.

Der er mange muligheder for dagsture fra Odense, lige fra en tur til Grillen Burgerbar i Roskilde til de mere lokale, fynske lokationer. Vil du gerne ud at se noget af Danmarks smukke natur, eller er du mere til en bytur?

I samme kategori

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
juni Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
grand

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides