Selvom det har været et hårdt år i hotelbranchen betyder det ikke, at der ikke er plads til vækst. Tværtimod! Hotel Odense har netop offentliggjort at de vil udvide hotellet med 200 værelser, og de afviser ikke, at det på sigt kan blive endnu flere. Og endda måske et andet sted i byen.

En by i rivende udvikling

Denne udbygning skal blandt andet være med til at sikre, at Odense By kommer i spil, når store events og kongresser er i udbud landet over. Odense er generelt i en rivende udvikling som vi kan se på blandt andet letbanebyggeriet, det nye OUH og Nyt SUND.

Om 7 uger slår det nye H.C. Andersens Hus dørene op, og allerede der vises der stor interesse fra udlandet. I forbindelse med at turismen skal stige giver det meget mening at hotelbranchen også udvider.

Selvom Odense ikke på nuværende tidspunkt er en af de fire værtsbyer i Danmark ved EHF Euro (håndbold) for herrer og kvinder i 2026 eller 2028, så er Odense godt på vej til at kunne huse et arrangement som dette hvis vi ser på f.eks. udvidelsen af Odense-Hotel. Og hvem ved – måske kan Odense i fremtiden være værtsby for mange andre kulturelle og spændende arrangementer.

Det er endnu ikke præcist offentliggjort hvornår udbygningen sker -  men et er sikkert: vi glæder os til at se hvad dette kan være starten på!

Hotel Odense udvider
Grafisk billede af hvordan Hotel Odense kommer til at se ud. Foto: Odense Sport & Events LinkedIn profil