Byens bedste sportsbarer: Hvor skal man se sport i Odense?

For nogle er weekend lig med sport. Og hvis man har det sådan, kan det noget helt specielt at tilbringe en eftermiddag på en af byens sportsbarer og mærke euforien sammen med en masse andre fans.

Men hvor i Odense skal man tage hen, hvis klokken slår øl, venner og sport?

Vi giver dig et bud på de bedste sportsbarer i Odense, hvor du helt sikkert kan få pulsen op med en masse andre sportsentusiaster, når yndlingsholdet spiller.

Måske har du lidt tømmermænd inden dagens kamp? Ingen problemer! Find de bedste steder med takeaway i Odense lige her.

Proud Mary Pub – Ægte pubstemning i hjertet af Odense

Sportsbarer i Odense
Foto: Proud Mary Odense

Proud Mary er den nyeste og største sportsbar i Odense. Udover at sikre vaskeægte pubstemning er der også masser af sport på programmet. Hvad end du kommer forbi midt på dagen eller til en fyraftensøl. Der er selvfølgelig også masser af liv i de sene nattetimer. Udover at se sport på skærmene kan du naturligvis også nyde et lækkert pubmåltid. Menukortet spænder fra burgere og nachos til fish’n’chips og salater. Øl hører til enhver sportskamp, og det kan du selvfølgelig også få i lange baner på Proud Mary – og skylle dit måltid ned med. På Proud Mary er søndagen dedikeret til sport, og du kan altid spørge om at se en specifik kamp eller sportsgren, så bliver den sat på.

Du kan læse meget mere om Proud Mary Odense her.

Adresse: Vestergade 68, 5000 Odense C.

Kick Off – En af de mest populære sportsbarer i Odense

Sportsbarer i Odense
Foto: Kick Off Sportspub

Hvis du spørger de lokale, vil de fleste nok svare, at Kick Off er stedet at være, hvis man skal se sport. Stedet er populært blandt OB-fans, hvor alle kampe vises, men du kan selvfølgelig også se alle andre kampe fra Superligaen og også Premier League. På deres hjemmeside kan du altid holde dig opdateret på, hvilke kampe der vises. Til at skylle kampene ned kan du altid vælge mellem mindst 60 forskellige specialøl. Keder du dig, kan du også spille dart og rafling, og for de studerende er der studierabat mandag til fredag, hvor du kan nyde en stor fadøl til kun 30 kroner. Kick Off afholder også mange hyggelige events som for eksempel fodboldquizzer, hvor præmien før har været billetter til en landskamp.

Du kan læse meget mere om Kick Off’s events og sportsbaren generelt her.

Adresse: Overgade 45, 5000 Odense C.

Ryan’s – Den ældste irske pub i Odense

Sportsbarer i Odense
Foto: Ryan’s Irish Pub

Hos Ryan’s kan man det hele! Du kan både drikke (irsk) øl med vennerne, se sport og få en bid lækker mad i Ryan’s Street Kitchen. Ryan’s er Odenses ældste irske pub, og der er fokus på sammenhold, ansvarlighed og glæde. Det helt ikoniske for pubben er, at der altid vises sport på deres mange skærme hver dag. På deres Facebookside kan du altid tjekke op på, hvad pubben viser. Af mad kan du blandt andet nyde fish’n’chips, en snackkurv, burgere, nachos, salater og pomfritter. Derfor er der noget for enhver smag både i køkkenet, men også når det kommer til de mange irske øl. Til at toppe det hele af spilles der livemusik både fredag og lørdag, og så er der et spillerum, hvor du kan give dig i kast med pool, dart og meget mere.

Du kan læse meget mere om Ryan’s her.

Adresse: Fisketorvet 12, 5000 Odense C.

Old Irish Pub – Den kendte kæde med UK-stemning

Sportsbarer i Odense
Foto: Old Irish Pub Odense
The Old Irish Pub på Vintapperstræde er en stor irsk pub med plads til over 400 personer, der er inddelt i tre etager. Pubben ligger i et gammelt bevaringsværdigt bindingsværk med smukke bjælker i loftet og en fantastisk gårdhave. The Old Irish Pub er en atmosfærisk, stemningsfyldt og rummelig pub, der giver mulighed for en masse, men selvfølgelig er der fodbold på storskærm. Under fodboldkampen kan du gå på opdagelse i det store sortiment af klassiske øl, lækre drinks, specialøl og flotte cocktails.

Du kan læse meget mere om The Old Irish Pub her.

Adresse: Vintapperstræde 4, 5000 Odense C.

I samme kategori

Drinks-i-Odense
Natklubber i Odense
padelcity
Gratis oplevelser i Odense - VisitOdense

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
juni Odense
grand

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides