Hvor skal man gå i byen i Odense? Vores guide til de bedste natklubber i byen

Odense er en af landets største studiebyer med mange unge mennesker, og derfor er der selvfølgelig også er pulserende natteliv i byen, hvor der er mange forskellige natklubber at vælge imellem.

Så hvis du skal en tur i byen i Odense sammen med vennerne, er der masser af muligheder. Men hvilken klub skal I vælge for at få den bedste aften?

Alle natklubberne kan noget forskelligt, men fælles for dem alle er, at I er sikret en bytur til langt ud på natten – hvor I selvfølgelig også rammer floor. Med denne guide giver TipOdense dig et overblik over de bedste natklubber i Odense, som vil give dig en uforglemmelig oplevelse i byen.

Butchers Odense – Den største og mest eksklusive natklub i Odense

Natklubber i Odense
Foto: Butchers Odense

Butchers er uden tvivl den største natklub i Odense. Og måske også den mest populære – i hvert fald hvis du er ude efter en eksklusiv aften. For her er der ikke sparet på noget. Du får masser af glitter og glamour, lækre cocktails og mange ankommer i sit stiveste puds. Selvfølgelig er der også en kæmpe diskokugle i loftet.

Som navnet antyder, henviser stedet til et gammelt slagteri, og derfor er stilen rå, men også feminin på samme tid. Musikken er en god blanding af R&B og pop pakket ind i et helt univers af house music.

Adgangskrav: Fredag 20 år, lørdag 21 år.

Adresse: Overgade 45, 5000 Odense C

Proud Mary Pub – Det nyeste gå-i-byen-sted for alle aldre

Natklubber i Odense
Foto: Proud Mary Pub Odense

Den populære pub-kæde, der har stor succes i København og Aalborg, er det nyeste skud på stammen, når det kommer til barer og natklubber i Odense. På Proud Mary får du lidt af det hele. Der er både en klassisk pub-stemning, hvor du kan sidde og nyde en øl og en lækker burger (eller andet) samtidig med, at du ser en masse forskellig sport.

Om aftenen bliver stedet til en party pub med god stemning, hvor du kan få et brag af en aften med vennerne med mange timer på floor (her må der også danses på bordene) og øl i lange baner – og masser af musik du kan skråle med på! Desuden er der i løbet af ugen mange forskellige aktiviteter som f.eks. shuffleturnering og live quiz.

Adgangskrav: Søndag-torsdag 18 år, fredag-lørdag 22 år.

Adresse: Vestergade 68, 5000 Odense C

Blomsten & Bien – Altid god musik og mange mennsker på floor

Natklubber i Odense
Foto: Blomsten & Bien

Hvis du gerne vil på klub, men Butchers ikke helt lyder som noget for dig, så skal du prøve Blomsten & Bien! Her får du god musik, masser af mennesker, og en aften på Blomsten & Bien er aldrig kedelig. Med gode tilbud i baren kan du holde dig kørende til at give den gas på floor hele natten til nogle af de allerstørste bangers – der er garanti for at kunne skråle med! Og så er der også et bordfodboldbord, hvis du vil udfordre nogen i et spil.

Blomsten & Bien har udover weekenden åbent hver torsdag, hvor de holder den fedeste bankoturnering kl. 20-22 med lækre præmier på højtkant, du også kan bruge andre steder i byen. Fra kl. 21 får du fri bar i pilsner fadøl og husets drinks til kun 75 kr. indtil kl. 24. Så er der garanti for at blive en smule snalret!

Adgangskrav: Torsdag 18 år, fredag-lørdag 20 år.

Adresse: Overgade 45 (kælderen), 5000 Odense C

Boogie Dance Café (Boogies) – Varieret musiksmag til forskellige typer

Natklubber i Odense
Foto: Boogies

Selvom Boogies er en af de ældste natklubber i landet, så har de stadig åbent fem dage om ugen. De har et stort udvalg af drinks, og selv hvis din favorit ikke er på kortet, skal du bare bede om den, for så bliver den lavet.

På Boogies kan du komme som du er, og alle uanset smoking eller hverdagstøj bliver accepteret – bare du gerne vil have det sjovt. Musikstilen er bredere end på de fleste natklubber, og der er mulighed for at høre alt lige fra The Beatles og Guns’N’Roses til Banal og Kanye West. Og derfor møder du også mange forskellige mennesker på Boogies!

Adgangskrav: 18 år.

Adresse: Nørregade 21, 5000 Odense C

LA Tequila Bar – Fest som på en sandstrand

Natklubber i Odense
Foto: LA Tequila Bar Odense

LA Bar, som den kaldes i daglig tale, er Odenses strandbar, og her får du næsten følelsen af at feste på en hvid sandstrand sydpå. Væggene er dekoreret med fisk og varme farver, baren er dækket af bambus, og rundt omkring hænger der gamle surfboards.

DJ’en står sågar i en gammel speedbåd og sætter ild til dine fødder. Ud af højtalerne kommer et mix af gamle numre fra 80’erne og 90’erne kombineret med spritnye hits. Her kan du give slip på stress og jag, og lade festen bruse indover dig.

Adgangskrav: Torsdag 18 år, fredag-lørdag 20 år.

Adresse: Vintapperstræde 51 (kælderen), 5000 Odense C.

Aya Club – For de yngre farverige festaber i Odense

Natklubber i Odense
Foto: Aya Club

På Aya Club får du vilde fester med vaskeægte festival- og stadionstemning, hvor stemningen er i top. Alle er velkomne, bare de er klar på at have et brag af en fest. På Aya Club er der garanti for fest, farver og lys samt fed musik med de nyeste hits.

Tag de største festaber blandt dine venner med under armen, og få den fedeste fest på en af de bedste natklubber i Odense.

Adgangskrav: 18 år.

Adresse: Klingenberg 14, 5000 Odense C.

I samme kategori

Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense
Gratis oplevelser i Odense - VisitOdense
Seværdigheder i Odense

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
juni Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
grand

Forsiden netop nu

restaurant grønttorvet
juni Odense
Niro Sushi
Tinderbox, Odense
1-EAL8Tg-1
Shopping i Odense
Sportsbarer i Odense
Drinks-i-Odense

Mest læste

Det sker i Odense

juni Odense
1-EAL8Tg-1
Påskeferie i Odense
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 14.20

Mad og drikke

restaurant grønttorvet
Niro Sushi
Drinks-i-Odense
242182838_221528823349900_6703366908442511461_n-1

Kultur og musik

Tinderbox, Odense
Flakhaven i Odense er fyldt med mennesker til H.C Andersen Festival
Stig-Rossen-julekoncert-overblik
73372231_1669463389855820_5040659380492566528_n-1

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides