Privatlivspolitik
Det sker i Odense

Feriestemningen er over os: Få en fed juli i Odense

Mange børnefamilier og studerende har efterhånden fået sommerferie, og feriestemningen breder sig. Der er heldigvis en lang række arrangementer, som sikrer, at du kan få en uforglemmelig sommer i Odense. Herunder finder...

Tinderbox 2022: Dette skal du særligt glæde dig til!

Det sker i juni: Få en begivenhedsrig juni i Odense

Odense: Her kan du holde Sankt Hans aften i 2022

Få en festlig sommer: 10 forrygende festivaler i Odense

Nye spisesteder i Odense

Nyt streetfood-marked i Odense: Thrigehallerne åbner 4. maj

Hvad sker der i maj 2022? Få 10 gode oplevelser i Odense her!

Få inspiration | 10 fede aktiviteter til Blå Mandag i Odense

Her kan du holde dig opdateret om, hvad der sker i vores dejlige by Odense. Vi skriver om hvad der sker i Odense og dækker kommende arrangementer, events, oplevelser og opdateringer i og om byen. Følg med her og få vores tips, om Odense, du ikke må gå glip af.

-||-

Oplevelser i Odense

Odense har meget at byde på. Vi holder dig opdateret om aktiviteter og oplevelser du kan nyde i byen. Forslag og tips kommer løbende og vi bestræber os på at holde dig bedst muligt informeret om hvad der sker i byen. Du kan forvente både oplevelser, som man kan nyde for første gang – men også de oplevelser, man kan få igen og igen. Du kan nemt finde rundt på siden når du leder efter hvad der sker i Odense.

Events i Odense

Der sker meget i Odense, og vi har tænkt os at samle alle de informationer, om events, du har brug for. Vi holder dig opdateret, hvad enten du er til store eller små events, nye events eller gamle kendinge.

Måske lokker fodboldkampen, hvor du bliver grebet af stemningen, eller festivalen, der samler familiemedlemmer i alle aldre - fælles for alle events i Odense er, at vi deler dem med dig! Følg med på siden og gå ikke glip af dit næste event i Odense!

Aktiviteter i Odense

Udover begivenheder, som sker én gang, dækker vi de ting, som man har mulighed for som Odenseaner at “tage til” adskillige gange. Vi kalder dem “aktiviteter”, og det kan eksempelvis være arrangementer, som sker ugentligt.

Vi vil også dække aktiviteter, du kan gå til, som eksempelvis badminton. Få inspiration til aktiviteter du kan dyrke med vennerne eller slet ikke er klar over eksisterer. Der er mange aktiviteter i Odense, og vi vil sørge for, at du har mulighed for at prøve dem alle.

Det sker i Odense - del dine tips

Hvis du har nogle tips om, hvad der sker i byen, er du mere end velkommen til at skrive til os på e-mail: [email protected]