Synes du at det er lige i overkanten at betale 45-50 kroner for en kop kaffe? Det kan vi faktisk godt forstå. Derfor har vi været på udkig efter billig i kaffe i Odense. Læs med her, og få nogle tips til hvor du kan spare lidt på kaffen – på den måde får du også råd til en lille kage ved siden af.

Tager du din kaffe med to-go kan det være at den skal nydes mens du går på opdagelse i Odense og oplever bydelenes egen fortælling.

Coffee Ten

Det ligger næsten i navnet – men her er det muligt at få kaffe til en flad 10’er! Udover at være billig så er kaffen også økologisk. Det er et koncept vi i høj grad vil anbefale. Alle slags kaffe koster 10 kroner herinde, og du har mulighed for at vælge mellem blandt andet americano, cappuccino, café latte, espresso, te eller varm kakao. Derudover sælges der kage, sandwich og kolde drikke.

Adresser:
Sankt Gertruds Stræde 4, 5000 Odense C.
Vestergade 20, 5000 Odense C (i Magasin).

Billig kaffe i Odense - Coffee Ten
Menkortet hos Coffee Ten. Foto: Coffee Ten

Lokalristeriet i Odense

Dette sted tilbyder unikke smagsoplevelser med fokus på økologi. De er dygtige til deres håndværk, og de er altid klar med råd og vejledning. Når du besøger butikken på Tolderlundsvej kan du smage dagens filterkaffe til kun 20 kroner. Besøger du Pavillonen på Flakhaven serverer de espresso og americano til blot 25 kroner.

Adresser:
Tolderlundsvej 1, Porten, 5000 Odense C.
Pavillonen på Flakhaven – dette er en del af Flakhaven Gastro

StudieStuen

Studiestuen er en hyggelig bogcafé som har læsekrog, afholder events og skaber fælleskab. De sælger brugte bøger, varme og kolde drikke, afholder foredrag og sociale arrangementer.

Hos StudieStuen kan du købe en kop filterkaffe til kun 10 kroner pr. kop. Derudover kan man købe et klippekort med 10 klip for 80 kroner – det betyder at du får 2 kopper gratis. Såfremt du er medlem af StudieStuen kan du købe et klippekort til 65 kroner hvilket betyder at du ender med at betale 6,5 kroner for en kop kaffe. Det er et tilbud der vil noget! En kande kaffe koster 40 kroner.

Te og kakao et til samme pris på 10 kroner pr. kop samt 80/65 kroner for klippekort afhænglig af om man er medlem eller ej.

Der er altid gratis letmælk og havremælk til at supplere den varme drik med. Det er muligt at nyde de varme drikke både i StudieStuen eller to-go.

Adresse: Nørregade 12, 5000 Odense C.
Du kan blive læse mere om et medlemskab eller StudieStuen generelt lige her.

Gratis kaffe hos Lagkagehuset

Hvis du downloader Lagkagehusets app vil du få mulighed for at få den første kop kaffe gratis. Efterfølgende vil det være muligt at optjene rabatter via appen. Derudover kan du altid spare 30 % på alle varme drikke hos Lagkagehuset såfremt du er studerende og kan fremvise et gyldigt studiekort.

Adresser:
Rugårdsvej 2, 5000 Odense C.
Vestergade 1, 5000 Odense C.
Dalumvej 5, 5250 Odense SV.
Mågebakken 4-6, 5250 Odense SV.

Billig kaffe i Odense - Lagkagehuset
Foto: Lagkagehuset

The Burger Concept – Rosengårdscenteret

Når du besøger Rosengårdscenteret kan du svinge forbi Food Avenue og besøge The Burger Concept. De sælger iskaffe til kun 10 kroner! Så er du sikker på at have nok energi til at komme igennem hele centeret - og hvis ikke så er det billigt nok til at du kan snuppe en mere.

Adresse: Ørbækevej 75, 5220 Odense SØ.