Ny Alfa Romeo Tonale kommer til Odense

Annonce:

Går du med overvejelserne om at finde en ny bil og er du meget interesseret i at finde en bil der både er spækket med smarte funktioner og samtidig er elektrificeret, så er det måske ikke så tosset at se nærmere på den nye Alfa Romeo Tonale. Vi har her fundet lidt godt information om den fine bil og kigget nærmere på de overvejelser der er gode at gøre sig i forbindelse med køb af ny bil der måske skal være elektrificeret.

Oplev de mange udgaver af en Alfa Romeo Tonale hos Autohuset Vestergaard

Måske du ikke står og skal tage stilling til en ny bil lige nu og her, men bare gerne vil holde dig opdateret fordi du er begyndt at gøre dig overvejelserne om at skifte bilen ud. Måske du faktisk skal bruge en bil nu og her og det skal hellere være i dag end i morgen. Uanset hvor hurtigt det skal gå for dig, er der altid god grund til at kigge forbi Autohuset Vestergaard, hvor du finder biler fra mange forskellige producenter, f.eks. den nye Alfa Romeo Tonale.

 

Alfa Romeo Tonale kommer i flere udgaver, hvor de to af dem er elektrificeret og er hybrid og Plug in hybrid mens den sidste model er med en dieselmotor. Uanset hvilken udgave du vælger, har de hos Alfa Romeo sørget for at bibeholde de gode gamle kendetegn der er ved Alfa Romeo designs, selvom de er gået skridtet videre og har bevæget sig over i elektrificerede modeller.

Hk og styrke i hybrid kontra plugin hybrid

Der er altid en hage ved ting, men om hagen virker stor for dig ved f.eks. den nye Alfa Romeo Tonale Plug in Hybrid der er på vej, er ikke sikkert. Hagen handler om hvad der er muligt at tilbyde når man har med hybrid at gøre kontra hvis du f.eks. har en bil der har dieselmotor som f.eks. antal hk. Er det et stort problem for dig ikke at passere de 200hk, vil du stadig kunne få en Alfa Romeo Tonale der er elektrificeret hvis du kan vente på at den nye Plugin Hybrid lander – her får du nemlig hele 275hk.

 

Det er ikke kun i forhold til styrke i bilens motorrum der kan spille en rolle når man skal overveje at gå til elektrificerede køretøjer. Det økonomiske aspekter har helt sikkert også noget at sige og der er bare forskel på at købe en benzinbil kontra en plugin hybrid.

Sådan afgør du om du er bedst kørende med en elektrificeret bil eller ej

Selvom at det med tydelighed er dyrere at købe en elektrificeret bil kontra en benzin eller diesel, så er det ikke sikkert at det er den dyreste løsning for dig på sigt. Du bør derfor gøre dig overvejelser om hvordan din livsstil og en bil hænger sammen. Kører du mange små ture og knap så mange kilometer om året, er det ret sikkert stadig billigere for dig at se på en lille benzinbil. 

 

Er du derimod meget på vejen og kører du mere end de 20.000 km om året, som flertallet af de danske bilister gør, så er det på sigt billigere for dig med en elektrificeret bil fremfor en bil på diesel eller benzin.

I samme kategori

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
grand
juni Odense

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides