Savner du kulinariske oplevelser - så spice hjemmemenuen op!
Hvad enten du leder efter nyt til hverdagen, eller weekenden byder på en fødselsdagsfejring, så er sushi et godt bud. Det er friskt, nemt og lækkert, og du behøver ikke løfte en finger. Her er vores guide til sushi i Odense.

Læs også vores take away tips i Odense.

bar'sushi Odense - for sushi eksperter

En sushi restaurant af højeste kaliber, som af mange anses for at være den bedste sushi i Odense. Normalt byder de på åbent køkken og koncepter som "spis til pindende knækker". Her kan du prøve både velkendte og mere innovative sushi stykker. Du kan forvente en god kulinarisk oplevelse og fantastisk service. Det er også værd at vide, at du her kan bestille take away med gratis levering i hele Odense.

Adresser: Læssøegade 1, 5000 Odense C
Dalumvej 35C, 5250 Odense
Skibhusvej 91, 5000 Odense C
Læs mere på bar'sushis hjemmeside.

GOMA - en anderledes sushi oplevelse

Denne utroligt lækre japanske restaurant arbejder ud fra Omakase begrebet. Som de selv skriver, er Omakase en traditionel japansk serveringsstil, der går ud på at kokken sammensætter en menu ud fra dine præferencer og appetit. I disse tider er du så heldig, at du kan bestille mad ud af huset fra Goma. Prøv en af de spændende menuer og få en kulinarisk oplevelse af en anden verden!

Adresse: Kongensgade 66-68, 5000 Odense C
Læs mere på Gomas hjemmeside.

Sushi i Odense
Nigiri med bl.a. trøffel fra Goma. Foto fra Gomas Facebook.

Umashi i Odense - lækker og smagfuld sushi

Endnu en sushirestaurant som er kendt for lækker og smagfuld sushi. Hvad enten du er til en lettere omgang eller det helt store sushigilde, så er Umashi et godt udgangspunkt. Desuden kan du prøve andre lækre specialiteter som rispapirsruller, gyoza, en lang række lækre tempura-retter.

Adresse: Vestergade 92, 5000 Odense C
Læs mere på Umashis hjemmeside.

Bluefin - kvalitetsbevidst sushirestaurant

Et japansk køkken hvor kvalitet og råvarer er alfa omega. Den hyggelige restaurant byder på god service og spændende menuer. Med koncepter som "Pick'n'mix", hvor du kan spise sushi ad libitum, er du garanteret value for money.

Adresse: Klaregade 7, 5000 Odense C.
Læs mere på Bluefins hjemmeside.

Sushi fra Blue Fin i Odense
Foto fra Blue Fins Facebook

Insu Odense - sushi til fornuftige priser

En garvet sushirestaurant i Odense er Insu. Hvis du ønsker sushi i høj kvalitet til fornuftige priser, er Insu endnu en god mulighed. Desuden er her rig mulighed for at tilfredsstille familiemedlemmer, som foretrækker andre køkkener end det japanske sushikøkken. Prøv en af deres lækre Thai-retter, når du alligevel bestiller mad her fra. Bestiller du fra Sushi Insu i Rosengårdscenteret, kan du kun bestille sushi.

Adresse: Hjallesevej 12, 5000, Odense C
Læs mere på Insus hjemmeside.

KOI Sushi - autentisk, japansk sushi

Det lille spisested byder på ægte japansk sushi. Når der normalt er åbent i restauranten, kan du følge de to sushikokkes arbejde i baggrunden. Men som take away byder KOI Sushi også på den autentiske sushi oplevelse. Her er de vant til at dedikere en stor del af opmærksomheden på mad ud af huset. Med et stort menukort vil den garvede sushispiser nemt stilles tilfreds, og de uøvede får et indblik i ægte japansk sushi sædvane.

Adresse: Vestergade 83 (Indgang fra Pantheonsgade), 5000 Odense C
Læs mere på Koi Sushis hjemmeside.

Sushi take away fra KOi Sushi i Odense
KOI Sushi menu. Foto fra KOI Sushis Facebook.

Hama Sushi - all you can eat

Hos Hama sushi får du prisvenlig sushi. I restauranten kan du prøve "all you can eat" sushi, og som take away vil du altså også synes om prisen. Alligevel kan du forvente meget høj kvalitet, da de kun bruger de bedste råvarer. Deres sushi laves af en japansk sushikok, og det er også din garanti for en god oplevelse.

Adresse: Kongensgade 41 st., 5000 Odense C.
Læs mere på Hama Sushis hjemmeside.

Sushi Køkken i Odense - kvalitetssushi på budget

Du kan forvente at få velkendte stykker sushi her fra. Med et ønske om at levere lækker sushi, hvor alle kan være med, er Sushi Køkken et oplagt valg til den prisbevidste sushispiser. De er vant til at sælge take away, så du kan forvente at anretning alligevel er i top, når du får maden hjem.

Adresse: Benediktsgade 2, 5000 Odense
Læs mere på Sushi Køkkens hjemmeside.

Sushi fra Sushi Køkken
Foto fra Sushi Køkkens Facebook

Kings Running Sushi & Buffet - et succesfuldt koncept

Når restauranten normalt holder åbent for gæster, kan du her spise al den sushi du vil. Med et bånd, der løber gennem hele restauranten, kan gæsterne prøve alle de stykker sushi de ønsker. Herudover serverer de andre spændende japanske delikatesser på et bånd nedenunder. Som take away lever spisestedet stadig op til den gode pris og lækre retter. Prøv både sushi og varme retter når du bestiller take away.

Adresse: Albanigade 44 st., 5000 Odense C
Læs mere på Kings Odense hjemmeside.

Atami Sushi - en moderne og stilfuld sushi restaurant

Hos Atami Sushi i Odense kan du opleve en moderne og stilfuld sushioplevelse, hvis du bestiller mad i deres restaurant. Det er dygtige og professionelle kokke med mange års erfaring, der står bag madlavningen i sushikøkkenet. Prøv f.eks. sushi ad libitum, der bestilles ved bordet via Ipad eller take away.

Sushi fra Atami i Odense
Foto fra Atamis Facebook

Har du et tip til os - om sushi, take away eller noget helt trejde - så skriv til vores mail: [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!