Få en fortryllende oktober måned: Musik, mad og magi i Odense

Det rusker efterhånden godt, når man bevæger sig udenfor i efterårsvejret. Oktober måned bringer både regn, efterårshygge, halloween og en masse spændende arrangementer med sig. Herunder har vi samlet et overblik, så du er sikret en begivenhedsrig og magisk oktober.

Skal efteråret spices op med god vin? Så læs vores guide til de bedste vinbarer i Odense.

7. oktober: Gratiskoncert med Pil i Storms Pakhus

Som en del af sin Kom Vi Flyver Tour 2022 svinger den velsyngende Pil forbi Storms Pakhus den 7. oktober. Her giver hun gratiskoncert, hvor alle er velkomne.

Med sine hudløst ærlige sange skaber Pil et skønt musikalsk univers, hvor hun tager publikum med på en rejse. For hende skal musikken være let at forstå, og hun synger direkte og nærværende til sit publikum. Læs mere om koncerten og Pil her.

Adresse: Lerchesgade 4, 5000 Odense C

Foto: Storms Pakhus
Foto: Storms Pakhus

7. oktober: Outlandish starter en fest i Odense

Den 7. oktober er en begivenhedsrig dag i Odense. Outlandish spiller op til fest på Magasinet denne aften, og hvis du kender bare nogle af deres numre, er der ingen tvivl om, at du vil få en fest, når de med deres gode humør sætter gang scenen.

Outlandish har efterhånden mange år bag sig, og de spiller en blanding af ny musik i kombination med klassikerne fra deres bagkatalog. Læs mere om koncerten, og køb billetter på Ticketmaster.

Adresse: Farvergården 19, 5000 Odense C

Foto: https://www.outlandish.dk
Foto: https://www.outlandish.dk

7. oktober: Mads & A-holdet i Odeon

Er du ikke til koncerter denne aften, så er der den 7. oktober også mulighed for at få et godt grin og blive underholdt af Danmarks hyggefar nr. 1, når Mads & A-holdet indtager Odeon denne lørdag.

Du kan opleve Mads Steffensen og A-holdet, som sørger for god underholdning, når de takler en lang række dilemmaer – og du har også mulighed for at komme på scenen med netop dit dilemma. Køb billet til arrangementet her.

Adresse: Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C

Foto: Odeon Odense
Foto: Odeon Odense

13. oktober: Brunsvigerens Dag 2022

Fyns absolutte stolthed: Brunsvigeren! Den fejres den 13. oktober med en dedikeret Brunsvigerens Dag 2022. Det skal naturligvis også fejres med manér i Odense. På Storms Pakhus tager man det til næste level, når de afholder Fyns Mesterskaberne i brunsvigerspisning.

Så kender du en, der elsker brunsviger lidt mere end de andre fynboer, så skal du udfordre dem til denne dag. Læs mere om arrangementet og mesterskabet her.

Adresse: Lerchesgade 4, 5000 Odense C

Foto: Storms Pakhus
Foto: Storms Pakhus

14.-23. oktober: Dining Week Odense

Hele uge 42 står i madens tegn! En række af restauranter i Odense deltager i årets Dining Week – og de står klar med en masse forskellige tilbud og lækre menuer. Kom forbi Restaurant mam, I Pupi Siciliani, Druen & Bønnen eller Bordeaux, som alle deltager i Dining Week i Odense.

Er du villig til at køre lidt længere efter de kulinariske oplevelser, så er der også restauranter i både Faaborg, Svendborg og Broby, som deltager i Dining Week 2022. Prøv noget nyt eller genbesøg en restaurant, du måske allerede kender og sætter pris på.

Foto: https://diningweek.dk
Foto: https://diningweek.dk

15. oktober: Oktoberfest i Storms Pakhus

Endnu engang er Storms Pakhus på banen i oktober. Denne gang med deres store Oktoberfest, hvor der er musikalsk underholdning og øl i lange baner.

Oplev Sussi & Leo og DJ René Andersen, som for 4. år i træk sørger for underholdning og ægte oktoberfest-stemning. Derudover er der fadøl i lange baner, præmier til bedste tyroler-udklædning, selfievæg og meget mere. Læs om Oktoberfesten med Sussi & Leo her.

Adresse: Lerchesgade 4, 5000 Odense C

Foto: Storms Pakhus
Foto: Storms Pakhus

17.-18. oktober: Sigurd fortæller om naturvidenskab for Odenses mindste

I midten af oktober kan du opleve Sigurd Barret til teaterkoncert for hele familien. Den folkekære entertainer underholder om naturvidenskab i børnehøjde den 17.-18. oktober, når han slår vejen forbi Odeon.

Der er både sang, musik, leg og læring, når Sigurd Barret tager dig og din familie med på en rejse, hvor det handler om atomer, planeter, grundstoffer, drivhuseffekten og bæredygtighed. Køb billetter her, og tag hele familien med til naturvidenskabsforestilling.

Adresse: Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C

Foto: https://sigurdbarrett.dk
Foto: https://sigurdbarrett.dk

20.-22. oktober: Magiske Dage Odense 2022

Odense forvandles til en magisk efterårsby, når festivalen Magiske Dage indtager gaderne endnu engang. Der bliver magi og fantastisk stemning i luften, når troldmænd og -kvinder slår sig løs i hele byen.

Der er rollespil i gaderne både fredag og lørdag, en række restauranter deltager med magisk madlavning – for eksempel The Pie Projekt, som vi skrev om tilbage i april – du kan lave din egen tryllestav i trædrejerens værksted og meget, meget mere. Find det fulde program her, og planlæg dine Magiske Dage.

Foto: Magiske Dage Odense
Foto: Magiske Dage Odense

21.-22. oktober: Odense Metalfest 2022

Er du til den lidt vildere oplevelse, så er der Odense Metalfest 2022 den 21.-22. oktober. Her for lokale bands mulighed for at udbrede deres musik, som hylder genrerne death-, hardcore- og trash metal.

Festivalen holdes på Musikhuset Posten, hvor de mange bands spiller på skift på Store scene og Lille scene. Der er en lang række danske bands på programmet, men også Sverige, Holland og Ungarn er repræsenteret. Find programmet, og køb din billet til dettes års festival.

Adresse: Østre Stationsvej 35, 5000 Odense C

Foto: Musikhuset Posten
Foto: Musikhuset Posten

25. oktober: Natascha Brock slår et smut forbi Odense

Tirsdag den 25. oktober kan du få en underholdende aften midt i Odense, når den humørfyldte komiker Natasha Brock indtager Teater95B. Hun tager dig med på en tur igennem sit eget liv – her afdækkes alle afkroge af voksenlivet og parforhold.

Natasha Brock har tidligere været finalist i DM i Stand-up samt nomineret til ZULU Comedy Gallas Talentpris i både 2018 og 2021. Læs om hendes nye soloshow, og køb billetter her.

Adresse: Vestergade 95B, 5000 Odense C

Foto: billet.dk
Foto: billet.dk

I samme kategori

Koncerter i Den Fynske Landsby
265812_studenterhus-odense-1
Blomsterfestival i Odense
H.C

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Hvor skal man spise i Odense?
Koncerter i Den Fynske Landsby
Genbrugshallerne-1
wokshopO

Forsiden netop nu

Koncerter i Den Fynske Landsby
265812_studenterhus-odense-1
95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Værtshuse i Odense
Blomsterfestival i Odense
Skibhustrolden
H.C
H.C

Mest læste

Det sker i Odense

Koncerter i Den Fynske Landsby
Blomsterfestival i Odense
H.C
H.C

Mad og drikke

95609990_3743103269095727_470598205118087168_n-2
Tapas
Caféer Odense - Riceteria by Rice
odense-havn-skumring

Kultur og musik

H.C
odense-havn-skumring
tinderbox 2023
Tinderbox, Odense

Tilbud i Odense

Instagram Feed

Vores bedste guides