Der går ikke mange måneder før Odense atter kan glæde sig til, at der åbner en ny restaurant, hvor vi kan blive beriget med skønne smage og dejlig stemning. Denne gang sker det på Vestergade 1 hvor de kendte kokkebrødre Lasse og Michael Koch åbner en splinterny restaurant med plads til 110 gæster. Konceptet kendes i forvejen fra Aarhus, Aalborg, Randers, København og Viborg.

Mens vi venter på denne nye restaurant kan du besøge en af byens 25 spændende spisesteder.

Det Glade Vanvid – Restaurant og Social Sining åbner i Odense

Måske du allerede har gættet det! Det er nemlig det resturanten Det Glade Vanvid som kommer til Odense. Konceptet ”Det Glade Vanvid” er skabt som en all-inclusive restaurantoplevelse som foregår i smagfuldt indrettede- og uformelle rammer. Den gode smag, en smuk præsentation og sæsonens råvarer er de vigtigste faktorer her.

Dét at skabe en unik og god restaurantoplevelse er deres hovefokus og ønske for gæsterne. Brøndene Koch, og resten af holdet bag, ønsker at mætte deres gæster i ”gourmetmad til overkommelige priser”.

Det Glade Vanvid åbner i Odense
Foto: Det Glade Vanvid

Hvad består konceptet af?

Som nævnt er det overordnede mål at skabe den ultimative oplevelse for resturantens gæster – det betyder, at alt er gennemtænkt til allermindste detalje. Her kan der fremhæves musikken, akustikken, temperaturen på vinene som serveres og selvfølgelig maden.

Ønsker man at tage på Det Glade Vanvid starter aftenen klokken 18:30 hvor alle gæster ankommer. Herefter har man bordet hele aftenen hvorfor et besøg hos Det Glade Vanvid skal planlægges og kan ikke besøges spontant. Besøger man Det Glade Vanvid tirsdag – onsdag har man bordet fra 18:30 – 21:30 og besøger man dem torsdag – lørdag har man bordet en time ekstra.

En aften på Det Glade Vanvid består af følgende

 • appetizer & sprudlende cava - alkoholfri mousserende vin kan også tilbydes
 • tre smagfulde serveringer inspireret af sæsonen og naturen
 • syv velvalgte vine fra deres vinbar - her findes også fire alkoholfrie vine
 • øl, sodavand, isvand og årstidens perlende saft
 • koldhævet surdejsbrød med krydderier og urter
 • hertil rørt creme inspireret af sæsonen
 • chefens velvalgte avec - her af kan nævnes, lagret rom, cognac og calvados
 • et udvalg af vedvalgt kaffe og the – selvfølgelig koffeinfri til dem der ønsker det
 • sødt til kaffen

Dertil kan det nævnes at menuen skifter op til syv gange om året. Gennem mange års erfaring har Brøndene Koch skabt en stor erfaring som gør at både store og små bliver mætte efter en aften på Det Glade Vanvid.

Det Glade Vanvid åbner i Odense
Foto: Det Glade Vanvid

- Vi elsker at servere lækker mad og yde den bedste service til vores gæster, og vi ser det som vores fornemste opgave, at alle skal føle sig tilpas og kræset for, uanset hvad den enkelte måtte foretrække. Er gæsten til alkohol eller ej? En vegansk eller en vegetarisk menu? Vi står klar med det hele – sådan ville vi tage imod gæster i eget hjem, så sådan skal det være, udtaler Lasse Koch.

Praktisk information

 • planen er, at Det Glade Vanvid åbner i Odense onsdag d. 1. juni 2022
 • en aften på Det Glade Vanvid starter klokken 18:30 for alle gæster. Besøger man stedet tirsdag eller onsdag slutter aftenen klokken 21:30, og hvis man er der torsdag – lørdag slutter aftenen klokken 22:30
 • prisen er 449 kroner for tirsdag - onsdag og 599 kroner for torsdag – lørdag
 • adressen er Vestergade 1, 5000 Odense C

Du kan læse mere på Det Glade Vanvids hjemmeside.

Det Glade Vanvid åbner i Odense
Foto: Det Glade Vanvid