Drinks i Odense: Her får du 9 af byens bedste cocktails

Vi går varmere tider i møde, og hvad er bedre end en lækker drink på en solrig forårsdag? Hvis du, ligesom os, også gerne vil nyde en iskold cocktail på en af Odenses hyggeligste barer, så skal du læse med her.

Vi har nemlig fundet 9 helt fantastiske steder, hvor du får skønne drinks og god stemning.

Er drinks ikke lige noget for dig, så kan du finde inspiration til din næste aften i byen i vores guide til byens bedste bajere.

1. Visit Bar

I forholdsvis mørke og hyggelige lokaler nær Gråbrødre Plads finder du Visit Bar. Rammerne er sat for en hyggelig og dejlig aften i byen, når du besøger dette sted. De har et imponerende cocktailkort med b.la. Hemingway Daiquiri, Bloody Mary, Det forsømte Forår, Kong Gulerod og Rapscallion. Stedet er helt essentielt hvis du ønsker lækre drikkevarer og lange samtaler. Baren er forholdsvis lille, hvorfor man ikke altid kan være garanteret en plads derinde.

Adresse: Sankt Gertruds Stræde 5, 5000 Odense C.
Du kan se Visit Bars cocktailkort her.

Drinks i Odense - Visit Bar
Kong Gulerod cocktailen hos Visit Bar. Foto: Visit Bars Facebook

2. Café Sølle

Du kender måske Sølle som den hyggelige bager, der langede lækkert surdejsbrød over disken. Nu har de dog skiftet kurs, og er ikke længere et sted man tager hen for at spise en lækker morgenmad, men derimod drikke en lækker drink. Sølles cocktailkort er skiftende, og det bedste sted at orientere sig er på deres Instagram. Lige nu har de eksempelvis en ‘gin and jam’ på menuen, og den er lavet på gin og hjemmelavet karamel five-spice jam. På Sølle kan du være sikker på, at deres lækre cocktails har et funky twist – såsom gurkemeje. Derudover er de lavet på lækre, hjemmelavede ingredienser.

Adresse: Nedergade 18, 5000 Odense
Du kan se deres cocktails her.

Gin and Jam fra Sølle. Foto: Sølles Instagram

3. UBN

Selvom UBN er en restaurant, har de et cocktailkort udover det sædvanlige. På kortet finder du både klassiske cocktails samt deres signaturcocktails som ‘lakridspiben’, ‘ginger sour’ og ‘moonshine sour’. Derudover har de hver måned en månedens cocktail, så hvis du har mod på det, kan du kaste dig ud i en ny sæsonbetonet cocktail hver måned. Hvis du ikke er til øl, serverer UBN også lækre fadøl.

Adresse: Asylgade 3, 5000 Odense
Du kan se deres cocktailkort her.

Tre lækre ‘sours’. Foto: UBN’s Instagram

4. MASH Steakhouse

Udover at sælge helt formidabel mad så kan MASH også imponere med deres drinks. Hver måned kører de med en udvalgt drink, som kun fås i en begrænset periode. Derudover serverer de b.la. Slow Berry Mule, MASH Signature Margarita og Ginger Koala. Disse, og mange andre skønne cocktails, kan nydes før, under eller efter maden. Stemningen er dejlig, betjeningen er eminent, og det vil helt sikkert blive en aften du sent vil glemme.

Adresse: Vestergade 11, 5000 Odense C.
Du kan se MASH’s drinkskort her.

Drinks i Odense - MASH
Travlhed i baren hos MASH. Foto: MASHs Facebook

5. Goma

Hvis du ønsker at nyde nogle af Gomas skønne cocktails skal du næsten gøre det i forbindelse med en middag hos dem. Før, under eller efter din spiseoplevelse skal du selvfølgelig også nyde nogle af deres fantastiske cocktails. Her laver de lækre cocktails som passer til den mad, som du får serveret. Cocktailsne laves blandt andet med ingredienser som også bruges i køkkenet – f.eks. yuzu. Alle deres cocktails er frugtede og saftige og passer godt til den mad du får serveret. De har også et barområde, hvor du kan sidde før eller efter middagen. Her er stemningen hyggelig og intim – og samtidig er atmosfæren en helt anden end i restauranten. Hvis du ønsker en aften med lidt af det hele, og den skal toppes med lækre cocktails, så er Goma stedet du skal besøge.

Adresse: Kongensgade 66-68, 5000 Odense C.

Drinks i Odense - Goma
Lækre drinks hos Goma. Foto: Gomas Facebook

6. Privaten – Bijou Cocktailklub

Privaten har nogle af byens mest utraditionelle og atmosfærefyldte lokaler. Lokalerne ligger midt i byen tæt på liv og glade dage. Som noget helt specielt har Privaten en cocktailklub kaldt Bijou. Her kan du opleve liveshows hver weekend i form af f.eks. stand-up, DJ’s eller comedy – alt sammen krydret med lækre cocktails. På deres cocktailkort kan vi blandt andet nævne deres Asian Kiss, Pink Blossom, Manhattan og Bit-Tea. Hvis du ønsker en aften med lækre cocktails, god stemning og helt fantastisk atmosfære, så er Privaten det sted du skal tage hen.

Adresse: Jernbanegade 3, 1. sal, 5000 Odense C.
Tryk her for at se hvilke cocktails det er muligt at nyde hos Privaten.

Drinks i Odense - Privaten
Et mindre udvalg af cocktails hos Privaten. Foto: Privatens hjemmeside

7. SIRUP’s Coffee Wine Bar

Når du besøger SIRUP’s Coffee Wine Bar, bliver du mødt af et sted som er jordnært og hvor hygge er i højsædet. Lokalerne er udsmykket med smukke værker fra Morten Abild Christensen. Deres lounge i baggården emmer af god stemning og inviterer til lange sommeraftener med lækre drinks. Herinde kan du b.la. nyde en Hindbær Mule, Blackberry Breeze, Sweet’n’Sour eller Mai Thai. Derudover serverer de også mere klassiske drinks som f.eks. Aperol Spritz, Mojito og Gin Hass. Dette er et perfekt sted, hvis du ønsker en aften i centrum – men stadig i rolige omgivelser.

Adresse: Jernbanegade 6, st. th., 5000 Odense C.
Du kan se cocktailkortet her.

Drinks i Odense SIRUP's
Drinks og snacks hos SIRUP’s. Foto: SIRUP’s Facebook

8. Bar Rar

Bar Rar er en hyggelig og afslappet bar, med en nede-på-jorden atmosfære. Baren serverer masser af forskellige drinks, men er især kendt for én: Zombien. Drinken serveres i en bowle og er kendt for at have en alkoholprocent udover det sædvanlige. Derfor kan du også kun få lov at bestille to af dem, og vi kan anbefale at du deler drinken med en ven.

Adresse: Dronningensgade 2B, 5000 Odense C
Se deres hjemmeside her.

Zombie fra Bar Rar. Foto: Bar Rars Instagram

9. Café Skt. Gertruds

Café Skt. Gertruds – eller Gertruds, som er navnet caféen går under blandt odenseanere – har et stort og lækkert drinkskort. På kortet finder du blandt andet drinken ‘Coco Chanel’ med ananas og lime, ‘liquorice fizz’ med hindbær og lakrids og en klassisk espresso martini. Foruden cocktails har caféen over 20 forskellige slags gin, som du både kan købe som shot, på flaske og i din drink.

Adresse: Jernbanegade 8, 5000 Odense C
Se deres drinkskort her.

To forskellige slags spritz. Foto: Gertruds Instagram.

Skal du have tilfredsstillet appetitten enten hjemme eller ude, inden du giver dig i kast med lækre og smagsfulde drinks, kan du læse vores pizzaguide eller liste over takeaway i Odense.

I samme kategori

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Sportsbarer i Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
juni Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
grand

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides