Spisesteder i Odense med hyggelige udendørsarealer

På baggrund af de seneste udmeldinger i forbindelse med restaurantbesøg har vi fundet 5 skønne spisesteder i Odense som har hyggelige udendørsarealer. Hvis man spiser udenfor er der hverken krav om bordbestilling min. 30 minutter før ankomst samt fremvisning af Corona pas.

Vidste du, at Odense har fået nye spisesteder, og samtidig har en god håndfuld i vente? Hvis ikke, så kan du læse mere om det i vores guide med nye spisesteder i Odense.

Café Fleuri – hyggelig gårdhave i Nørregade

Midt i Odenses gamle Nørregade kvarter ligger der en hyggelig og overvejende økologisk café. De sælger økologisk kaffe, serverer en helt formidabel økologisk brunch samt skønne delikatesser. Lokalerne er hyggelige og skønt indrettet – men hvad endnu mere hyggeligt er deres forrygende gårdhave. Her er det muligt at nyde både mad og drikke i skønne og rolige omgivelser. Gårdhaven er perfekt til et pusterum fra byen selvom du er placeret midt i hjertet af Odense.

Adresse: Nørregade 28, 5000 Odense C

Café Unika – unik og stemningsfuld gårdhave

På Albanigade ligger en skøn og lille café som har plads til både gæster ude foran, inde i caféen samt i deres skønne gårdhave. Café Unika serverer morgenkomplet med hjemmelavede koldhævede boller, diverse bowls, friskpresset juice samt et bredt udvalg af morgenmad og frokostretter. Ønskes maden at nydes i rolige omgivelser kan vi anbefale deres gårdhave som er indrettet med skønne møbler og planter. Det er roligt, og et dejligt afbræk fra hverdagen når man opholder sig i Café Unikas gårdhave. Her er kræset for hver en detalje.

Adresse: Albanigade 17, 5000 Odense C

Udendørsservering - Café Unika
Gårdhaven hos Café Unika. Foto: Café Unikas Facebookside

Café Cuckoos Nest – populær café i Odense

I hjertet af Odense centrum lige ved indgangen til Brandts Passage ligger Café Cuckoos Nest. Her serveres både kolde og varme drikke, lækker mad og cocktails. Der er masser af siddepladser indenfor og udenfor caféen. Bagved, direkte til Brandts Passage, har de en hyggekrog med varmelamper og hyggelige udendørs møbler. Her er det muligt at nyde både vådt og tørt. Området er forholdsvis stille, hyggeligt og afsides fra gågaden.

Adresse: Vestergade 73, 5000 Odense C

Sirup’s – en hyggelig café midt i Odense gågade

Kaffe, vin og bar er de tre ord som beskriver Sirup’s bedst. Dette er et sted hvor kvalitet, jordnærhed og hygge er i højsædet. Lige præcis hygge er også hvad der beskriver deres perle bag caféen. Her er der mulighed for at spise og drikke i rolige omgivelser, have lange samtaler, og sidde afskåret fra alt trafikken i gågaden. Indretningen er hyggelig, varm og indbydende.

Adresse: Jernbanegade 6, st. th.

Udendørsservering - Sirups
Baggården hos Sirup’s. Foto: Sirup’s Facebookside

Restaurant Carlslund – en oplevelse i skoven

I Fruens Bøge i den skønne natur finder man Restaurant Carlslund. Selve stedet summer af hygge og historie, der er en dejlig atmosfære, og her indbydes til hyggelige stunder. Det er muligt at nyde deres velkendte danske retter udenfor i skønne, naturrige omgivelser. Der er roligt, smukt og indbydende at spise udenfor hos dem. Så ønsker du en spiseoplevelse udenfor byen i dejlige omgivelser – så er Restaurant Carlslund lige noget for dig.

Adresse: Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense SV

I samme kategori

Nye spisesteder i Odense
40259_Paintball_generelt-1
Frokost-i-Odense
Genbrugshallerne-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Natklubber i Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Nye spisesteder i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Forsiden netop nu

Natklubber i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
40259_Paintball_generelt-1
Frokost-i-Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Genbrugshallerne-1
padelcity

Mest læste

Det sker i Odense

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
det-sker-i-marts

Mad og drikke

Nye spisesteder i Odense
Frokost-i-Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Dining-Week-odense

Kultur og musik

Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1
59658916_2278333785716134_8261398434561392640_n

Instagram Feed

Vores bedste guides