Er du også typen, som altid siger til dig selv, at ved årsskiftet, månedsskiftet eller når du rammer ’den næste’ mandag, så er det dér hvor du begynder at tage i træningscenteret noget mere? Dét kender vi i hvert fald alt for godt. Lad os bruge årsskiftet, og at det er årets første mandag, som en god grund til at lave denne guide. Eller også bare fordi at så er der ingen af os som har en undskyldning uanset dag, måned eller år. Læs med her, og få et overblik over byens træningscentre.

Apropos årsskiftet; har du set vores artikel med 34 begivenheder i 2022?

OBBC – Styrketræning, holdtræning, bodybike og crosstraning i Odense

HoS OBBC er der mulighed for at træne mange forskellige ting, og du har mulighed for både at træne selv eller være i kyndige hænder hos nogle af deres dygtige instruktører. Stedet har godt udstyr og blandt andet BodyPump, BodyFlow og boksning på holdplanen.

Der er rabat på medlemskabet hvis du er studerende hvor det månedligt koster 199 kroner at være medlem. Hvis du ikke er studerende koster der 275 kroner pr. måned. Du kan se mere om pris og medlemsfordele her.

Adresse: Rugårdsvej 33, 5000 Odense C.

GROUND - fitnesscenter i den gamle bazar

Når du træder ind i GROUND vil du træde ind et utraditionelt fitnesscenter hvor der er tænkt over alle detaljer. Ud med kedelige og hvide vægge og ind med inspirerende New Yorker-stil og varme farver. Der er mulighed for funktionel træning, holdtræning, padel tennis og e-gym træning. Af hold kan der nævnes Functional Power, yoga, puls/styrke og seniortræning.

Hos GROUND kan du få fri funktionel træning, fri håndtræning, fri padel tennis for 199 kroner månedligt. For 50 kroner (mdr.) yderligere kan du benytte deres e-gym så meget du vil. Læs mere her.

Adresse: Thriges Pl. 3, 5000 Odense C.

Træningscentre i Odense - Ground
Foto: GROUD

Fitness World – Danmarks største fitnesskæde

Hos Fitness World inviteres der inden for til funktionel træning og holdtræning. Det gode ved Fitness World er, at der altid ligger et center i nærheden af enten din hjemadresse, dit arbejde, din skole eller lign. De har nemlig i alt 170 centre i Danmark, og hele 9 i Odense. De har et bedt udvalg af holdtimer og tilmeld personlige trænere knyttet til deres centre.

Der findes forskellige medlemskaber hos Fitness World hvor den billigste koster 159 kroner månedligt og den dyreste koster 209 kroner månedligt. Læs mere om medlemskaberne her.

Adresser:
Slotsgade 18, 5000 Odense C.
Grønløkkevej 9, 5000 Odense C.
Dannebrosgade 2, 5000 Odense C.
Sankt Hans Gade 30, 5000 Odense C.
Klokkestøbervej 20, 5230 Odense M.
Odensevej 95, 5260 Odense S.
Ejbygade 4, 5220 Odense SØ.
Bondevej 12, 5250 Odense SV.
Tarupvej 71, 5210 Odense NV.

Go2Fitness – et fitnesscenter for hele familien i Odense

Beliggende centralt i Odenses gamle banegård, lige overfor Kongens Have, bydes der velkommen til træning med højt til loftet. Hos Go2Fitness finder du et varieret udbud af hold – og hold for enhver smag. Derudover er der massage, kostvejledning og andre fitnessrelaterede tilbud som f.eks. personlig træning som kan hjælpe dig med at nå dine mål, arbejde med teknik eller motivere dig. Som bonus har stedet døgnåbnet.

Priserne ligger fra 99 kroner månedligt til 299 kroner månedligt. For mere information kan du trykke her.

Adresse: Østre Stationsvej 33, 5000 Odense C.

Træningscentre i Odense - Go2Fitness
Foto: Go2Fitness

Fin Form – motion med glæde i hjertet af Odense

Fin Form er et personlig ejet fitnesscenter, der sætter medlemmerne i højsæde. I Fin Form kommer man hinanden ved, hvis man har lyst. Der er altid gratis kaffe og træner du om morgenen, har de gratis morgenbrød. Flere gange om året afholder de medlemsfester og de bestræber os på løbende at lave sociale arrangementer.

Priserne ligger fra 250 kroner månedligt til 359 kroner månedligt. For at se uddybningen af de forskellige medlemskaber kan du trykke her.

Adresse: Kongensgade 66-68, 5000 Odense C.

Fitness 1

Fitness 1 er et nyere træningscenter med højt til loftet og en hyggelig atmosfære hvor der er plads til alle. Centeret rummer et bredt udvalg af træningsfaciliteter, et stort funktionelt træningsområde, det nyeste træningsudstyr, Tomahawk cykler, lækre omklædningsrum og meget mere. Af hold kan der blandt andet nævnes pilates, forskellige bike-hold og dans.

Medlemskabet koster 250 kroner månedligt, og du kan læse mere her.

Adresser:
Vogterhus 1, 5000 Odense C.
Nyborgvej 314B, 5220 Odense SØ.

LOOP Fitness

Kom indenfor og oplev et fitnesscenter hvor afslappet atmosfære og effektiv træning går hånd i hånd. Der er plads til alle, og centrene er tilrettelagt, så træningen er helt enkel at gå til: varm op i cardio området, træn hele kroppen i træningscirklen og køl ned i udstrækningsområdet.

Medlemskabet koster 239 kroner.

Adresser:
Østerbro 20, 5000 Odense C.
Middelfartvej 131, 5200 Odense V.
Dalumvej 43, 5250 Odense SV.
Unsbjergvej 4, 5220 Odense SØ.

Træningscentre Odense - LOOP
Foto: LOOP

REPEAT Fitness

Dette fitnesscenter gør op med de traditionelle fitnesscentre og det er et sted hvor man skulle turde følge sin drømme – også selvom man er ny eller øvet i et fitnesscenter. De tilbyder funktionelt træning og holdtræning. Udvalget af styrkmaskiner er bredt og på holdplanen finder man blandt andet boksning, yoga og dans.

De har tre forskellige medlemskaber som koster mellem 239 kroner pr. måned og 399 kroner pr. måned. Du kan læse mere om medlemskaberne her.

Adresse: Ejlskovsgade 11, 5000 Odense C.

Træningscentre i Odense - Repeat Fitness
Foto: REPEAT Fitness

SDU Fitness

For at træne i dette center et det et krav at man har en tilknytning til SDU. Dette kan være som studerende eller medarbejder på SDU eller Odense Universitetshospital. Der er rig mulighed for cardiotræning, styrketræning og holdtræning i dette træningscenter.

Prisen er 99 kroner pr. måned for studerende og 129 kroner pr. måned for ansatte.

Adresse: Syddansk Universitet - Campusvej 55, Indgang B, 5230 Odense M.

Er fitnesscenteret ikke noget for dig? Så kunne du måske tænke dig at prøve et af byens mange padelbaner?