2022 er spået til at blive et stort bryllupsår, og med mange bryllupper kommer naturligvis også de mange festlige polterabender. Står du selv midt i planlægningen af en polterabend – eller skal du i gang senere på året – så kan du her finde 20 vidt forskellige idéer til en forrygende polterabend i Odense.

Skal I slutte dagen af med en god middag, men er i tvivl om, hvor I skal spise? Så tjek vores guide til de 25 bedste spisesteder i Odense.

Den adrenalinfyldte polterabend

1. Odense Paintball

På sådan en liste kan man ikke komme uden om den helt store polterabend-klassiker: Paintball! Del gæsterne op i hold, og få gang i deres konkurrencegen, når der skal skydes om kap. Hos Odense Paintball hjælper de gerne med at sammensætte det helt perfekte program for dagen, så jeres polterabend bliver, lige som I vil have den. Udover paintball tilbyder de også lasergame, bow tag og meget mere.

Adresse: Bladstrupvej 243, 5270 Odense N

Foto: VisitOdense
Foto: VisitOdense

2. Odense Gokart Hal

Er gommen eller bruden til fart over feltet, så er gokart en oplagt valgmulighed. Denne aktivitet er for alle – øvede såvel som nybegyndere. Der vil være instruktører til at guide jer, så alle får en god oplevelse. Kør for eksempel Formel 1 eller Grand Prix, og find ud af, hvem der kan køre en omgang hurtigst.

Adresse: Cikorievej 32, 5220 Odense SØ

3. Jumping Fun

Hos Jumping Fun er I garanteret en polterabend fyldt med action! Der vil være mulighed for fri hop, konkurrencer, dodgeball turnering, højdespring og meget mere. Hos Jumping Fun stiller de også deres maskots kostume til rådighed, så bruden eller gommen for alvor kan få en udfordring på trampolinerne.

Adresse: Edisonsvej 9-11, 5000 Odense C

Foto: JumpingFun
Foto: JumpingFun

4. Escape Rooms i Odense Centrum

I Odense er der en række muligheder for at afprøve Escape Rooms - prøv for eksempel Locked, Amaze og Escape Game Odense. Det er en aktivitet, som alle selskabets deltagere kan være med i. I kan for eksempel dele jer op i hold, og se, hvem der hurtigst kan knække koden og komme ud af det aflåste rum.

Adresse: Locked, Kongensgade 66, 1. sal, 5000 Odense C. Amaze, Overgade 41B, 1. sal, 5000 Odense. Escape Game Odense, Gråbrødre Plads 4, 4. tv, 5000 Odense C.

5. Waterz – walk on water

Hos Funballz er der forskellige vandaktiviteter at vælge imellem, men særligt deres Waterballz er oplagt til en polterabend. Har bruden eller brudgommen altid drømt om at gå på vandet – så er dette chancen! Man bliver lukket ind i en stor bold på 2 m i diameter, og så går det ellers ud på at se, hvem der er bedst til at holde sig oprejst i bolden, komme hurtigst fremad eller tage flest skridt uden at vælte.

Adresse: Du vælger selv Odense som din by, når du booker arrangementet.

Polterabend for den sportsglade

6. Amerikansk fodbold med Odense Badgers

Hvis du kender en, der elsker et godt adrenalinkick, så er amerikansk fodbold en sjov idé til den sportsglade brud eller brudgom. Hos Odense Badgers tilbyder de et polterabendarrangement, hvor man har to timer til at boltre sig sammen på banen med fælles opvarmning, øvelser og en afsluttende kamp. Der vil blive givet de rette instruktioner, og alle deltagende vil få udleveret rigtigt udstyr.

Adresse: Falen 95, 5000 Odense C

7. Fodboldfabrikken

Hos Fodboldfabrikken tilbyder de hele pakken skræddersyet til lige netop din brud eller brudgom – fodboldturnering, spisning, fadøl og masser af fest. Omdrejningspunktet er selvfølgelig fodbold, men i alle afskygninger, I kan forstille jer. Hos Fodboldfabrikken er der både fodboldturneringer, sportsquiz, bordfodbold, og alt hvad fodboldhjertet ellers kan begære.

Adresse: Østersøgade 8, 5000 Odense C

Foto: Fodboldfabrikken
Foto: Fodboldfabrikken

8. OSF/OASK Dans

Tyvstart på brudevalsen, og sving hofterne Hos OSF/OASK Dans. Midt i Odense tilbyder de festlige polterabender med dans i centrum. Selve polterabenden planlægger I i fællesskab med OSF/OASK Dans, så I kan få præcis den, som I kunne tænke jer.

Adresse: Rugårdsvej 15A, 5000 Odense C

9. Bueskydning

Bueskydning er en udendørsaktivitet, hvor alle kan være med. Hvis I planlægger jeres polterabend hos Lavia Odense Bueskytter, vil I få vejledning af dygtige instruktører. I vil konkurrere mod hinanden om, hvem der kan ramme pletskud – det er nemlig sværere, end det lige ser ud. Husk, at det vil være fornuftigt at gøre i løbet af formiddagen, inden mængden af alkohol i blodet bliver for stor.

Adresse: Falen 70, 5000 Odense C

10. Bowling

Prøv en af de mange bowlinghaller i Odense! City Bowling er et af de steder, der lægger hus til en lang række polterabender, og derfor har de lavet forskellige polterabendpakker, hvor bowling indgår. I kan for eksempel vælge enten fest-pakken eller all in-pakken, som med garanti kan sætte rigtig gang i jeres polterabend.

Adresse: Rugårdsvej 46, 5000 Odense C

Foto: City Bowling
Foto: City Bowling

Den hyggelige polterabend

11. Spirituel håndlæsning

Er bruden eller brudgommen til mere spirituelle arrangementer, så er det måske en håndlæsning, der skal til. I Odense kan man bestille en håndlæser, som kommer ud til jeres arrangement og foretager en live håndlæsning. Erika Hansen tilbyder en hyggelig og humoristisk håndlæsning til polterabender i Odense.

Adresse: Erika Hansen kører ud til netop dit arrangement.

12. Mal keramik hos Creative Space

Er bruden eller brudgommen til den kreative side, så er keramik måske hittet. Hos Creative Space i Odense tilbyder de en partyløsning, som er oplagt til polterabend. I vælger på forhånd keramikken, som I vil male. På selve dagen skal I derfor blot møde op og hygge jer. Alt vil stå klar, og I vil blive budt på et glas vin undervejs.

Adresse: Amfipladsen 3, 5000 Odense C

Foto: Creative Space
Foto: Creative Space

13. Odense Lydstudio

Har bruden eller gommen sans for musik – eller måske det stik modsatte – så kan det være en sjov idé at indspille en sang og musikvideo hos Odense Lydstudio. De tilbyder forskellige pakker i forbindelse med polterabend, hvor I kan indspille jeres selvvalgte numre og musikvideoer.

Adresse: Hollufgårdsvej 1, 5260 Odense S

14. Papas Papbar

Hos Odenses brætspilscafé Papas Papbar er der mulighed for ægte hygge for brætspilsentutiasten. For at gøre spilaftenen til noget særligt er det muligt at tilkøbe en personlig spilguru, som kun er til rådighed for jeres selskab. Få gode tips, lær nye spil og nyd hyggen sammen.

Adresse: Skt. Knuds Kirkestræde 2A, 5000 Odense

Foto: Papas Papbar
Foto: Papas Papbar

15. Makeupskolen

Denne aktivitet er nok særligt til bruden – en dag fyldt med makeup, sminkning og efterfølgende fotografering i kostumer. Makeupskolen tilbyder forskellige pakker til polterabender, så find din indre filmdiva frem, og book en dag i makeuppens tegn.

Adresse: Vestergade 59, 5000 Odense C

Foto: Makeupskolen
Foto: Makeupskolen

Polterabend for mad- og drikkeentutiasten

16. Sushikursus hos bar’sushi

Giv gommen eller bruden en oplevelse ved at lade dem afprøve deres kokkeevner i et sushikøkken. På en af de tre bar’sushi-restauranter i Odense vil I møde en kok, som giver jer instruktioner og sørger for at hygge til hele selskabet. Denne aktivitet sikrer både nye færdigheder, god mad og masser af hygge.

Adresse: Læssøgade 1, 5000 Odense C. Dalumvej 35C, 5250 Odense SV. Skibhusvej 91, 5000 Odense C.

17. Odense Chokoladehus

Hos Odense Chokoladehus kan I komme på chokoladekursus, hvor det blandt andet vil være muligt at lære at lave chokolade og flødeboller. Her får I lov til at eksperimentere med fyld og udformninger – og I får selvfølgelig lov til at tage jeres kreationer med hjem.

Adresse: Nørregade 32, 5000 Odense C

18. Forskellige events hos Odense Aafart

Tag med på en scenisk tur langs Odense å, når Odense Aafart afholder deres mange arrangementer. Der er både øl-, vin-, rom-, gin- og champagnesmagninger i løbet af sommeren, så der er lidt til enhver smag. Vælg det arrangement, som passer til lige netop din brud eller brudgom, og nyd en skøn sejltur imens.

Adresse: Filosofgangen 30, 5000 Odense C

Foto: Odense Aafart
Foto: Odense Aafart

19. Vinsmagning hos S'vineriet Vinapotak

S’vineriet Vinapotek ligger midt i Odense. Her kan I sammen med stedets to sommelierer planlægge jeres egen aften med masser af skøn vin, hygge og festlig stemning. Det er både muligt at få mad og vin, og det kan tilpasses præcis efter jeres behov og ønsker.

Adresse: Klaregade 34-36, 5000 Odense C

20. Bliv bartender på Heidi’s Bier Bar

Skal aftenen sluttes af med en vild fest? Bruden eller gommen kan hos Heidi’s Bier Bar komme bag baren og lange drinks over disken for en aften. Der vil være mulighed for at få den helt rigtige uniform – tyrolerkjole eller lederhosen! Med drinks, shots og øl i lange baner er I garanteret en festlig afslutningen på polterabenden.

Adresse: Vestergade 75, Odense C

Foto: Heidi's Bier Bar
Foto: Heidi's Bier Bar