Odense guide: 10 brune værtshuse

Er du træt af fyldte dansegulve, farverige drinks og specialøl, men trænger du alligevel til en aften ude med vennerne hvor I kan snakke om løst og fast over en omgang meyer med en kold pilsner i hånden? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi har nemlig fundet 10 brune værtshuse i byen som serverer iskolde pilsner og samtidig tilbyder dig den bedste værtshus-stemning! Læs med her, og se hvor du skal hen næste gang.

Er cocktails alligevel lidt mere dig? Så skal du kaste blikket på vores artikel omhandlende byens bedste cocktails.

Tingstedet

På Tingstedet kan du glæde dig til god stemning og muligvis lidt for meget røg – såfremt du ikke er til den slags – men selvfølgelig også super billige bajere. Dette er et fantastisk mødested for mange forskellige typer mennesker og det er helt sikkert et sted du sent vil glemme. Søger du et værtshus hvor definitionen af ”et brunt værtshus” skal forklares – så skal du såmænd bare tage forbi Tingstedet og bruge en aften der. Tingstedet er helt sin egen, og personalet bag baren er med til at gøre oplevelsen mindeværdig.

Adresse: Vestergade 50, 5000 Odense C.
Læs mere på Tingstedets Facebookside.

10 brune værtshuse i Odense - Tingstedet
Foto: Tingstedet

Dania

Dania er et af de mindre brune værtshuse der findes i Odense. Stemningen er i top, det er ofte stamgæster man møder derinde, væggene er nikotingule og du bliver mødt af et smil når du kommer ind. Priserne er lave, placeringen er god og der er ikke noget man kan sætte en finger på når man besøger værtshuset Dania.

Adresse: Vesterbro 26, 5000 Odense C.

Corner

På hjørnet af Skibhusvej finder vi Corner. Her er der mørkt og samtidig meget hyggeligt. Du kan finde dine favoritsange på jukeboxen, prøve lykken på en af deres spillemaskiner eller spille billard (kegle). Udsmykningen er klassisk gul og brun kombineret med sjæl og gamle fortællinger i form af gamle prislister og billeder på væggene. Priserne er i bund og stemningen er altid i top.

Adresse: Skibhusvej 74C, 5000 Odense C.

10 brune værtshuse Odense - Corner
Foto: Corner

Pub 47 – Bills Pub

Midt i Odense gågade finder vi Pub 47 – Bills Pub. Dette er et skønt værtshus med billige priser, altid gode tilbud og ikke mindst studievenlige priser. Når du træder ind mødes du af en dominerede brun farve kombineret med hvide gardiner i ruderne samt sjov og finurlig vægpynt.

Adresse: Kongensgade 47, 5000 Odense C.
Læs mere på Pub 47 – Bills Pubs Facebookside.

10 brune værtshuse i Odense - Pub 47 - Bills Pub
Livemusik på Pub 47 – Bills Pub. Foto: Pub 47 – Bills Pub

Andersens Bodega

På Georgsgade ligger Andersens Bodega. Dette er en meget lille bodega hvor du kan spille billard (kegle), prøve spillemaskiner eller afspille sange på jukeboxen. Der er mulighed for at sidde både inde og ude, stemningen er altid munter, priserne er billige og øllene er kolde. What’s not to like?

Adresse: Georgsgade 1, 5000 Odense C.
Læs mere på Andersens Bodegas Facebookside.

Vognhjulet

Du skal besøge Vognhjulet hvis du søger en aften med god musik, kolde øl og en forrygende stemning. Dette er et klassisk værtshus med skøn vægpynt som f.eks. klassiske Storm P.-ølreklamer samt billeder af husets venner fra nær og fjern. Hos Vognhuset mødes venner med lang fælles historie og tilfældige gæster som dropper forbi og nyder en pilsner i en uhøjtidelig atmosfære. Her er det desuden muligt at spille billard – så hvem skal betale den næste omgang? Sommetider kan man også forvente livemusik på stedet.

Adresse: Skibhusvej 115, 5000 Odense C.
Læs mere på Vognhjulets Facebookside.

10 brune værtshuse i Odense - Vognhjulet
Foto: Vognhjulet

Skandsen

Dette lille og hyggelige værtshus er beliggende på Nyborgvej – men det gør bestemt ikke noget, at den ikke ligger centralt inde i byen. Hver anden måned kan du forvente livemusik og ellers er der rig mulighed for at rafle, spille billard og snakke med natten lang. Stedet er klassisk bodega-stil, der er altid hyggelige stamgæster og betjeningen (samt øllene) er helt i top alt imens priserne er i bund.

Adresse: Nyborgvej 24, 5000 Odense C.
For at læse mere kan du besøge Skandsens Facebookside.

Den Standhaftige Tinsoldat

Slutter byturen lidt for tidligt, og gider du ikke gå særlig langt? Så er Den Standhaftige Tinsoldat din redning. Brun og grøn er de dominerende farver på dette værtshus, væggene er pyntet med b.la. gamle billeder og stedet går klart under den generelle definition af et rigtigt brunt værtshus. Derudover har de spillemaskiner, dansegulv og en masse terninger så I kan spille om sidste (eller næste) omgang.

Adresse: Frue Kirkestræde 3, 5000 Odense C.

10 brune værtshuse i Odense - Den Standhaftige Tinsoldat
Foto: Den Standhaftige Tinsoldat

Vikingen

Vikingen ligger på Tolderlundsvej og er et sted fyldt med stamkunder og god stemning. Det er et mindre værtshuse men det gør det ikke mindre værd at besøge. De har spillemaskiner, snacks, terninger, jukebox samt et stort udvalg af gode drikkevarer – hvad mere skal vi egentlig mere bruge?

Adresse: Tolderlundsvej 46, 5000 Odense C.

Slotskroen

Centralt placeret i Odense finder vi Slotskroen. Hver fredag inviteres der til livemusik – og der er selvfølgelig altid gratis entre. Derudover har de et bredt udvalg af spiritus, dart, brætspil og raflebægere samt plads til intet mindre end 116 personer. Dette er Odenses ældste værtshus – det er et sted du absolut må besøge.

Adresse: Nørregade 54, 5000 Odense C.
Følg med på Slotskroens Facebookside.

10 brune værtshuse i Odense - Slotskroen
Foto: Slotskroen

I samme kategori

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
juni Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
grand

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides