Privatlivspolitik
Mad & drikke

Guide til den bedste brunch i Odense: Her er dejlige 10 brunchsteder i Odense

Trænger weekenden til et kulinarisk løft? Eller måske skal hverdagen bare gøres lidt mere spændende. Prøv i så fald en af Odenses mange brunchrestauranter. Vi har samlet ti skønne brunchoplevelser i Odense,...

Hold varmen i skak: Her finder du forfriskende is i Odense

Et hav af sushi: Prøv en af de mange sushi-restauranter i Odense

En syngende oplevelse: Pias Stardust Restaurant

Vores guide: Familievenlige restauranter og caféer i Odense

Mitchell’s Carvery: Ny restaurant i Odense for hele familien

Nye spisesteder i Odense

Nyt streetfood-marked i Odense: Thrigehallerne åbner 4. maj

The Pie Project | Oplev Middelhavet midt i Odense

Følg med her hvor vi kommer med anbefalinger om alt fra brunchsteder og street food til gourmetrestauranter og guider dig gennem de bedste øl-, vin- og cocktailbarer i Odense.

-||-

Restauranter

Hvad enten det skal være brunch, street food eller fint restaurantbesøg har Odense, hvad du ønsker. Den Odenseanske madscene byder nemlig på flere restauranter pr. indbygger end eksempelvis Århus. I den finere ende af skalaen finder man restauranter som Sortebro Kro, Aro, Pasfall og Restaurant Under Lindetræt. Er du på udkig efter et bestemt køkken, byder Odense også på restauranter med alt fra italiensk og klassisk fransk inspireret til japansk og thai. Til dagene hvor du ikke kan eller vil ud tilbyder mange restauranter og spisesteder også mad ud af huset - læs eventuelt vores guide: Take away tips i Odense.

Street food

Street food er et madkoncept, der virkelig har indtaget Danmark med storm. Der er naturligvis gode muligheder for dig, der ønsker at opleve den særlige street food atmosfære i Odense.

Hvad enten det er i Arkaden Street Food i centrum eller i Storms Pakhus ved Odense Havn, finder du talrige madboder. Her kan du prøve mad fra næsten alle verdenshjørner under samme tag, og det er derfor også et oplagt familiebesøg værd. Du kan selvfølgelig også få slukket tørsten, da der foruden madboder også huses øl- og vinbarer. 

Barer i Odense

De hyggelige barer i Odense kan med garanti slukke tørsten på tilfredsstillende vis. Du kan finde alt fra kaffebarer og juicebarer til vinbarer og cocktailbarer. Vil du have en hjælpende hånd til at finde de bedste barer så hold øje med siden, hvor vi vil forsøge at inspirere dig og din tørst.

Særlige madarrangementer

I Odense kan du også opleve årlige madfestivaller så som Dinnerdays, som DinnerBooking.com står for at arrangere i vinterferien og efterårsferie. Dinnerdays kaldes også for Nordens største restaurantfestival. Find de forskellige restauranter fra Odense, som er en del af arrangementet. Det er din chance for at opleve Danmarks fineste gourmet til gode priser.

En anden madfestival der er værd at nævne, er det lokale initiativ: Spis! Odense Food Festival. Konceptet er at fejre fynsk- og dansk madkultur og bringe mennesker sammen. Foruden favorable restaurantbesøg inkluderer festivallen en række workshops, foredrag, kokkeskoler, et madmarked og film, for helt igennem at lade os gæster glæde og udfordre smagsløgene, lære nye køkkenfærdigheder og skabe debat om mad- og måltidskultur.