Sådan markedsfører du bedst dit kommende arrangement

Sponsoreret indhold

Hvis du står i spidsen for fremtidige arrangementer, såsom koncerter eller andet, i Odense, så er det vigtigt, at du får tiltrukket en masse gæster til dette. Dette gøres bedst ved at være synlig for potentielle købere. På den måde er folk klar over, at begivenheden eksisterer, og derefter kan de overveje, om det er noget, de gerne vil møde op til og bruge penge på. For at kunne tiltrække en masse mennesker, er du derfor nødt til at have helt styr på din markedsføring. Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du nemt kan nå ud til mange mennesker.

 

Fysiske reklamer

Du kan sørge for at få hængt bannere og plakater, der omhandler begivenheden, rundt i Odense by. Der skal gerne være information i forhold til, hvor og hvornår arrangementet foregår. Praktiske oplysninger vedrørende begivenheden kan også markedsføres gennem digital signage. Det vil sige digitale skilte, som du kan få opstillet. Her bestemmer du helt selv, hvad der skal være på disse skilte, men det skal være noget, der fanger potentielle købers opmærksomhed. Udover digital signage, så kan du også gøre dig synlige for din målgruppe gennem flyers eller aviser. Det gælder selvfølgelig om, at arrangementet består af noget unikt, som folk er villige til at betale for.

 

Vær synlig på de sociale medier

Det er fornuftigt, hvis du sørger for, at markedsføringen online spiller. Det er nemlig her, at begivenheden nemt kan deles. Desuden er det billig reklame for arrangementet, hvor der er sandsynlighed for, at reklamerne kan gå viralt. Det er altså det letteste sted at sprede budskabet, hvor det også ofte er online, at folk skal købe billetter til forskellige arrangementer. Du kan få opsat en hjemmeside, der har al information omkring dagen, hvor folk har mulighed for at kunne booke deres billetter til årets fedeste begivenhed.

I samme kategori

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Kunstbygningen Filosoffen
Koncerter i Den Fynske Landsby
Carlsens Barbershop
Danmarks Jernbanemuseum 2023

Forsiden netop nu

Danmarks Jernbanemuseum 2023
Kunstbygningen Filosoffen
Escape Room i Odense
Carlsens Barbershop
Koncerter i Den Fynske Landsby
265812_studenterhus-odense-1
95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Værtshuse i Odense

Mest læste

Det sker i Odense

Danmarks Jernbanemuseum 2023
Koncerter i Den Fynske Landsby
Blomsterfestival i Odense
H.C

Mad og drikke

95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Tapas
Caféer Odense - Riceteria by Rice
odense-havn-skumring

Kultur og musik

Kunstbygningen Filosoffen
H.C
odense-havn-skumring
tinderbox 2023

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides