Sommerhusferie på Fyn

Sponsoreret artikel

Afstandene er korte på Fyn, så der er faktisk frit valg på alle hylder, når det gælder spørgsmålet om, hvilke ferieoplevelser du gerne vil have, når du tager på sommerhusferie på Fyn. Besøg bl.a. øens hyggelige købstæder, Odense ZOO, slottet Harridslevgård der er en gammel røverborg og Danmarks Jernbanemuseum. Du kan også lægge vejen forbi Odense Bunkermuseum i den 450 kvadratmeter store atomsikrede bunker.

Glæd dig til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.

Seværdigheder på Fyn

I centrum af Odense har Danmarks Jernbanemuseum til huse i en gammel remisebygning fra 1954. Her kan man røre, lege og give fantasien frit spil. Prøv en tur i det populære minitog og besøg det store legeområde, hvor der er togskinner, tog og klodser i lange baner.

Hvis du besøger Odense i uge 34, kan du opleve 8 fortryllende dage med mere end 500 gratis kulturaktiviteter i centrum af byen, når H.C. Andersen Festival åbner sit eventyrlige univers. Odenses gader fyldes med liv og lys, fest og farver.

I Kerteminde er Fjord og Bælt et spændende oplevelsescenter om den forunderlige verden under havets overflade. Oplev Danmarks eneste ynglende hval og delfinernes slægtning: Marsvinene Freja, Sif og Eigil.             I Svendborg ligger Naturama, som også er et besøg værd. Her er både levende og udstoppede dyr, skeletter af hvaler og et indblik i en myretue.

På Sydfyn finder du det populære Egeskov Slot. Her byder Falckmuseet og Veteranmuseet med de gamle biler og motorcykler indenfor. Nyd også den utroligt smukke slotspark, og lad børnene prøve om de kan finde ud af labyrinten.

Oplev naturen på din sommerhusferie på Fyn

På Fyn er du aldrig langt fra naturen, og på en sommerhusferie på Fyn kommer du endnu tættere på naturen. Langs de fynske kyster findes mere end 1000 skønt beliggende sommerhuse i nærheden af vandet, og badestrandene ligger tæt.

Kystlinjen er noget af landets bedste fiskevand, og Lillebælt er kendt for de mange spændende attraktioner og aktiviteter omkring dyrelivet i bæltet. Tag fx med M/S Castor på marsvinsafari i Lillebælt.

Og når vi taler om naturoplevelser på Fyn, kan man ikke komme uden om Svanninge Bakker. Svanninge Bakker er sammen med Svanninge Bjerge og Sollerup Skov det største sammenhængende skov- og naturområde på Fyn. Det dækker ca. 1.000 hektar. ”De Sydfynske Alper” er ét af de mest besøgte naturområder på Fyn. Op mod 300.000 lægger hvert år vejen forbi.

Ditlevsdal Bison Farm ved Morud er bestemt også et besøg værd. Med sine ca. 400 bisonokser er den Europas største. Og i Glavendruplunden kan du tage tilbage til Vikingetiden.

I samme kategori

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
juni Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Genbrugshallerne-1

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides