Når du vælger at tage en tur til bageren må det gerne være et sted, hvor du kan få lidt mere end hvad du finder i bake-off afdelingen i diverse supermarkeder. I denne guide har vi fundet 10 populære bagerier i Odense. Læs med og bliv lidt lækkersulten!

Hvis du er til både mad og drikke kan du måske blive fristet i vores guide omhandlende brunch i Odense.

Baker Boys – godt brød og lækre kager

Hos Baker Boys finder du et hold dedikerede bagere som går meget op i deres håndværk. De sælger blandt andet langtidshævede boller, surdejsrugbrød, fynsk brunsviger, sandwich og konditorkager. De har ikke butikker i centrum – men vi vil klart mene, at deres brød er turen værd.

Adresser:
Blækhatten 1D, 5220 Odense SØ
Højbyvej 48, 5260 Odense S

Stjernebageriet Odense

Hos Stjernebageriet finder du et stort udvalg af diverse slags brød, snitter, linser, tørkager, skærekager, boller, sandwich og kransekage. Ofte kører de forskellige dagstilbud som du kan se mere om her. Derudover har de også et lille udvalg af glutenfrie produkter.

Adresse: Rødegårdsvej 25, 5000 Odense C

Wendorff – kronen på bagværket

Hos Wendorff går de op i kvalitet og brød med karakter. Dette mener de, at der gøres med gode råvarer og værdigt håndværk. Hos Wendorff sælges der brød, kager, sandwich og tilmed bliver der solgt forskellige råvarer fra lokale producenter.

Adresser:
Hjallesevej 136, 5230 Odense M
Asylgade 16, 5000 Odense C

Byens bedste bagerier - Wendorff
Wendorff på Hjallesevej. Foto: Wendorffs Facebookside

Lagkagehuset

Hos Lagkagehuset bages der brød af høj karakter, smag og sprødhed. Det gode håndværk er i deres brød den allermest vigtige ingrediens. Alle brød bliver slået op i hånden, og bagningen foregår i stenovne. Hos Lagkagehuset sælges der blandt andet flues, boller, specialbrød, sandwich, tørkager, skærekager og flødeboller. Hos Lagkagehuset er det muligt at lave en bestilling via deres app.

Adresser:
Rugårdsvej 2, 5000 Odense C
Vestergade 1, 5000 Odense C
Dalumvej 5, 5250 Odense SV
Mågebakken 4-6, 5250 Odense SV

Rise’s Brød – kager og specialiteter

Med det reneste råvarer skabes et godt og lækkert bagværk – det er den filosofi de hos Rise’s Brød arbejder efter. Dette bageri er kendt for at lave brød, kager, dessertkager og specialfremstillede konditorkager til helt specielle arrangementer. Desuden tilbyder et enormt et bredt sortiment – der er noget for enhver smag hos Rise’s Brød.

Adresser:
Hunderupvej 24, 5000 Odense C
Hjallesevej, 5230 Odense M
Odensevej 18A, 5260 Odense S

Rise's Brød - kager og specialiteter på Hjallesevej - Foto: restaurantguru.com

Kornbageren

Gennem mere end 60 år har Kornbageren lavet brød og kager til odenseanerne. Der er fem bagere som står for at lave det lækreste brød med visionen om, at alle kunder skal kunne købe morgenbrød, der smager ens hver gang. De sælger masser af forskellig slags brød og kager, det er muligt at tage højde for allergener og tilmed er det muligt at købe glutenfrit i bageriet.

Adresser:
Kornvej 2, 5210 Odense NV
Bogensevej 48, 5270 Odense N

Fru. Lund Bageri

Dette er et bageri med traditioner for kvalitet og godt baghåndværk. De bestræber sig efter at give kunderne den allerbedste oplevelse hver gang de besøger deres butikker, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres brød og kager. Hos Fru. Lund Bageri laves alt fra bunden. Der sælges rugbrød, brød, boller og konditorkager. Alle brød er bagt med deres egen surdej.

Adresser:
Hunderupvej 64, 5000 Odense C
Svendsagervej 2, 5240 Odense NØ
Brogårdsvej 27, 5250 Odense SV
Dalumvej 88, 5220 Odense SV
Åbakkevej 96, 5210 Odense NV

BRØD – A Danish Bread Studio

Her er det muligt at købe gourmetbrød og smørbagte specialiteter. Fokus her er at godt brød er en passion hvilket afspejler sig i deres produkter. Hos BRØD – A Danish Bread Studio er det muligt at få studierabat på udvalgte varer.

Adresser:
Vestergade 75B, 5000 Odense C
Kongensgade 38, 5000 Odense C

Byens bedste bagerier - BRØD - A Danish Bread Studio
BRØD - A Danish Bread Studio på Vestergade. Foto: Visitodense.dk

Torvebageren

Hos Torvebageren går de aldrig på kompromis med hverken håndværk eller kvalitet. De tilbyder alt lige fra brød til morgenbordet eller kagen til aftenskaffe. De har et stort udvalg af franskbrød, rugbrød, winerbrød, småkager, flødekager og tørkager. Derudover er det muligt at lave bestillinger på større konditorkager som f.eks. bryllupskager. I bageriet findes er et lille udvalg af glutenfrit brød.

Adresse: Abelsallé 41, 5250 Odense SV

Det Gode Brød – økologisk & biodynamisk bageri

Dette er et hjemmebageri i Odense med fokus på økologi. Her bages der boller, brød og kager af biodynamiske og økologiske råvarer som sikrer den allerbedste kvalitet. Der bages kun med mel som er malet på stenkværn, og der er kræset om alt håndværket.

Adresse: Nørregade 35, 5000 Odense C

Byens bedste bagerier - Det Gode Brød
Det Gode Brød. Foto: odenseblendin.dk