Padel tennis er blevet en populær sportsgren meget hurtigt – og dét er noget Odense har taget til sig. Rundt omkring i byen finder du både indendørs- og udendørsbaner i rigtig god kvalitet. Vi har dannet os et overblik over byens baner – måske der er en bane i nærheden af dig som allerede er ledig i aften?

Hvis du er i tvivl om reglerne har vi linket direkte til dem nederst i artiklen. Vi ønsker dig god fornøjelse med spillet!

Hvis padel tennis ikke er noget for dig kan du måske finde inspiration til udendørstræning her - stederne er stadig tilgængelige selvom vejret er blevet noget mere koldt.

Læs også: vores guide til take away i Odense

Padelboxen - indendørs og udendørs padel tennis

Hos Padelboxen er der plads til alle. Det er ligegyldigt om du er nybegynder eller øvet eller om du er barn eller voksen. Her er det muligt at træne både med og uden instruktører afhænglig af hvad formålet med dit padel spil er. Der er i alt 14 baner til rådighed.

Her kan læse mere om de forskellige muligheder for træning og kamp her. Samme sted finder du også en oversigt over priserne.

Adresse: Tolderlundsvej 92, 5000 Odense C.

Padel tennis Odense - PadelBoxen
Foto: Padelboxen

Padel.dk - padel tennis i opvarmet hal

På Wichmandsgade er det muligt at spille padel tennis i en opvarmet hal. Derudover er det gratis at låne bat og der er et godt loungeområde samt badefaciliteter tilknyttet. Der er hold inddelt i to niveauer: begyndere og let øvet.

Du kan booke til padel hos Padel.dk via Playtomic appen som kan hentes i Google Play eller App Store. Læs mere om Padel.dk her.

Adresse: Wichmansgade 15, 5000 Odense C.

Næsby Padel

I Næsby er det også muligt at spille padel tennis. Her er der fire baner man kan benytte og det er muligt at låne både bat og bolde. Hvis du er medlem af Næsby Padel er der ugentligt aktiviteter som du kan deltage i og du får samtidig rabat på baneleje.

Banerne ligger udenfor og du kan læse mere om Næsby Padel ved at trykke her.

Adresse: Maylandsvænget 9, 5270 Odense N.

Padel tennis Odense - Næsby Padel
Foto: Næsby Padel

Odense Padel Center

Hos Odense Padel Center er der en opvarmet hal med 3 doublebaner og 3 singlebaner du kan spille på. Det er muligt at købe sig til lån af bat og bolde i centeret. Derudover er det gode omklædningsfaciliteter samt et loungeområde hvor man kan købe kolde drikke.

Tryk her for at læse mere om Odense Padel Center.

Adresse: Peder Skrams Vej 5, 5220 Odense SØ.

Odense Eventyr Padel Center

Vi gør opmærksom på at dette center pt. er under ombygning og derfor ikke er åbent.

Hos Odense Eventyr Golf er det muligt at prøve kræfter med padel tennis på deres udendørsbaner. Du finder en bane som er overdækket og to som er ude i det fri. Stedet er godt oplyst således at der kan spilles hele aftenen.

Du kan booke din bane her.

Adresse: Odense Eventyr Golf – Falen 227, 5250 Odense SV.

Padel tenni Odense - Odense Eventyr Padel Center
Foto: Odense Eventyr Padel Center

Padel Tennis på Odense Havn

På Byens Ø er det muligt at prøve at spille padel tennis. Man behøver ikke medbringe eget udstyr fordi når man booker banen får man automatisk adgang til både bolde og bat. Du kan booke din bane lige her.

Der er ingen faste åbningstider. Når man booker online får man en kode som man kan låse sig ind med.

Adresse: For enden af Byens Ø/Finlandkaj, 5000 Odense C.

PadelPadel - nyt padel center i Odense

Til december 2021 åbner der endnu et padel center i Odense. Dette er en del af PadelPadel kæden som pt. har centre i Aarhus, København og Aalborg. Du kan læse mere om stederne her.

Adresse: C.F. Tietgens Blvd. 24K, 5220 Odense SØ.

Kender du ikke reglerne i padel tennis? Så kan du finde dem lige her!

Har vi glemt et padel center? Så tip os endelig på [email protected]