Der er intet som at komme en tur til frisøren – og om under en uge slår landets frisører atter dørene op efter en lang nedlukning. Der er intet som nyklippet og velduftende hår, og der er intet som den selvforkælelse en tur ved frisøren giver os alle. Vi har fundet vores bud på 7 fantastiske frisører i Odense.

Mange af salonerne ligger i små hyggelige gader eller lign. i Odense. Hvis du synes sådanne steder er hyggelige kan det være, at du finder god inspiration i vores guide til centrum.

Læs også: Her er 12 tips til lækkert smørrebrød i Odense

Frisør Nadja Holst – Frisør Odense centrum

I Kongensgade ligger der en frisørsalon som er indrettet med varme farver og stemningsskabende belysning. De bruger altid produkter som er nøje udvalgt til dit hår, de sætter en stor ære i at have en dialog med kunden gennem hele processen, og derudover er der hele seks frisører ansat i salonen. Der arbejdes med produkter af høj kvalitet fra b.la. Kevin Murphy som indeholder vitaminer og aminosyrer som er med at reparere ydresiden. Hos Frisør Nadja Holst tilbydes der klipning og farvning, og derudover kan de også tilbyde at få farvet bryn og vipper i salonen. For studerende og pensionister er det muligt at spare op til 50 % af klipningen mens der gives 20 % på hårfavningen til samme målgrupper.

Adresse: Kongensgade 71, st. tv.
Telefon: +45 40 24 82 42

Hårfin – biodynamisk frisør i Odense

Hos Hårfin arbejdes der med miljøvenlige produkter, god tid, ro og hygge. De er fire frisører i salonen, og den er placeret i hjertet af Odense i Vintapperstræde. Hos Hårfin bruger de udelukkende de allerbedste økologiske og naturlige hårfarver på markedet: NATULIQUE. Med dette produkt har frisørerne mulighed for at farve dit hår på en skånsom og naturlig måde. Produkterne beskytter din hovedbund og dit hår. Hårfin tilbyder klip, balayage, reflekser, extensions og farvning. Det er muligt at opnå rabatter, hvis man vælger større behandlinger, man kan få et stempelkort til køb af produkter, og man kan indgå en aftale om at lave afbetaling på sine behandlinger via Patienlån.dk.

Adresse: Vintapperstræde 41, 5000 Odense C
Telefon: +45 66 10 11 12

Frisører i Odense - Salon Hårfin
Salon Hårfin. Foto: Hårfins Facebookside

Salon Capillum – hyggelig frisørsalon i Lottrups Gård

I en hurtigt skiftende og dynamisk branche er det vigtigt at dygtiggøre sig hele tiden, og blive ved med at efteruddanne sig. Dette er noget som de hos Salon Capillum gør meget ud af. Derudover er deres salon et sted, hvor hver behandling bliver udført med snilde, omhyggelighed og godt håndværk. Salonen har fire frisører hvoraf der ofte er elever iblandt. Salonens rammer er helt fantastiske, beliggenheden er skøn og du er sikret højt velvære fra det sekund du træder ind i salonen. Salon Capillum tilbyder studierabat på nogle behandlinger. De tilbyder dameklip, herreklip, børneklip, extensions, brudeopsætning, diverse farvninger samt behandling af bryn og vipper.

Adresse: Lottrups Gård 5, 5000 Odense C
Telefon: +45 66 12 89 12

Frisør Lyngaa – allergivenlig frisør

I hjertet af Odense ligger en hyggelig og imødekommende frisørsalon med 4 frisører som brænder for deres fag. Frisør Lyngaa arbejder med allergivenlige produkter, kvalitetsprodukter udviklet med omtanke og efter bæredygtige principper. Pure Nan er en serie af allergi- og miljøvenlig styling samt plejeprodukter. Produkterne er uden parabener, sulfater og giftige parfumestoffer. Derudover benyttes der allergivenlige produkter fra Insight. Frisør Lyngaa tilbyder dame- og herreklip, drenge- og pigeklip, farvning, balayage, skægklip samt opsætning af hår og makeup.

Adresse: Nørregade 69, Odense C
Telefon: +45 66 11 22 83

Frisører i Odense - Salon Lyngaa
Salonen hos Frisør Lyngaa. Foto: Salon Lyngaas Facebookside

Salon Frøken Høstak – økologisk frisør i Odense

Hos denne frisørsalon findes der to dygtige frisører som har mange års erfaring i branchen, og de udfører deres arbejde med enorm stolthed. Det er en moderne frisørsalon i en rolig og afslappende atmosfære. Salon Frøken Høstak benytter sig af overvejende økologiske og bæredygtige produkter som f.eks. Organic Hairspa. Derudover bruger de cruelty free produkter uden parabener og sulfater. Alle produkterne er derfor skånsomme for både dig – og ikke mindst miljøet. Der tilbydes dameklip, herreklip, børneklip og diverse farvninger. Derudover tilbydes der studierabat hvis man booker tid mandag-fredag.

Adresse: Hjallesevej 50, 5000 Odense C
Telefon: +45 49 40 85 30

LS Coiffure – dygtig frisørsalon med 30 % studierabat

På Vesterbro ligger en lille og intim frisørsalon med tre ansatte. Dette er en salon hvor velvære, kvalitet og selvforkælelse er i højsædet. Behandlingerne udføres med stor ære, der er kreativitet og leg. Frisørerne er dygtige og velinformerede med henblik på de produkter der forhandles. Hos LS Coiffure har de et bredt udvalg af kvalitetsprodukter som gør, at man kan skabe nydelse og velvære i hjemmet, og ikke blot i salonen. Som noget helt attraktivt tilbyder de 30 % i studierabat på visse behandlinger. Salonen tilbyder dameklip, herreklip, extensions, børneklip, retning og farvning af bryn samt diverse farvninger.

Adresse: Vesterbro 90, 5000 Odense C
Telefon: +45 66 12 23 09

Frisører i Odense - LS Coiffure
LS Coiffure. Foto: Rasmusboldt.dk

JL Coiffure – økologisk frisørsalon i Odense

I et rolig område tæt på Odense Gågade ligger JL Coiffure. Jolanta ejer salonen, og er der eneste frisør i salonen. Hun går op i kvalitet og er perfektionistisk. Hun benytter sig af økologiske, miljøvenlige og sunde produkter således at brugen af kemiske ingredienser mindskes. I salonen er der et stor udvalg af de bedste økologiske og organiske hår- og hudpleje produkter som alle har været gennem et grundigt eftertjek for skadelige ingredienser. JL Coiffure tilbyder dameklip, herreklip, børneklip og diverse farvninger. Salonen tilbyder 15 % i studierabat og 10 % i pensionist rabat på alle ydelser. Derudover findes der et loyalitetsprogram hvor man kan opnå personlige rabatter.

Adresse: Falen 9, 5000 Odense C
Telefon: +45 30 82 85 88