Tinderbox 2023: Masser af oplevelser at glæde sig til!

Igen i år vender den odenseanske musikfestival, Tinderbox, tilbage til glæde for alle musik- og festivalfans. Festivalen er lige om hjørnet, og torsdag den 22. juni går det løs i Tusindårsskoven, der forvandler sig til én kæmpe fest fyldt med glade mennesker i de tre dage, hvor festivalen løber af stablen! Og måske med det fedeste artist line-up nogensinde!

Herunder kan du læse, hvad du særligt kan glæde dig til i år. Der er naturligvis gamle traditioner og en masse fed musik, men også helt nye tiltag at se frem til. Hvis du endnu ikke har fået sikret dig din billet endnu, så kan du heldigvis stadig nå at få den i hus, så du kan opleve den fænomenale festival, hvad end du vil have fingrene i partout- eller endagsbilletter.

Se også: Fantastiske billeder fra Tinderbox 2022.

Tinderbox
Foto: Lærke Malchau Olsen

 

Måske det vildeste musikprogram til dato

Det kan godt være, Tinderbox stadig er en forholdvis ny festival, men det kan man ikke se på musiknavnene. Igen i år er festivalen lykkes med at skabe det vildeste musikprogram, måske det fedeste til dato, hvor der er noget for enhver smag i forskellige musikgenrer til alle aldersgrupper. På plakaten er der både masser af danske hitmagere og internationale superstjerner, men også mange nye musikalske stjerneskud, der de seneste år har gjort deres indtog på den danske og internationale musikscene.

Om torsdagen kan du se frem til at skyde festivalen i gang med Tobias Rahim, Lukas Graham, Black Eyed Pas, Basshunter, Mimi Webb, Christopher, Jada, Artigeardit x Lamin og mange flere.

Fredag står den på lækre toner med Nik & Jay, Maroon 5, Blæst, Medina, Gilli, Armin van Buren og Topic.

Til at slutte festivalen af med et brag af en fest har Tinderbox lørdag sørget for Red Hot Chili Peppers, der i 2023 kan fejre 40-års jubilæum, Folkeklubben D1MA, Dean Lewis, Lågsus, George Ezra, ICEKIID og mange flere.

Du kan se festivalen fulde musikprogram her.

Tinderbox
Foto: Jonas Hartmann

 

Kendte comedy-stjerner optræder på Groovebox

I festivaldagene kan du varme op til musikprogrammet ved om eftermiddagen at slå et smut forbi Groovebox-teltet, der hver dag har kendte danske comedy-stjerner til at optræde.

Torsdag står Simon Talbot får at skyde festivalen i gang med en masse grin, når han som dagens hovednavn lægger vejen forbi teltet. Udover Simon Talbot kan du også komme i godt humør med Huxi Back, r8Dio, Eva Jin og Jakob Thrane.

Om fredagen er det Mark le Fêvre, som de fleste nok kender fra Stormester på TV 2, der står for knivskarp comedy i teltet. Du kan også få et godt grin med Ane Høgsberg, Jacob Taarnhøj, Kasper Gross og Peter Werner.

Til at slutte festivalen af i godt humør står Christian Fuhlendorff for underholdningen lørdag. Han har slået sit navn fast som en af landets sjoveste komikere og er nu klar i Groovebox-teltet. Du kan i teltet også opleve Anne Bakland, Thomas Warberg, Mikkel Klint Thorius og Per Sodemann på scenen.

Du kan læse meget mere om alle comedy-stjernerne i festivalprogrammet.

Christian Fuhlendorff optræder på Tinderbox 2023 lørdag d. 24. juni.

 

Og meget, meget mere…

Udover musik og underholdning tilbyder Tindderbox 2023 på meget, meget mere. Tinderbox er kendetegnet ved at være den eneste danske festival, der har en scene udelukkende til elektronisk musik, nemlig Magicbox. Derudover finder du det store ikoniske Tinderbox-skilt på bakken midt på pladsen, og selvfølgelig kan du som altid få en tur i pariserhjulet, der lyser op, når mørket falder på.

På festivalen finder du også Moonshine; et hyggeligt hule-område under trækronerne med diskokugler, farverige cocktails og DJ-musik. Om aftenen forvandles comedyteltet, Groovebox, til et sted, hvor man nostalgisk kan danse til 90’er-hits, når scenen blev indtaget af verdenskendte DJs.

I 2022 havde festivalen omkring 48.000 gæster, og Tinderbox’ slogan er “Where words fail, music speaks”. Mon ikke 2023 bliver endnu et rekordår for Tinderbox med alle de fede ting, der er på programmet?

Tinderbox
Foto: Daniel Reumert

I samme kategori

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
juni Odense
grand

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides