På baggrund af de seneste udmeldinger i forbindelse med restaurantbesøg har vi fundet 5 skønne spisesteder i Odense som har hyggelige udendørsarealer. Hvis man spiser udenfor er der hverken krav om bordbestilling min. 30 minutter før ankomst samt fremvisning af Corona pas.

Vidste du, at Odense har fået nye spisesteder, og samtidig har en god håndfuld i vente? Hvis ikke, så kan du læse mere om det i vores guide med nye spisesteder i Odense.

Café Fleuri – hyggelig gårdhave i Nørregade

Midt i Odenses gamle Nørregade kvarter ligger der en hyggelig og overvejende økologisk café. De sælger økologisk kaffe, serverer en helt formidabel økologisk brunch samt skønne delikatesser. Lokalerne er hyggelige og skønt indrettet – men hvad endnu mere hyggeligt er deres forrygende gårdhave. Her er det muligt at nyde både mad og drikke i skønne og rolige omgivelser. Gårdhaven er perfekt til et pusterum fra byen selvom du er placeret midt i hjertet af Odense.

Adresse: Nørregade 28, 5000 Odense C

Café Unika – unik og stemningsfuld gårdhave

På Albanigade ligger en skøn og lille café som har plads til både gæster ude foran, inde i caféen samt i deres skønne gårdhave. Café Unika serverer morgenkomplet med hjemmelavede koldhævede boller, diverse bowls, friskpresset juice samt et bredt udvalg af morgenmad og frokostretter. Ønskes maden at nydes i rolige omgivelser kan vi anbefale deres gårdhave som er indrettet med skønne møbler og planter. Det er roligt, og et dejligt afbræk fra hverdagen når man opholder sig i Café Unikas gårdhave. Her er kræset for hver en detalje.

Adresse: Albanigade 17, 5000 Odense C

Udendørsservering - Café Unika
Gårdhaven hos Café Unika. Foto: Café Unikas Facebookside

Café Cuckoos Nest – populær café i Odense

I hjertet af Odense centrum lige ved indgangen til Brandts Passage ligger Café Cuckoos Nest. Her serveres både kolde og varme drikke, lækker mad og cocktails. Der er masser af siddepladser indenfor og udenfor caféen. Bagved, direkte til Brandts Passage, har de en hyggekrog med varmelamper og hyggelige udendørs møbler. Her er det muligt at nyde både vådt og tørt. Området er forholdsvis stille, hyggeligt og afsides fra gågaden.

Adresse: Vestergade 73, 5000 Odense C

Sirup’s – en hyggelig café midt i Odense gågade

Kaffe, vin og bar er de tre ord som beskriver Sirup’s bedst. Dette er et sted hvor kvalitet, jordnærhed og hygge er i højsædet. Lige præcis hygge er også hvad der beskriver deres perle bag caféen. Her er der mulighed for at spise og drikke i rolige omgivelser, have lange samtaler, og sidde afskåret fra alt trafikken i gågaden. Indretningen er hyggelig, varm og indbydende.

Adresse: Jernbanegade 6, st. th.

Udendørsservering - Sirups
Baggården hos Sirup's. Foto: Sirup's Facebookside

Restaurant Carlslund – en oplevelse i skoven

I Fruens Bøge i den skønne natur finder man Restaurant Carlslund. Selve stedet summer af hygge og historie, der er en dejlig atmosfære, og her indbydes til hyggelige stunder. Det er muligt at nyde deres velkendte danske retter udenfor i skønne, naturrige omgivelser. Der er roligt, smukt og indbydende at spise udenfor hos dem. Så ønsker du en spiseoplevelse udenfor byen i dejlige omgivelser – så er Restaurant Carlslund lige noget for dig.

Adresse: Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense SV