På trods af, at vejret ikke helt afspejler årstiden i disse dage, så er det altså forår, og derfor kommer vi her med en oversigt over de bedste is du kan få i Odense. Så næste gang solen skinner og der er forår i luften, så ved du lige præcis, hvor henne du skal købe din næste is.

Læs også: Tips til take away i Odense

Il Gusto - Italiensk is i Odense

Hos Il Gusto kan du få ægte hjemmelavet italiensk is. Her bliver der ikke gået på kompromis med smagen, og isvarianterne varierer fra dag til dag. Smag f.eks. også deres hjemmelavede ispinde eller islagkager. Den lille italienske isbutik blev i 2016/2017 vinder af Best of Odense.

Adresse: Vindegade 84, 5000 Odense C.

Åbningstider: Torsdag - lørdag fra kl. 12 - 20 (lukket fra søndag - onsdag).


Paradis Is - Stort udvalg af frisklavet is

Paradis Is er endnu en isbutik, der er værd at opleve. Isen er frisklavet hver dag, og du kan finde isvarianter der er plantebaseret, lavet på mælk, glutenfri, bær og frugt m.m. Her kan du være sikker på at få is, der er lavet på de bedste råvarer. Udover kvaliteten på is, skiller Paradis Is sig ud ved at lave limited edition is som f.eks. havtorn og hindbærsnitteis. Paradis Is er beliggende både i hjertet af Odense og i Rosengårdcentret.

Paradis Is - Foto fra Visit Denmark

Adresse: Mageløs 1, 5000 Odense C og ved Grøn indgang i Rosengårdcentret.

Åbningstider: Butikken på Mageløs har åbent kl. 11 – 21 alle ugens dage.

Butikken i Rosengårdcentret har åbent mandag – fredag fra kl. 10 – 19, lørdag og søndag fra kl. 10.00 – 17.00 (vær opmærksom på åbningstiderne grundet corona).

Odense Chokoladehus

I Nørregade ligger Odense Chokoladehus, som udover at lave chokolade også tilbyder hjemmelavet is. Her er der forskellige isvarianter at vælge imellem, og de går all in på at lave Odenses bedste chokoladeis, både hvid, lys og mørk.

Adresse: Nørregade 32, 5000 Odense C.

Åbningstider: Tirsdag – fredag fra kl. 10 – 17, lørdag fra kl. 10 – 13.30 (lukket søndag og mandag).

Vaffelbageriet i Overgade

Vaffelbageriet tilbyder is i lange baner, og her kan du få både italiensk og dansk is. Godt nok er isen ikke hjemmelavet, men det er vaflerne selvfølgelig.

Vaffelbageriet

Adresse: Overgade 38, 5000 Odense C.

Åbningstider: Alle ugens dage fra kl. 15 – 20 bortset fra tirsdag, hvor der er åbent fra kl. 12 – 20.

Ishuset ved Skovsøen - Gammeldags isvaffel i hyggelige omgivelser

Et af de mest kendte steder i Odense at købe en gammeldags isvaffel er ved ishuset, som ligger et stenkast fra Skovsøen. Udover en vaffelis kan du også købe softice og sodavandsis, som kan nydes i flotte omgivelser.

Adresse: Skovalleen 99, 5250 Odense.

Åbningstider: Åbent alle dage fra kl. 11 – 20.

Frellsen

Frellsen er nok mest kendt for deres lækre udvalg af chokolade, men de sælger også softice, hvis du er til den slags is – og selvfølgelig kan du vælge imellem en række forskellig chokoladedrys og -krymmel, du kan få ovenpå softicen. Frellsen har to butikker i gågaden.

Adresse: Vestergade 9 og 41, 5000 Odense C.

Åbningstider: Butikken på Vestergade 9 har åbent mandag – fredag fra kl. 10 – 18, lørdag kl. 10 – 16 (lukket søndag).

Butikken på Vestergade 41 har åbent mandag – torsdag fra kl. 10 – 18, fredag fra kl. 10 – 19, lørdag fra kl. 10 – 17, og søndag fra kl. 11 - 16 d. 1. søndag i måneden.

Goodis  - sund is uden tilsætningsstoffer

D. 8. maj slår Goodies dørene op for deres nye isbutik. Søskendeparret, der driver butikken, går op i at lave lækker og sund is, uden tilsætnings- og smagsstoffer. Her kan du med garanti få en is, der er lavet på gode råvarer og naturlige produkter.

Adresse: Vestergade 91, 5000 Odense C

Åbningstider: Alle ugens dage fra kl. 11 - 21.