Guide: 5 geniale barbershops i Odense

Odense er fyldt med fremragende barbershops, og nogle af dem har vi fundet frem her. Så skal du have styr på håret eller skægget, bør du slå et blik nedover denne guide med dygtige barbers.

Barbershoppene hjælper dig med at stå knivskarpt til både hverdag og fest, så hvis du har store arrangementer i kalenderen, er det et af stederne her, du skal slå vejen forbi for at få styr på looket. Og så slipper du selv for at skulle i gang med trimmeren!

Skal du en tur i byen, efter du har været hos barberen? Læs vores guide til Odenses natteliv her.

Carlsens Barbershop – Måske Odenses mest populære barber

Barbershops Odense
Foto: Carlsens Barbershop

Det er nok ikke meget forkert at sige, at Carlsens Barbershops er to af de mest populære barbers i Odense. Salonerne er at finde på Kongensgade og Søndergade.

Carlsens Barbershop gør din oplevelse hos frisøren afslappet, stilren og ikke mindst old-school, og du bliver udelukkende klippet af uddannede frisører. Salonen er et sted af mænd for mænd og drenge, og som af mange beskrives dom “mændenes wellness”. Den Peaky Blinder-inspirerede indretning giver dig en frisøroplevelse, du sent vil glemme. Du kan endda få fadbamser og whiskey, mens håret får en ordentlig overhaling.

Hos Carlsens Barbershop får du fuld plade på din oplevelse. Der er både konsultation, rådgivning og knivskarpe sakse, når du lander i den varme stol. Gå til Carlsens Babershop næste gang frisuren skal have nyt liv.

Pris: 350 kroner for klipning. Skal du have hele balladen, så koster det 680 kroner for klip, barbering og voks (næse og bryn).
Adresse: Kongensgade 9 og Søndergade 18, 5000 Odense C.

Du kan booke tid til en tur i salonen her.

The Old Barber Lounge – Få et nyt look som i 1950’erne

Barbershops Odense
Foto: The Old Barber Lounge

The Old Barber Lounge er en herrefrisør i Odense, hvor der ikke mangler noget. Her kan du både nyde whiskey og cigar i salonen, der har 1950’erne som tema. Barbershoppen gør meget ud af at tage dig med tilbage i tiden, hvor rigtige gentlemen fik et nyt og unikt look.

Mens du bliver smukkeseret, kan du også få serveret en kold øl eller drink, men selvfølgelig også en varm kop kaffe, hvis det er det, du har lyst til.

Er du studerende, tilbyder The Old Barber Lounge en fordelagtig pris, hvor du kan få en klipning til kun 259 kroner. Og hvis du følger dem på Facebook eller Instagram, skal du kun give 239 kroner.

Pris: 325 kroner for klipning. Skal du have hele balladen, så koster det 550 kroner for klip, barbering og voks.
Adresse: Vestergade 88B, 5000 Odense C.

Du kan booke en tid direkte på hjemmesiden her.

O’s Barbershop – Speciale indenfor old school herreklip og barbering

Foto: O’s Barbershop

Hos O’s Barbershop har de styr på alt indenfor herreklipning, old school-klipning og hårstyling. Barbershoppen i Odense centrum har eksisteret siden 2016, og teamet er uddannet hos Reuzel i Holland med speciale i herreklip, barbering og skægtrim. Derfor tilbyder de høj faglighed, og deres passion er at skabe det bedste resultat. O’s Barbershop er desuden et fællesskab af dedikerede barbers, som jævnligt deltager i internationale konkurrencer, kurser og workshops.

Salonen er opført i ægte 50’er stil, så det er nemt at glemme tid og sted. Ud af højtalerne strømmer 50’er musik, og du kan få få serveret kaffe, øl eller drinks. Tonen er i salonen er uformel, og du kan altid forvente en oplevelse, hvor klipningen er skræddersyet til dig.

Salonen bestræber sig på at give dig en ægte oplevelse, som får dig til at komme igen. Som studerende får du endda 20% rabat.

Pris: 315 kroner for klipning. Skal du have hele balladen, så koster det 520 kroner for klip og barbering.
Adresse: Kongensgade 62, 5000 Odense C.

Du kan booke en tid til klipning eller barbering her.

Don’s Barbershop – Traditionel britisk barberoplevelse

Foto: Don’s Barbershop

I Don’s Barbershop er salonen præget af traditionel barbershop-stil med komplet træinteriør og et gammelt råt look, og der en hyggelig stemning, hvor du med garanti vil blive taget godt imod. Don’s Barbershop lægger en ære i at skabe en autentisk oplevelse for dig.

Don’s Barbershop bestræber sig på at være en barbersalon, der er dedikeret til at give mænd en traditionel britisk barberoplevelse. Salonen har en stilfuld og sofistikeret indretning, og de dygtige barberes fokus på detaljer og nøjagtighed sikrer, at kunderne forlader salonen med et perfekt frisureresultat. Med en kombination af moderne teknikker og gammeldags know-how leverer

Don’s Barbershop en unik og autentisk oplevelse, der gør dem til et eftertragtet valg for mænd, der søger en klassisk barberbehandling.

Pris: 305 kroner for klipning. Skal du have hele balladen, så koster det 450 kroner for klip og barbering. Er du studerende kan du blive klippet for 239 kroner og kun 209 kroner, hvis du følger salonen på Facebook eller Instagram.
Adresse: Søndergade 2, 5000 Odense C.

Du kan booke tid til klip eller barbering lige her.

Jensens Barbershop – Fokus på detaljerne

Foto: Jensens Barbershop

I Jensens Barbershop står Simon Jensen klar til at tage imod dig. Han nyder at give dig en god oplevelse, og for ham er hver kunde unik.

Når han leverer en klipning, skal detaljerne være vejen til et perfekt look, og det er, hvad han hver dag forsøger at efterleve. Den eksklusive barbershop leverer også altid en præcis barbering, og du kan selvfølgelig få det hele som en genial pakkeløsning.

Pris: 375 kroner for klipning. Skal du have hele balladen, så koster det 450 kroner for en klipning og barbering. Er du studerende kan du blive klippet for 225 kroner og få hele pakken for 400 kroner.
Adresse: Søndergade 2, 5000 Odense C.

Du kan bestille tid her.

I samme kategori

byens-bedste-barer
265812_studenterhus-odense-1
95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Værtshuse i Odense

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

265812_studenterhus-odense-1
byens-bedste-barer
Carlsens Barbershop

Forsiden netop nu

byens-bedste-barer
Danmarks Jernbanemuseum 2023
Kunstbygningen Filosoffen
Escape Room i Odense
Carlsens Barbershop
Koncerter i Den Fynske Landsby
265812_studenterhus-odense-1
95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2

Mest læste

Det sker i Odense

Danmarks Jernbanemuseum 2023
Koncerter i Den Fynske Landsby
Blomsterfestival i Odense
H.C

Mad og drikke

byens-bedste-barer
95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Tapas
Caféer Odense - Riceteria by Rice

Kultur og musik

Kunstbygningen Filosoffen
H.C
odense-havn-skumring
tinderbox 2023

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides