Billig kaffe i Odense: 8 caféer og kaffebarer, som holder prisen nede

Mange odenseanere sætter pris på en god kop kaffe! Men prisen kan hurtigt stikke af, og vi forstår godt, hvis du synes det er lige i overkanten at betale mere end 45 kr. for en kop kaffe. Derfor har vi samlet et overblik over nogle af de steder i Odense, der presser prisen i bund. Læs med her og få tips til, hvor du kan spare på kaffen – på den måde får du måske også råd til en lille kage ved siden af.

Læs også: Vores guide til de bedste vinbarer i Odense!

The Food Stall i Odense Banegårdscenter

Mange af os skal gerne have en kop kaffe med, når vi er på farten – og kommer du forbi Odense Banegårdscenter, kan du passende lægge vejen forbi The Food Stall. Her kan du udover kaffe også købe bagværk, grød, milkshakes, sandwich og sunde salater med til togrejsen.

Hos The Food Stall er al kaffen økologisk – og det samme gælder mælken. Her koster filterkaffe 23 kr. for en lille, 28 kr. for en stor. Ønsker du americano, koster det 30 kr., ligesom at en lille cafe latte koster 35 kr. Læs mere om The Food Stall.

Adresse: Odense Banegård, 5000 Odense C.

Foto: The Food Stall Facebook
Foto: The Food Stall Facebook

StudieStuen

Studiestuen er en hyggelig bogcafé, som både har læsekrog, afholder events og skaber et hyggeligt fælleskab. Her er der mulighed for at købe brugte bøger, varme og kolde drikke, komme til foredrag og sociale arrangementer.

Hos StudieStuen kan du købe en kop filterkaffe til kun 10 kr. pr. kop. Derudover kan man købe et klippekort med 10 klip for 80 kroner – det betyder, at du får to kopper gratis. Derudover er der altid gratis letmælk og havremælk til at supplere den varme drik med. Du kan læse mere om StudieStuen her.

Adresse: Nørregade 12, 5000 Odense C.

Studierabat hos Lagkagehuset

Hvis du downloader Lagkagehusets app har du mulighed for at optjene rabatter, samle kaffestempler og modtage personlige tilbud via appen. Derudover kan du altid spare 30 % på alle varme drikke hos Lagkagehuset, såfremt du er studerende og kan fremvise et gyldigt studiekort.

Adresser:
Vestre Stationsvej 3B, 5000 Odense C.
Vestergade 1, 5000 Odense C.
Dalumvej 5, 5250 Odense SV.
Mågebakken 4-6, 5250 Odense SV.

Foto: Lagkagehuset
Foto: Lagkagehuset

Den lille smalle

Den lille morgenmads- og frokostcafé sørger for god stemning, imens du nyder deres friskpressede juice, sunde bowls, morgengrød og meget mere. Men udover et lækkert udvalg af retter, servere de også en skøn kaffe.

Hos Den Lille Smalle skal du af med 28 kr. for en kop americano eller espresso, ligesom at en flat white kun koster 30 kr. De har også tilbuddet om at tilføje plantemælk eller sirup i kaffen, og det koster 3 kr. pr. tilføjelse. Find mere på deres menukort lige her.

Adresse: Vestergade 5, 5000 Odense C.

Lokalristeriet i Odense

Med stor erfaring fra restaurationsbranchen og en kæmpe kærlighed til kaffe er Lokalristeret et bud på god kvalitetskaffe til billige penge. Dette sted tilbyder unikke smagsoplevelser med fokus på økologi, og de er dygtige til deres håndværk.

Når du besøger butikken på Tolderlundsvej kan du smage dagens filterkaffe til kun 25 kr., ligesom at du kan få chai til 25 kr. og varm kakao til 35 kr. Læs mere om deres kaffebønner og Lokalristeriets Ta’ Mæ’ Kaffe her.

Adresser: Tolderlundsvej 1, Porten, 5000 Odense C.

Foto: Lokalristeriet Odense
Foto: Lokalristeriet Odense

Café Sølle i Nedergade

Der kredses for kaffen hos Café Sølle i Nedergade, som altid ønsker at sørge for en god oplevelse for kunden. Der er smil og kaffeglæde, når du svinger vejen forbi her.

En espresso koster 28 kr. og en filterkaffe koster 25 kr., men herefter er deres priser ikke de billigste på listen, da en americano koster 32 kr. pr. kop. Til gengæld laves alle kaffer på dobbeltskud, og der er således garanti for et koffein-boost. Læs mere om den hyggelige café her.

Adresse: Nedergade 18, 5000 Odense C.

Velodrom Kaffebar i Fruens Bøge

Hvis du ikke allerede har været forbi Velodrom Kaffebar i Fruens Bøge Skov, så kan det virkelig anbefales at slå et smut forbi den gamle stationsbygning. Med nostalgi, retrostil og lækker kaffe samt kage kredses der for en autentisk stemning hos Velodrom.

Priserne er også til at overskue – for eksempel på en søndagstur i skoven. Du får en espresso til blot 24 kr., en americano til 25 kr. og cappucino fra 30 kr. Også deres chai latte er en af de billigere af slagsen til kun 25 kr. pr. kop. Læs mere om Velodrom Kaffebar her.

Adresse: Fruens Bøge Skov 4, 5250 Odense SV.

Foto: Velodrom Kaffebar Facebook
Foto: Velodrom Kaffebar Facebook

Coffee & Eat

Der er også noget til veganerne i denne guide, da Coffee & Eat i Kongensgade udover kaffe har flere veganske sandwich på menukortet, hvis du skal have lidt godt med til kaffen. Kaffen er af høj kvalitet og serveres altid lynhurtigt.

Her skal du slippe 25 kr. pr. kop for både espresso og almindelig filterkaffe. Du skal dog finde lidt mere frem, hvis du ønsker en lidt mere fancy kaffe, da priserne her starter ved 32 kr. og op. Find deres menukort her.

Adresse: Nedergade 18, 5000 Odense C

I samme kategori

Nye spisesteder i Odense
40259_Paintball_generelt-1
Frokost-i-Odense
Genbrugshallerne-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Natklubber i Odense
Nye spisesteder i Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Forsiden netop nu

Natklubber i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
40259_Paintball_generelt-1
Frokost-i-Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Genbrugshallerne-1
padelcity

Mest læste

Det sker i Odense

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20
Nye spisesteder i Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
det-sker-i-marts

Mad og drikke

Nye spisesteder i Odense
Frokost-i-Odense
Hvor skal man spise i Odense?
Dining-Week-odense

Kultur og musik

Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1
59658916_2278333785716134_8261398434561392640_n

Instagram Feed

Vores bedste guides