Tiden flyver afsted og inden vi har set os omkring, har vi passeret julen og skal fokusere på nytårsaften. Du kan gøre det nemt for dig selv allerede nu, ved at overveje hvad menuen skal bestå af. Skal du selv kokkerere i køkkenet, eller bestiller du en af de mange lækre nytårsmenuer der er at vælge imellem?

Læs med her, og få et overblik over de forskellige nytårsmenuer, du kan få i Odense. Hvis du er heldig, kan du sætte flueben ved menuen allerede inden jul.

Èn ting er menuen til nytår. Hvad med 1. januar? Der er ikke mange som orker at stå i køkkenet årets første dag – men bare rolig. Vi har lavet en guide med den bedste take away i Odense, og vi er sikre på, at der nok skulle være en ting eller to der kunne friste.

GOMA

GOMA er en japansk restaurant, som de sidste mange år har sammensæt en lækker, japansk nytårsmenu, hvor du trygt kan læne dig tilbage og nyde de mange gode retter.

Hvis du bestiller GOMA’s nytårsmenu får du nemlig otte retter, der bl.a. omfatter laks med græskar og blodappelsinsauce, kammusling med jordskokker og yuzutrøffelsauce og en marineret hanger steak.

Menuen koster 695 kr. pr. person og kan bestilles her.

Du kan også tilkøbe østers, for at gøre din nytårsmiddag endnu mere eksklusiv.

Restaurant Næsbyhoved Skov

I vanlig stil har Restaurant Næsbyhoved Skov udvalgt og fortolket en perlerække af kendte og klassiske retter, som du helt selv kan vælge imellem og sammensætte, så du får en nytårsmenu, der er skræddersyet efter dine ønsker.

Du kan bl.a. vælge mellem lynstegt tun, halehængt laks, tournedos, krondyrfilet og meget andet.

Kuvertprisen er 359 kr. og du kan sammensætte og bestille din nytårsmenu indtil den 27. december – eller indtil de har udsolgt – her.

PASFALL – Den eksklusive nytårsmenu

Gourmetrestauranten Pasfall har i år valgt at lave en eksklusiv nytårsmenu - som kan bestilles i et begrænset antal!

Det betyder, at du nok skal være hurtigt ude, hvis du vil sikre dig at årets nytårsmenu bliver lavet af de dygtige kokke fra Pasfall.

Til gengæld byder menuen på fem eksklusive retter, snacks og petit fours frem til kl. 24.00.

Prisen er 1.250 kr. pr. kuvert og du kan læse mere om menuen og bestille den her.

Restaurant Oluf Bagers Gård

I hjertet af Odense og i de historiske lokaler, som hører til Oluf Bagers Gård, finder du restauranten af samme navn.

I år kan du bestille en nytårsmenu, som er sammensat af restaurantens dygtige kokke, der til hverdag serverer mad der emmer af god smag og kvalitet.

Hvis du bestiller din nytårsmenu hos Restaurant Oluf Bagers Gård, får du en 5-retters menu, der bl.a. indeholder en forret bestående af kuller stegt i brunet smør med pighvarbisque og urter, medaljon af oksemørbrad med sprød kroket, blomkål, pommes duchesse og sauce bordelaise til hovedret samt chokolade med solbær og saltkaramel til dessert.

Menuen koster 495 kr. pr. person og kan bestilles her.

Udover selve nytårsmenuen kan du tilkøbe en vinmenu, og så har de lavet en hjælpepakke til den 1. januar, hvor du for 159 kr. pr. person, får en pulled pork-burger med til dine tømmermænd.

Slagteren i Rosengårdscenteret

Slagteren i Rosengårdscenteret er en økologisk slagter – og så er det beviset på at en velsmagende nytårsmenu ikke behøver at koste en halv bondegård.

Igen i år klarer de nytårsmenuen for dig og i år byder menuen på fiskeveloute til forret, rosastegt oksefilet til hovedret og istapas til dessert.

Du kan bestille nytårsmenuen frem til den 28. januar og den koster 315 kr. pr. person.

Læs mere om menuen her.

G.A.S.A

Hvis du leder efter en nytårsmenu i Odense, der er sammensat af en af Danmarks største kokke, er det her med god sandsynlighed nytårsmenuen for dig.

Hos G.A.S.A kan du nemlig bestille en nytårsmenu, der er sammensat af Per Hallundbæk, som bl.a. er kendt for sit gastronomiske arbejde på Falsled Kro.

Menuen består af fem serveringer, og du vil bl.a. kunne sætte tænderne i en terrine af landkylling, hummerbisque og oksemørbrad – og så følger der her kransekage med.

Prisen pr. person er 475 kr., men hvis du bestiller menuen inden den 1. december, får du menuen til 425 kr. pr. person.

Du kan læse mere om menuen og bestille den her.