Dette indhold er sponsoreret

Sundhed bliver efterhånden prioriteret mere og mere i den almindelige danske familie. Vi prioriterer grøntsager, parfume-og parabenfri rengøringsmidler - og samtidig er fitnesscentrene fulde af mennesker i alle aldre. Denne sundhedstendens har også fundet sin vej ind i andre elementer af vores hverdag, herunder også når det kommer til makeup og brugen af produkter.

Før i tiden

Tilbage før vi alle blev mere opmærksomme, var det normalt at makeup og produkter blev testet på dyr og var fyldt op med forskellige kemikalier, som ikke er gode for os og vores kære omkring os. Dog er det heldigvis anderledes i dag, hvor flere og flere forbrugere vælger veganske alternativer samt er meget opmærksomme på, hvilke kemikalier deres produkter er produceret af.

Samtidig var der før i tiden ikke særlig stor fokus på, hvordan vores forbrug af kemikalier havde betydning for miljøet - og nogle gisner om, hvordan miljø forandringerne har haft indflydelse på vores brug af sundere og langt mere bæredygtige produkter.

Jo billigere, jo bedre. Førhen har der været stor fokus på dette, hvilket også pressede diverse producenter. Desværre forholder det sig således, at mange billigere produkter kun kan produceres, hvis indholdet er af dårligere kvalitet. Deraf bliver der hurtigt skabt en dårlig ring, hvori behov og efterspørgsel driver udbuddet - og deraf også kvaliteten af udbuddet.

Nu til dags

Vi er meget mere bevidste i dag, når det kommer til vores forbrug. Specielt når vores sundhed også er involveret! Flere og flere makeup brands kommer på markedet, hvor fokus er på kvalitet og sundhed for huden og kroppen.

For eksempel har makeup firmaet, Rudolph Care, udviklet mange produkter, som har stor fokus på sundhed. Her kan man eksempelvis finde læbepleje, som er med til at give et sundt look til forbrugeren samtidig med, at produkterne er Svanemærket.

Denne samfundsmæssige sundhedstendens har også haft stor indflydelse på de modetendenser, som man ser i forbindelse med makeup og produkter. Det er vigtigt at se sund ud, hvilket makeup firmaer som Rudolph Care forstår at implementere i deres sortiment. Foruden læbepleje, som får læberne til at skinne og se sunde ud, udbyder de også forfriskende produkter, såsom facial oil, som er med til at få det bedste frem i enhver hud - på en sund og naturlig facon.

Der er ingen tvivl om, at det er positivt at have fokus på sundhed - hvad end du ønsker at benytte dig at fitnesscentre for at holde kroppen i gang, eller om du har fokus på at købe produkter som plejer og gør din hud sundere.