Findes der noget bedre end en god omgang sushi til en god pris? Nej, det tror jeg heller ikke. Heldigvis kan Umashi Sushi nemt sørge for lige præcis dét. Den populære sushirestaurant ligger i hjertet af Odense - midt på gågaden - og er kendt for sin lækre og ikke mindst smagfulde sushi. Så hvad end den store sult melder sig, eller det måske bare er for at få en mindre bid mad, så skuffer stedet næppe.

Foto: Umashi Sushi

En bred vifte af sushi

Den hyggelige japanske restaurant serverer primært sushi, men tilbyder også andre lette retter, der stammer fra det asiatiske køkken. De har et stort udvalg af sushi, hvorfor der er noget til enhver smag og størrelse. Udover sushi er både rispapirsruller, gyoza, forskellige tempura-retter og lidt til den søde tand også at finde på menukortet.

Derudover har Umashi netop tilføjet de populære - og lækre - pokebowls til menuen. Her kan du blandt andet smage den med indbagt kylling, den med seafood, den med tofu - eller måske den med oksemørbrad? Uanset hvad du vælger, er der garanti for en udsøgt smagsoplevelse.

Fælles for det hele er, at smagen og passionen for den gode mad er i højsædet.

Det er naturligvis også muligt at tilkøbe noget lækkert at drikke, da Umashi både byder på blandt andet sodavand og juicer, samt japanske øl, der passer perfekt til din sushi.

Se det fulde menukort her.

Foto: Umashi Sushi

Sans for kvalitet og gode råvarer

Hos Umashi vil du aldrig opleve, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Her er i den grad øje for frisklavet sushi, gode råvarer og med fokus på selv de mindste detaljer. Leverandørerne for både fisk, kød og grøntsager er valgt med omhu, og derfor kan det forsikres, at der på Umashi altid serveres sushi i absolut topklasse.

Sushien er desuden tilberedt af erfarne sushi-kokke, som går til deres arbejde med stor faglighed, stolthed og ikke mindst integritet.

Frokostrabat hver dag

Hvis du bliver sulten i eftermiddagstimerne, så kører Umashi med frokostrabat hver dag mellem klokken 12 og 16. Her kan du smage lækker sushi til billigere penge, end hvad det ville koste senere på dagen. Så hvis pengene ikke rækker helt så langt, så er det altså en unik mulighed for alligevel at få et lækkert måltid mad.

Se frokostmenuen her.  

Foto: Umashi Sushi

Rabat til de studerende

Desuden kan du benytte dig af den fantastiske studierabat, da man som studerende får 20% rabat på afhentning af take away hos Umashi ved fremvisning af gyldigt studiekort. Det betyder altså, at du - selv som studerende - kan nyde delikat og lækker sushi til en overkommelig pris.

Bemærk, at studierabat ikke kan kombineres med frokosttilbud.

Sushi hvor du vil

Du har mulighed for at nyde din mad i restaurantens hyggelige og elegante omgivelser, hvor der både er pladser udenfor - hvis vejret tillader det - men naturligvis også indenfor. Du kan både komme uanmeldt, men hvis du vil sikre dig, at der er plads, kan du bestille bord på hjemmesiden eller via telefon.

Se mere her og bestil bord her.

Det er også muligt at bestille maden som take away, hvis du hellere vil spise den derhjemme. Umashi tilbyder udbringning for 30 kr. ved køb for minimum 250 kr., hvis du bor inden for 5 kilometer fra restauranten.

Det er også muligt at besøge Umashi Sushi hos Stoms Pakhus, hvor de åbnede en afdeling tidligere i år.

Foto: Umashi Sushi

Sushi til dit næste arrangement

Restauranten leverer også mad ud af huset til arrangementer, konfirmationer, fødselsdage, firmafester og andet. Alt du skal gøre er at kontakte Umashi, så du kan få det bedste tilbud på lækker sushi til dit næste arrangement.

Se mere her.

Åbningstider: Alle dage 12:00-22:00. Køkkenet lukker klokken 21:30.

Adresse: Vestergade 92, 5000 Odense C