6 nye spisesteder i Odense, du bare må prøve

Odenses madscene er hele tiden i bevægelse. Restauranter, caféer og nye spisesteder skyder hele tiden op, og derfor er der altid noget nyt at prøve i Odense.

Om du er til pizza, bøffer fra grillen eller franske specialiteter, så er der rigeligt at vælge imellem, hvis du har lyst til at prøve noget nyt. Find inspiration til dit næste restaurantbesøg fra vores liste over syv af de helt nye steder i Odense.

Er du mere til takeaway? Så kan du læse vores guide til nogle af Odenses skønne takeaway-muligheder her.

Grill Vintapperstræde – Moderne klassikere med masser af sides

I en af Odenses hyggeligste gader, Vintapperstræde, finder du Madklubbens nyeste skud på stammen: Grill. En rummelig restaurant spækket med moderne klassikere. Det ligger i navnet: De laver deres mad på grillen – og det gør de, fordi det smager af mere. På Grill er det nemlig smagen og råvarerne, der er i centrum. Derfor er retterne simple og baseret på råvarer af høj kvalitet, der altid er udvalgt efter sæsonen. På menuen kan du finde hovedelementer fra grillen baseret på både kød, fisk og grøntsager.

På Grill byder de også på et bredt udvalg af vine, der er udvalgt specielt til menukortet. De ved, hvor meget den rigtige vin gør for maden og den samlede oplevelse. Lokalerne er fordelt på to etager og kan rumme mere end 100 gæster. Visionen er, at byde dig velkommen i en intim og uformel restaurant, der tager maden lige så seriøst som gæsterne. En restaurant, hvor man får noget for pengene, uanset hvad man vælger. Fik du lyst til at besøge Grill? Vi skal i hvert fald prøve restauranten!

Adresse: Vintapperstræde 10-14, 5000 Odense C

Nye spisesteder i Odense
Foto: Grill Vintapperstræde

Frankies – Fantastiske pizzaer i flotte omgivelser

Hos Frankies er pizza ikke bare pizza. Her går de all in. På indretning, farver, musikken (og hvor høj den er). Præcis som de også gør med pizzaerne. De er nørder – og stolte af det. Frankies stiller sig aldrig tilfredse, og derfor tester de løbende ny pizzadej og toppings. Det er en videnskab! Kort fortalt: Frankies jagter den ultimative pizzaoplevelse.

Frankies Odense ligger i hjertet af byen, og indretningen skriger Miami Vice og unleash the feast. Og det er præcis, hvad de inviterer dig til at gøre! Mmh, Frankies, som er en del af Madklubben, er uden tvivl det næste pizzasted vi skal prøve!

Adresse: Slotsgade 26A, 5000 Odense C

Nye spisesteder i Odense
Foto: Frankies

Brasserie Bordeaux – Odenses nye franske restaurant

Brasserie Bordeaux er Odense nye franske restaurant, som er placeret i Gastrotekets gamle fine lokaler midt i Odense centrum. På Brasserie Bordeaux ønsker de at være din go-to franske restaurant i Odense. Det vil de være ved at give dig den rolige franske stemning – præcis som du oplever den i Bordeaux. Du får nemlig enkel fransk madlavning, med håndværk og høj kvalitet i højsædet. Samtidig sørger de for, at du har mulighed for at prøve forskellige franske specialiteter til en god pris.

Uanset hvornår du kommer i restauranten i Odense, vil der altid være liv. Brasserie Bordeaux byder nemlig indenfor til både morgenmad, frokost og aftensmad. Derudover er der også rig mulighed for at nyde en kop kaffe, et glas vin eller en drink i restauranten. Så hvorfor ikke besøge den franske restaurant næste gang du skal ud at spise? Det skal vi i hvert fald!

Adresse: Nørregade 39, 5000 Odense C

Nye spisesteder i Odense
Foto: Brasserie Bordeaux

Gourmetværkstedet – Tre forskellige køkkener under samme tag

Gourmetværkstedet er Odenses nye spise-, drikke- og hyggested. Restauranten er placeret i “det gamle Odense”. Nærmere betegnet i bunden af Overgade – på hjørnet af Provstegade og Overgade. Gourmetværkstedet er et lille, hyggeligt og intimt sted, som emmer af fantastisk stemning, afslapning, kærlighed, god mad, god musik og meget mere.

De samlet tre køkkener under ét tag. Det betyder, at de har tre kokke med hver deres speciale: Indisk/Srilankansk, italiens og thai. Så hvis du ikke helt ved, hvad du har lyst til, er Gourmetværkstedet det oplagte valg, da du her kan få lidt af hvert, men alt sammen af høj kvalitet.

Adresse: Overgade 59A, 5000 Odense C

Nye spisesteder i Odense
Foto: Gourmetværkstedet

Det Glade Vanvid – En aften med alt, hvad hjertet begærer, til billige penge

Brødrene Koch, der står bag Det Glade Vanvid, har skabt et koncept med fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitetsgourmetmad til en fantastisk pris, og hvor alt er inkluderet. Udgangspunktet er; at alt det man ikke vil undvære – er der og alt det man kun håber på – er en selvfølge. Det Glade Vanvid er skabt som en helstøbt restaurantoplevelse, der foregår i smagfuldt indrettede og uformelle rammer. Den gode smag, en smuk præsentation og sæsonens kvalitetsråvarer kombineret med samlet set 25 års erfaring på den absolutte øverste kokkescene, skaber den gode restaurantoplevelse, hvilket er hovedfokus og ønsket for gæsterne.

En aften på Det Glade Vanvid består bl.a. af appetizer og sprudlende bobler, smagfulde serveringer inspireret af sæsonen og naturen omkring os, syv velvalgte vine fra vinbaren og meget, meget mere. I hverdagene er prisen for hele molevitten kun 499 kr., og i weekenden 699 kr. Med alt det, du får for prisen, er det noget af et scoop. Så mon ikke du skal besøge Det glade vanvid næste gang, du skal forkæle dig selv? Det skal vi i hvert fald!

Adresse: Vestergade 1, 1. sal, 5000 Odense C

Nye spisesteder i Odense
Foto: Det glade vanvid

Pias Stardust – Et spisested fuld af musik inspireret af stemningen i New York

En diner, en restaurant, et musik-hus… Pias Stardust gør tingene helt på sin egen måde. Maden er nordisk med et twist, stemningen er som på Broadway i New York med syngende, smilende og veloplagte tjenere. Her møder ny nordisk indretning den klassiske amerikanske diner i et helt nyt koncept.

Du kan nyde en drink eller to før eller efter maden oppe på den flotte tagterasse, hvor udsigten siger spar to; du kan kigge til det fine H.C. Andersen Museum. Pias Stardust er bygget på en gammel drøm om at skabe et spisested med stemning, lækker mad og musik.

Adresse: Hans Jensens Stræde 1, 5000 Odense C

Nye spisesteder i Odense
Foto: Pias Stardust

I samme kategori

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
juni Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
grand

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides