Er du en af dem, der bare elsker at svømme den ene bane efter den anden, kan du godt lide at flyde rundt og mærke, hvordan din krops vægt forsvinder under dig, eller synes du bare det er en sjov oplevelse for hele familien at tage en tur i svømmehallen? Så læs med her, hvor vi giver dig en oversigt over svømmehaller i Odense.

Svømmehallen Klosterbakken - med spa og cafeteria

Svømmehallen Klosterbakken
Foto: Visitodense

Vælger du at besøge svømmehallen beliggende på Klosterbakken i Odense C, kan du forvente gode badefaciliteter, motionsrum, cafeteria, wellnessområde bestående af forskellige typer saunaer, jacuzzi og en helsekabine.

Det store bassin måler 25 x 12 meter. Det har en dybde på 0,9 - 3,05 meter og vandtemperaturen ligger på 27 grader. Ved dette bassin er der mulighed for at springe fra en 1-meter vippe.

Svømmehallen tilbyder også holdtræning. Læs mere om hvilke hold, der er tilgængelige i svømmehallen Klosterbakken nedenfor på deres hjemmeside.

Vær dog opmærksom på, at denne svømmehal er den mest besøgte i Odense. Så ønsker du en svømmetur i roligere omgivelser, kan det være værd at undersøge, hvornår svømmehallen er mest besøgt.

Adresse: Klosterbakken 5, 5000 Odense C

Åbningstider: Se svømmehallens hjemmeside.

Svømmehallen Bolbro - den børnevenlige

Svømmehallen Bolbro
Foto: Odense Idrætspark

I 2013 blev svømmehallen i Bolbro renoveret, og i dag tilbyder hallen flere forskellige bassiner. Heriblandt et stort svømmebassin samt baby- og børnebassin med rutsjebane.

Så skal du have nogle goder timer med hele familien, er det uden tvivl svømmehallen i Bolbro, du skal besøge.

Derudover findes der også en sauna, og det store svømmebassin måler 25 x 10 meter og har en vandtemperatur på 27 grader.

Adresse: Middelfartvej 180, Odense V, 5200

Åbningstider: Se svømmehallens hjemmeside.

Svømmehallen Højme - med varmtvandsbassin

Svømmehallen Højme
Foto: Odense Idrætspark

I svømmehallen Højme finder du to bassiner. Et almindeligt svømmebassin og det populære varmtvandsbassin.

Svømmebassinet måler 25 x 12,5 meter, med en dybde fra 0,6 - 3,6 meter samt en vandtemperatur på 28 grader. Tilmed er dette bassin udstyret med to vipper: én på 1 meter samt én på 3 meter.

Varmtvandsbassinet har en vandtemperatur på 34 grader. Her kan du også finde en vandkanon, boblezone og jet-stream.

Svømmehallen Højme tilbyder også aktivitetshold, som du kan læse mere om på deres hjemmeside herunder.

Adresse: Højmevænget 3B, Odense SV, 5250

Åbningstider: Se svømmehallens hjemmeside.

Svømmehallen Vollsmose - også for de små

Svømmehallen Vollsmose
Foto: Odense Idrætspark

I svømmehallen Vollsmose finder du et svømmebassin på 25 x 15,5 meter med en dybde på 0,3 - 2 meter og vandtemperatur på 27 grader.

Hvis du har familien med i svømmehallen, kan børnene bruge tid i den lave ende af bassinet, hvor en lille rutsjebane er etableret.

Adresse: Vollsmose Alle 18 B, 5240 Odense NØ

Åbningstider: Se svømmehallens hjemmeside.

Svømmehallen Syddansk Universitets - et moderne og veludstyret anlæg

Svømmehallen Syddansk Universitet
Foto: Odense Idrætspark

I svømmehallen på Syddansk Universitet finder du Odenses største svømmebassin på 50 x 21 meter, med en dybde på 1,8 - 3,8 meter og en vandtemperatur på 29 grader. Bassinet er tilmed udstyret med to vipper: én af 1 meter og én af 3 meter.

Derudover har en del af bassinet en bund der kan justeres, således at vanddybden kan indstilles fra 0,3 - 1,8 meter.

Tager du i denne svømmehal, kan du forvente faciliteter af høj standard. Standarden er så høj, at hallen kan afholde internationale stævner.

Adresse: Moseskovvej 49, Odense M, 5230

Åbningstider: Se svømmehallens hjemmeside.

OBS: Inden du tager i svømmehallen, skal du være opmærksom på, at der i nogle af svømmehallerne kan være en begrænsning på max antal besøgende og særlige regler grundet covid-19. Så tjek gerne svømmehallernes hjemmeside inden du aflægger et besøg.