Vinhandlere i Odense – få overblikket lige her!

Er du til den fyldige rødvin, den søde hvidvin, iskolde rosé eller måske er de mousserende vine din favorit? Vinens verden er helt enorm, og derfor kan man ofte have brug for en kompetent guide når man skal finde den helt rigtige drue til f.eks. den ret man ønsker at servere eller til et socialt arrangement. Èt er sikkert; vi kan ikke hjælpe dig – men vi kan hjælpe dig med at finde lige præcis de fagfolk som er allerbedst indenfor dette område.

Læs med her, og få en komplet oversigt over byens vinhandlere. Så er der absolut ingen undskyldning for ikke at have en skøn og lækker vin klar til weekenden som vi snart går i møde.

Skal aftenen være helt perfekt? Så find lækker og smagfuld take-away ved at trykke her.

Skjold Burne Vinhandel

Denne skønne vinhandel kan du benytte uanset om du kommer i et privat- eller erhverv henseende. Butikken holder åbent 6 dage om ugen hvor du bliver taget imod af dygtigt og kompetent personale som kan rådgive dig f.eks. vin, ost, tapas og specialiteter. Tapas kan de lave på bestilling og samtidig kan de finde en vin som er perfekt til anledningen. De laver gavekurve, kan afholde smagninger i deres hyggelige vinkælder og de kan med sikkerhed friste dig til at gå dybere i vinens verden.

Skjold Burne Vinhandel er en del af en større kæde og du kan læse mere om dem her.

Adresse: Hjallesevej 6, 5000 Odense C.

Vinhandlere i Odense - Skjold Burne Vinhandel
Foto: Skjold Burne Vinhandel

Vinoble- Odenses største vinforretning

Whisky, rom, cognac og vin – Vinoble har det hele, og de er tilmed byens største. Butikken er i hele tre etager så der er rig mulighed for at blive inspireret. Vinoble er alternativet til konsummarkedet og går op i kvalitet og den unikke oplevelse. Personalet er dygtige og imødekommende. De er altid klar til at fortælle, forklare og anbefale.

Tryk her for at se noget af deres udvalg.

Adresse: Dalumvej 30 B, 5250 Odense SV.

Vinens Verden – en vinhandler i hjertet af Odense

Champagne Duval-Leroy, Josmeyer, Heartland, Gut Hermannsberg i Nahe og Bachey-Legros i Bourgogne er blot nogle af de skønne navne som du kan glæde dig til at stifte kendskab med når du besøger Vinens Verden i Slotsgade. De har fokus på at have gode producenter og de er nøje udvalgt til deres butik.

Når du handler hos Vinens Verden bliver du altid mødt af et imødekommende og dygtigt personale som elsker at bidrage til din næste vinoplevelse. De har vine til hverdag og til fest – og du går aldrig skuffet (eller tomhændet) derfra.

Læs mere om butikken her.

Adresse: Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C.

Vinhandlere i Odense - Vinens Verden
Foto: VisitOdense 

Bichel Vine

Hos Bichel Vine bestræber de sig altid efter at kunne koble mad og vin sammen. De siger: ”mange har god vin – vi kan noget mere”, og de har ambitioner om altid at være bedst til at glæde både mad- og vinentusiasten i os alle. De har et stærkt samarbejde med nogle af Danmarks bedste restauranter og vinbarer. Bichel Vine har et af Danmarks bedste vinsortimenter med vægt på vine fra små topproducenter, der selv har fingrene i mosten.

Viden er for dem det vigtigste salgsvåben. De vil være dem der ved mest om vin og vinproduktion. De uddanner sig derfor konstant og stiller, som de eneste i Danmark, krav om at vin-medarbejderne påbegynder den internationalt anerkendte diploma-uddannelse.

Læs mere her.

Adresse: Nørregade 29, 5000 Odense C.

H.J. Hansen Vin – kvalitetsvin i topklasse

H.J. Hansen Vin/Vinspecialisten er tæt samarbejdspartner med mere end 50 butikker fordelt over hele landet. De er Danmarks største leverandør med produkter fra alle verdenshjørner; små, kreative producenter fra Stockholm til Sonoma, elegante, franske vingårde og italienske producenter med rødder helt tilbage til middelalderen. Der er altså noget for enhver smag! Personalet står altid klar til at guide og rådgive dig uanset om du er kendt inden for vinenes verden eller er helt grøn.

Adresse: Vestergade 97 – 101, 5000 Odense C.

Vinhandlere Odense - H.J. Hansen
Foto: VisitOdense

Korsholm Vin

Korsholm Vin ejes af sommelier Jimmi Korsholm. Sortimentet her er primært fra Frankrig og Tyskland men også nyere vinlande som Canada kan fremhæves. De lever efter sloganet ”Vi sætter lys på fremtidens vine” og dét tager afsæt i dels nye upcoming vinområder, biodynamik/økologi og anderledes måder at lave vine på.

Der bliver dog aldrig gået på kompromis af smagen og kvaliteten af vinene. De sælger således kun vine, som de selv synes er fantastiske, og som de selv ynder at drikke i store slurke.

Læs mere om Korsholm Vin her.

Adresse: Thulevej 4, 5210 Odense NV.

Cru Vin

Cru Vin er grundlagt i marts 2021 af Frederik Ørbeck og Jacob Atke. Efter 20 års fælles erfaring i vinbranchen besluttede de at forene vores individuelle styrker for at skabe en kompromisløs vinforretning, hvor håndværk og kvalitet kommer i første række.

I butikken er hylderne er fyldt op med vine de selv importerer, suppleret af andre gode vine fra samarbejdspartnere, der passer til vores fælles smag og filosofi. Sortimentet er nøje udvalgt og ingen vine er tilfældige. Stemningen er afslappet, hyggelig og i øjenhøjde og servicen kan man ikke sætte en finger på!

Tryk her for at læse mere om Cru Vin.

Adresse: Kongensgade 50, 5000 Odense C.

Vinhandlere i Odense - Cru Vin
Foto: Cru Vin.

Vil du hellere ud i byen og drikke dejlig vin? Så find dit næste sted i vores guide med vinbarer i Odense.

I samme kategori

Nye spisesteder i Odense
Frokost-i-Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Dining-Week-odense

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Natklubber i Odense
Nye spisesteder i Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Forsiden netop nu

Natklubber i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
40259_Paintball_generelt-1
Frokost-i-Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Genbrugshallerne-1
padelcity

Mest læste

Det sker i Odense

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
det-sker-i-marts

Mad og drikke

Nye spisesteder i Odense
Frokost-i-Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Dining-Week-odense

Kultur og musik

Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1
59658916_2278333785716134_8261398434561392640_n

Instagram Feed

Vores bedste guides