Tiden flyver afsted, og inden vi har set os omkring har vi passeret julen og skal fokusere på nytårsaften. Dog kan du hjælpe dig selv på vej allerede nu ved at begynde at overveje hvad menuen skal bestå af – skal du selv stå og kokkerere i køkkenet eller skal du have fingrene i en af de mange lækre nytårsmenuer der er at vælge imellem?

Læs med her, og få et overblik over de forskellige nytårsmenuer du kan få i Odense. Hvis du er heldig kan du sætte flueben ved menuen allerede inden jul.

Èn ting er menuen til nytår. Hvad med 1. januar? Der er ikke mange som orker at stå i køkkenet den dag – men bare rolig. Vi har lavet en guide med den bedste take away i Odense, og vi er sikre på, at der nok skulle være en ting eller to der kunne friste.

Madklubben - tre forskellige menuer til enhver smag

Hos Madklubben præsenteres der 3 forskellige menuer man kan vælge imellem: klassisk menu, menu med fisk eller vegetarmenu.

I både den klassike menu samt fiskemenuen kan man glæde sig til at smage cremet hummerbisque, stegte kammuslinger, tournedos eller helleflynder samt chokolademousse med passionsfrugtcurd. I vegetarmenuen kan man glæde sig til cremet svampesuppe, confiteret græskar, burrata samt chokoladebombe med chokolademousse og passionsfrugtcurd.

Gældende for alle tre menuer er det muligt at købe 3 eller 4 retter til hhv. 335 kroner pr. person og 410 kroner pr. person. Derudover kan man tilkøbe en vinpakke og natmad. Du kan se hele udvalget samt bestille menuen her.

Nytår i Odense - Madklubben
Mellemretten bestående af stegte kammuslinger med blomkålscreme, ristede hasselnødder og grillet forårsløg vendt i urter og citron. Foto: Madklubben

GOMA

Traditionen tro disker GOMA op med en fantastisk lækker nytårsmenu lige til at tage med hjem. De kræser endnu engang for dine smagsløg og der er god variation i menuen.

Du får 8 serveringer inkl. snacks og kan blandt andet glæde dig til laks, kammuslinger, tobanyaki og blommesorbet. De 8 serveringer koster 550 kroner pr. person. Derudover kan du tilkøbe østers. Læs mere og bestil lige her.

Ønsker du drikkevarer til menuen har GOMA indgået et samarbejde med Bichel Vine Odense og Visit cocktailbar som har sammensat en vin- og cocktailmenu som man kan købe ved siden af.

Styrbæks

Hos Styrbæks har de gjort alt arbejdet for dig hvilket betyder minimalt arbejde og opvask undervejs hvorimod der er tid til masser af hygge med dine gæster. Det eneste du skal bruge for at forberede denne menu er en ovn, en gryde med vand samt en fryser. Menuen er gjort klar til dig, og du skal praktisk talt kun selv anrette for dine gæster.

Det er en menu med 4 serveringer som indeholder 4 små appetizers, forret, hovedret og dessert. Her kan vi glæde os til vildsvin bresola, laks, velfærds foie gras, kalvemørbrad og blødende chokoladekage. Menuen koster 495 kroner pr. person og de er på nuværende tidspunkt ved at udarbejde en vinmenu som der kan tilkøbes.

Læs om menuen samt få informationer om bestilling her.

Nytår i Odense - Styrbæks
Nytårsmenuen hos Styrbæks. Foto: Styrbæks

Slagteren i Rosengårdscenteret

Hos Slagteren i Rosengårdscenteret tilbydes der en attraktiv nytårsmenu til en formidabel pris. Menuen består af tre super lækre retter som sætter prikken over i’et på årets sidste dag. Menuen består af blandt andet bresaola, oksemørbrad, hindbærdrøm og kransekagebund.

Menuen koster 279 kroner pr. person og kan bestilles her.

Restaurant Næsbyhoved Skov - en mulighed for selv at sammensætte din nytårsmenu

Nytårsmenuen hos Restaurant Næsbyhoved Skov består af kendte klassikere som er fortolket med et moderne twist som gør at smagsoplevelsen er helt i top. Her er det muligt selv at sammensætte din menu hvorfor du selv bestemmer hvor mange retter I skal igennem på årets sidste aften.

Du kan blandt andet vælge mellem 4 forskellige forretter, 3 hovedretter og 2 desserter samt snacks og natmad. Kuvertprisen for 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert er 349 kroner pr. person.

Læs mere om menuerne samt bestilling her.

Nytår i Odense - Restaurant Næsbyhoved Skov
En af de 4 forretter hos Restaurant Næsbyhoved Skov - Lynstegt tun med sesamfrø, wasabi krydderurtecreme og sojakerner. Foto: Restaurant Næsbyhoved Skov

Oluf Bagers Gård

Hos Oluf Bagers Gård kan du bestille en lækker 5-retters nytårsmenu som er nem at lave. Denne menu består af forret, mellemret, hovedret, ost og dessert. Her kan vi glæde os til pighvarbisque, terrine af svineskank, øksemørbrad, ostebræt samt chokoladefondant.

Menuen koster 495 kroner pr. person og hertil kommer der billetgebyr oveni. Desuden er det muligt at tilkøbe en fantastisk vinmenu.

Læs mere om bestilling af mad og drikke lige her.

Nytår i Odense - Oluf Bagers Gård
Forretten hos Oluf Bagers Gård - pighvarbisque med pighvarrillettes med æbler, chalotteløg, syltet fennikel og dild. Foto: Oluf Bagers Gård

Pasfall - en nytårsmenu med alt hvad hjertet begær

Traditionen tro er det muligt at købe nytårsmenuer ud af huset hos Pasfall. I år er menuen med et helt særligt twist og der er meget begrænset antal.

Menuen består af 4 forskellige snacks, 5 retter og kransekage. Du kan blandt andet glæde dig til at sætte tænderne i krustader, risotto bolde, caviar, ceviche, hummerbisque, krogmodnet okse, hvid chokoladedrøm samt kransekage til midnat. Prisen er 1100 kroner pr. person. Derudover er det muligt at tilkøbe østers, foie gras og oste.

Tryk her for at læse mere samt bestille din menu.

Baan Baan - en nytårsmenu som får dig til at føle, at du er i Thailand

Er du klar til at fejre nytår med et thailandsk twist? Så skal du bestille din nytårsmenu fra Baan Baan. De har forberedt en eksklusiv 4-retters menu som giver dig smagen af Thailand.

Menuen består af forret, mellemret, hovedret og dessert hvor vi blandt andet kan glæde os til at smage dumplings, torsk, oksemørbrad og yuzo cheesekage. Prisen er 449 kroner pr. person eks. billetgebyr og kan købes lige her.

Nytår i Odense - Baan Baan
Nytårsdesserten fra Baan Baan bestående af Yuzu cheesecake med brændt marengs. Foto: Baan Baan 

Restaurant Vår

Hos Restaurant Vår disker de op med fire smagfulde og skønne retter hvortil det er muligt at tilkøbe både ost, vin og caviar. Menuen består af pocheret torsk, grillet vagtel, grillet oksefilet og blåbær i mazarin.

De fire retter koster 495 kroner og kan købes her.

Umashi - nytårsmenuen til sushielskeren

Traditionen tro disker Umashi op med en lækker sushimenu som man kan fejre årets sidste dag med. I år består menuen af tre retter og indeholder b.la. norsk laks i yuzo, friterede gyoza, 38 stykker nøje udvalgt sushi og 3-lags chokolademousse.

Prisen for herligheden er 599 kroner, og der er nok til to personer. Der er et begrænset antal til salg. Tryk her for at læse mere samt bestille menuen.

Nytår i Odense - Umashi
Forretter og hovedret i Umashis nytårsmenu. Foto: Umashi

Allerede nu er der åbent for forudbestilling til alle menuerne.