Skal der arrangeres en uforglemmelig polterabend? Her får du nogle gode idéer til aktiviteter

Dette indhold er sponsoreret

En dag med varierende aktiviteter

Der er mange traditioner forbundet med bryllupper i Danmark. Selve bryllupsfesten er en tradition i sig selv, hvor man fejrer kærligheden imellem 2 mennesker. Der findes dog også nogle traditioner forud for brylluppet, som mange ser meget frem til. Vi snakker naturligvis om polterabend, som tager form som en festlig dag, hvor man giver den gas samen med ens venner for at markere, at man snart er en gift mand eller kvinde.

En polterabend består typisk af mange forskellige ting, og vi er i Danmark særligt glade for at lave en masse aktiviteter på selve dagen. Man kan hurtigt komme til at fare vild i de mange forskellige ting, som man kan lave på en polterabend, så derfor vil vi i denne artikel give dig nogle gode ideer til aktiviteter, som man kan tage udgangspunkt i for at give bruden eller gommen en helt og aldeles uforglemmelig dag.

Dyrk sport

Udfordringen ligger ofte i at finde aktiviteter, som alle kan deltage i på samme tid. Den udfordring kan man komme til livs ved at tage udgangspunkt i, at man skal dyrke sport på selve dagen, da der er utroligt mange sportsgrene, som er velegnet til flere personer. Nogle gode ideer til sportsaktiviteter, som man kan tage udgangspunkt i, kan være følgende.

  • • Beach volley
  • • Golf
  • • Basketball
  • • Fodboldgolf

Det gør ved ovenstående aktiviteter er, at det er sportsgrene, som ikke er så udbredte i Danmark som fodbold og håndbold f.eks. er. Derved vil man ende ud med en aktivitet, som de fleste vil finde sjov og anderledes.

Aktiviteter i en bowlinghal

I en bowlinghal kan man finde rigtig mange aktiviteter, som er velegnet til en polterabend på Fyn. I en bowlinghal vil man som regel kunne finde andre aktiviteter end bowling, som gør det muligt at kombinere flere aktiviteter på selvsamme lokation. Her er nogle gode aktiviteter, som findes i de fleste bowlinghaller.

Escape rooms er den første aktivitet, som man kan tage udgangspunkt i. Man bliver låst inde i et rum sammen med de andre deltagere, hvorefter man skal løse en masse forskellige gåder for at kunne komme ud af rummet igen. Det sjove ved disse aktiviteter er, at man skal samarbejde for at kunne komme ud af rummet igen.

Bowling er naturligvis en anden aktivitet, som man kan lave i en bowlinghal. For at spice det lidt op, kan det være en god ide at lave nogle anderledes regler til spillet, som vil gøre det til en helt anden oplevelse end det, bowling plejer at være.

Laser Tag er en aktivitet, som flere og flere bowlinghaller har taget til sig. Det kræver noget ekstra plads, så derfor er laser tag noget, som bowlinghaller har god mulighed for at lave, da de som regel har nogle store lokaler. Det går ud på, at man skal skyde hinanden med en laserpistol, som naturligvis er helt ufarligt. Den, som skyder flest, vinder.

Den ultimative efterfest

Ingen polterabend uden en stor efterfest. Når man har haft en dag, som er fyldt med aktiviteter af forskellig slags, så er det naturligvis nødvendigt med en god efterfest! Alt afhængigt af hvornår på året man afholder sin polterabend, vil man have forskellige muligheder. Hvis man holder det om sommeren, vil vi altid anbefale, at man laver en havefest som afslutning på dagen. Hvis man på den anden side afholder festen om vinteren, vil man kunne overveje at booke et bord på et festligt sted i byen, eller tage festen hjem til en selv, hvis man har mod på det.

I samme kategori

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Natklubber i Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Nye spisesteder i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Forsiden netop nu

Natklubber i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
40259_Paintball_generelt-1
Frokost-i-Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Genbrugshallerne-1
padelcity

Mest læste

Det sker i Odense

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
det-sker-i-marts

Mad og drikke

Nye spisesteder i Odense
Frokost-i-Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Dining-Week-odense

Kultur og musik

Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1
59658916_2278333785716134_8261398434561392640_n

Instagram Feed

Vores bedste guides