Tinderbox 2022

Annonce:

Den odenseanske festival ”Tinderbox” er tilbage efter to års nedlukninger grundet corona. I år løber den af stablen fra d. 23. – 25. juni, og det foregår traditionen tro i Tusindårsskoven.

Line-up’et på årets Tinderbox er spækket med både internationale og danske kunstnere inden for mange forskellige musikgenrer. Du kan derfor finde alt lige fra pop, rap, rock og R&B musik. Ligesom på mange andre danske festivaler er der i år en overvægt af danske kunstnere og artister på Tinderbox.

Det skyldes, ikke overraskende, de seneste års coronapandemi, der har gjort det mere usikkert at booke udenlandske kunstnere og generelt at planlægge en festival. Dog har Tinderbox stadig formået bl.a. at booke det engelske rockband ’Muse’, der har opnået et ry for at være ”the most exciting live act of all time”. Af andre udenlandske kunstnere er der også at finde det amerikanske poprock band ’Imagine Dragons’, den engelske rapper ’Stormzy’ og den svenske popstjerne ’Zara Larsson’ på plakaten.

Tinderbox er en musikfestival, men på trods af det er der også andet at opleve på pladsen. Du kan bl.a. opleve nogle af danmarks kendte komikere, herunder Lars Hjortshøj, Heino Hansen, Mark Le Fevre og Uffe Holm – bare for at nævne nogle stykker.

Derudover vil der i år også være en klimakonference til stedet på pladsen kaldet ’Forum’. Den er både for erhvervsliv, uddannelsesinstituationer og borgere, og idéen bag er at inspirere hinanden til at tænke mere bæredygtigt. For at deltage i Forum torsdag skal du købe en konferencebillet, da konferencen den dag mest henvender sig til erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne og diverse organisationer. Fredag er Forum åbent for både festivalgængere og borgere, og det er derfor gratis at deltage den dag.

Tinderbox festival

Tinderbox har meget den samme opbygning som den århusianske NorthSide festival, hvilket giver god mening, da det er de samme folk, der planlægger begge festivaler. Modsat NorthSide kan man sove på Tinderbox. Det foregår på TB Camping, der ligger 1800 meter fra festivalpladsen.

En teltplads er desuden ikke inkluderet i partoutbilletten. Prisen for en teltplads, hvor du skal medbringe eget telt, er 595 kr. + 500 kr. i depositum + billetgebyr. Depositum refunderes, når du efterlader din plads i samme stand, som da du kom. En teltplads + mad og drikke kan hurtigt blive dyrt. Inden festivalens start kan du derfor undersøge dine muligheder for at optage et lån på Moneezy.

Vil du gerne afsted og opleve Tinderbox festival, er der stadig flere partoutbilletter tilbage. De kan købes på festivalens officielle hjemmeside for 2345,- + billetgebyr. Hvis det føles som et stort indhug i lommen, kan du undersøge dine muligheder for financiering ved et online lån på GulogGratis. På den måde behøver du ikke lade dig begrænse af de nuværende cifre på din bankkonto, og du kan endelig tage på festival igen efter to års aflysninger og nedlukninger.

I samme kategori

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
juni Odense
wokshopO

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides