Det er vigtigt at holde parforholdet ved lige og at styrke det løbende med kvalitetstid og nydelse sammen, som afbræk fra den til tider trættende hverdag. I denne artikel vil du finde idéer til, hvordan I kan styrke jeres parforhold med aktiviteter både ude og hjemme.

En erotisk julekalender

Med en erotisk julekalender 2022 får I en god måde at prioritere jeres forhold på samtidig med at i styrker jeres intime relation med hinanden. Den vil udfordre jer og åbne nye døre, som I kan afprøve sammen. På den måde kan I prøve ting af, som I måske ikke normalt selv ville begive jer ud i, og på den måde kan I finde de ting, som I synes er sjove og nyder sammen, og de ting, som I måske ikke ønsker at inddrage i jeres intime relation. Det er en god måde, hvorpå I kan holde græsset grønt sammen og styrke jeres relation ved at prioritere jeres nydelse sammen og at forkæle hinanden.

En tur i spa

En tur i spa er en god måde at skabe et afbræk fra hverdagen, hvor afslapning, ro og samtale kan få plads. Det er både en god gaveidé at give sin partner og også en god idé at prioritere sammen for at styrke relationen og intimiteten mellem jer på et andet niveau. Det er vigtigt at blive ved med at prioritere jeres relation og at gøre ting sammen, som minder jer om, hvorfor I er sammen og sætte rammer omkring jer, som giver mulighed for at mærke hinanden og de gode ting ved forholdet, som nemt kan svinde lidt i baggrunden i hverdagens praktiske møllehjul.

En weekend getaway

Ring til bedsteforældrene, det gode vennepar eller onklen, så de kan tage børnene en weekend. En weekend væk sammen kan gøre underværker i et hvert forhold - både forholdet som glider glat, og forholdet som gennemgår nogle stejle bump. Det kan sætte rammerne for at have fokus på jer og jeres relation, at have samtale med hinanden, som ikke går på de praktiske, daglige gøremål, og det giver anledning til at lave aktiviteter sammen, som kan flytte fokus fra hverdagen. Desuden giver det jer også ro og plads til at kunne prioritere hinanden og jeres intimitet. Selv hvis det halter, er det en god idé at prøve at lægge stridsøksen væk og at se sin partner og sig selv på neutralt grundlag. Lej et sommerhus, så der er ro og privatliv til bare at være jer, gå ture sammen og spille spil eller andre ting, I kan lide at gøre sammen.